Zajímavosti
Ilustrace

20 důvodů, které říkají, proč nezažijeme vztah jako v Padesáti odstínech

Populární trilogie Padesáti odstínů obletěla celý svět. Nebylo osoby, která by nevěděla, kdo je charismatický Christian a půvabná Anna. Taktéž byla spousta žen, které by si rády dopřály s Christianem svoji chvilku v jeho hrací místnosti. Bohužel, český vztah je klasický vztah, kde se moc bičíků a důtek nevyskytuje. A my vám řekneme rovnou 25 důvodů, proč nezažijete vztah jako v Padesáti odstínech.

1.    Že by vás přítel nutil do jídla? A to i během sexu? Ale kdepak. Váš Franta si pěkně počká, až navaříte, vše si sníte – no a až potom může dojít na slibovaný sex. Pokud tedy nedávají fotbal, to pak musí vaše intimnosti počkat.
2.    Christian si kupuje montérky, jen aby se neřeklo. Zato váš přítel je bere jako patřičný oděv pro práci, který sundají hned, jak je to možné.
3.    Váš muž ve většině případů netouží po vlastní helikoptéře nebo lodi. Ke štěstí mu stačí auto, které se během měsíce nerozsype. A když projde další technickou? No to je paráda.
4.    Pokud se holíte, váš sex nebude nikdy jako ten ve filmu. Anna na to totiž moc nemyslela.
5.    Vanilkový sex jako výjimka? Určitě ne. Spíš je to něco, co je na denním pořádku. Obzvlášť po třech pivech nejde vydávat bdsm výkon.
6.    Určitě nenosíte ofinu jako Anna. Víte totiž, jak je její údržba náročná.
7.    K sexu nepotřebujete bičík, vibrátory a další. Bohatě vám stačí váš muž. Případně nějaký ten Xbox pro chvíle, kdy na sex není nálada.
8.    Nikdy vás uprostřed noci neprobudí přítel hrající na klavír. Buď na něj neumí hrát – a pokud ano, sousedka z patra pod vámi by vás asi sežrala. Bohužel ne radostí.
9.    Nežijete v Americe.
10.    Váš přítel není vyšinutý stalker. A pokud ano, ví o tom všechny vaše kamarádky, protože vás neváže smlouva o mlčenlivosti. 
11.    Neexistuje žádný seznam, kde byste si zaškrtla, které sexuální fantazie chcete či nechcete. Naopak – jen tiše sedíte a modlíte se, aby poznal, co chcete a co nechcete.
12.    Nechápete jejich konverzaci na emailu. Vy používáte Messenger nebo aspoň smsky.
13.    Když narazíte na něco neznámé, jdete na Google. Nečekáte jako Anna, které to musel Christian poradit. Jste chytrá holka. 
14.    Svému mužovi řeknete příjmením jen v případě, kdy vás naštve – a to pořádně. A jemu to blaho nepřináší.
15.    Dostat na zadek jako za trest? To spíš doufáte, kdy to toho vašeho vůbec napadne. 
16.    Sex ve výtahu je jen sen. Protože jízda ve vašem šestipatrovém paneláku trvá pár vteřin.
17.    Nenapadne vás chodit po bytě v prostěradle. Když už, vezmete si aspoň deku.
18.    Pokud milujete BDSM, koupíte si na to vše, co je třeba. Určitě ale nehledáte paví pera a nelijete si pití do pupíku.
19.    Ke štěstí nepotřebujete miliardáře, kterého chce každý zabít.
20.    Tajemství? Žádné není. Nemáte problém sedět na záchodě a přes dveře mluvit s partnerem o tom, co si uvaříte.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 1

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz