Zajímavosti
Ilustrace

Blindlee – Láska je slepá

Láska je slepá. To je motto nové seznamky Blindlee založené na zcela novém uživatelském systému. Ten se totiž neodvíjí od fyzického vzhledu uživatelů, ale účastníci jsou k sobě přiřazováni dle parametrů, které o sobě vyplní.

Seznamka tak chce nabourat koncept vybírání si protějšku na základě jeho atraktivnosti a snaží se zacílit na společné zájmy a kompatibilitu povah.

Seznámení probíhá vícekrokově. Nejdříve vám aplikace na základě vstupního dotazníku nabídne seznam vhodných protějšků. S nimi si následně budete moci zavolat. Jedná se o rozmazaný videohovor. Žena přitom ovládá, jak moc bude videohovor rozmazaný a může ho postupně až zcela zaostřit. Celý hovor trvá přesně tři minuty a po jeho ukončení se mohou obě strany rozhodnout, zda chtějí se svým protějškem zůstat v kontaktu. Pokud ano, otevře se jim okénko chatu. Videohovor je možné kdykoliv vypnout nebo nevhodného uživatele nahlásit.

Blindlee

Kromě jasného sdělení – že láska by neměla záviset jen na fyzickém zalíbení, ale společné zájmy a souznění povah jsou mnohem důležitější – je koncept Blindlee založen i na tom, že si zde lidé protějšek nevybírají na základě fotek, které mohou být lživé, ale jen podle přímého videohovoru. Pokud se tedy žena rozhodně rozmazání vypnout, uvidí oba s kým mluví přímo. Bez photoshopu a fotek z internetu.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 1

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz