Tipy pro ženy
Ilustrace

15 znamení, že kvůli němu skutečně neztrácíš čas

Jste zamilovaná, nebo naopak pochybujete o tom, zda kvůli svému partnerovi jen neztrácíte čas? V tom případě se podívejte na 15 důvodů, které vám řeknou, že kvůli němu čas neztrácíte. Nebo ano?

Důvod č. 1 – Svobodný muž, vhodný muž

Nejideálnějším partnerem je ten, který je svobodný. Nezapomínejte na to, že pokud chodíte se ženatým mužem, de facto podvádí svoji ženu. Máte jistotu, že to neudělá znovu i s vámi? S muži, které netíží žádné závazky, bude vztah vždy čistější.

Důvod č. 2 – Umí nakládat s penězi

Váš muž nemusí vydělávat miliony – ani statisíce. Hlavní je spíše to, jak umí s vydělanými penězi nakládat. Muž, který peníze jen rozhazuje a nezbude mu ani na jídlo, vám život neulehčí. Což ani ten, který práci vůbec nemá. Hledejte takové muže, kteří znají rovnováhu mezi placením nezbytností a zábavou.

Důvod č. 3 – Nese za sebe zodpovědnost

Přiznat, že někdo udělal něco špatně, není vždy jednoduché. Pokud však chodíte s někým, kdo je ten nejlepší a svoji chybu neuzná nikdy – ba naopak, ještě vše svalí na vás, opravdu není tím nejvhodnějším partnerem do života.

Důvod č. 4 – Je slušně vychovaný

Každou ženu potěší muž, který jí občas otevře dveře, pomůže svléct kabát, nebo jí jen pomůže, když je to potřeba.

Důvod č. 5 – Je cílevědomý

Je krásné mluvit o svých snech, ještě hezčí je však snaha o jejich splnění. Lidé, kteří si jdou za svými sny, jsou ve společnosti oblíbení. Důležité je i to, abyste měli své cíle podobné.

Důvod č. 6 – Říká pravdu

Důvěra ve vztahu patří k tomu nejdůležitějšímu, bez čeho žádný vztah nemůže fungovat. Proto si všímejte toho, jestli tvůj partner lže, jako když tiskne. Pokud ano, je velká pravděpodobnost, že bude lhát i vám.

Důvod č. 7 – Snaží se

Před začátkem vztahu se snaží každý muž. Lepší je však ten, který ve své snaze vytrvá i po té, co jste spolu rok, dva i víc. Investice do vztahu nemusí být peněžitá. Důležitější je čas a snaha vyvolat úsměv na partnerově tváři.

Důvod č. 8 – Pozor na řeči o ex

Pokud vám řekne, že mu to s jeho ex neklapalo, případně řekne, proč, je to v pořádku. Pokud ji však popisuje jako jedovatou zmiji, nebo se lituje a říká, že mu ublížila úplně každá, se kterou byl. No, není chyba spíše na jeho straně?

Důvod č. 9 – Umí zvládat stres

Lidé dokáží ze stresu cokoliv. Pokud však panikaří kvůli každé maličkosti, i té úplně nejvýznamnější, co bude dělat, až nastane opravdový problém?

Důvod č. 10 – Smysl pro humor

Smysl pro humor lidi sbližuje. A ještě lepší je ve chvílích, kdy ho máte se svým partnerem stejný.

Důvod č. 11 – Stará se o sebe

Teď nemáme na mysli jen to, jak váš partner vypadá, ale i to, jak se stará o vaše zdraví. Muži, kteří se svým zdravím doslova hazardují, ženy spíše odrazují.

Důvod č. 12 – Podobné zájmy

Podobné zájmy udělají u partnerů hodně. Pokud vás baví to samé, bude se vám lépe vymýšlet program. Pokud však vy ráda trávíte čas v klidu doma a on hlavně venku a aktivně, je šance, že si rozumět nebudete.

Důvod č. 13 – Nemusíte na něj žárlit

Někteří muži se často chovají tak, abyste museli žárlit. Toto chování je však velmi dětinské a zbytečné. Je v pořádku, když se za někým ohlédnete, okaté komentáře či něco víc ale v pořádku nejsou.

Důvod č. 14 – Chová se k vám hezky

Zde mluví důvod sám o sobě. Každá žena, ale i muž si zaslouží milého partnera.

Důvod č. 15 – Vychází s vaší rodinou

Ne vždy jde vycházet s cizími rodiči, obzvláště, jestli s nimi nevycházíte vy sama, pokud máte rodiče normální, neměl by to být problém.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
1 2

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz