Tipy a návody
Ilustrace

Chceš, aby byl tvůj partner fit? Jdi do toho s ním!

Je tvůj partner objemnější o něco víc, než by ti bylo příjemné? Byla bych radši, kdyby byl víc ve formě? Nic není nemožné. Než mu však necitelně řekneš, aby se sebou něco dělal, zkus na to jít jinak. Nabídni mu, že chceš, abyste začali cvičit spolu. Jděte si navzájem příkladem.

Podporujte se navzájem

Pokud chceš, aby tvůj partner se svým tělem něco udělal, musíš na to jít opatrně. Rozhodně mu neříkej nic ve smyslu, že přibral a musí to shodit. Vždyť ani tobě by se nelíbilo, kdyby ti řekl, abys už konečně udělala něco se svým břichem, stehny nebo pozadím. Při cvičení se vzájemně podporujte. Cvičte oba, nenechej to jen na něm. I tobě cvičení určitě udělá dobře. Cvičte ve stejnou dobu, hezky spolu. Vyzkoušejte třeba i cvičení, kde se zapojujete navzájem. Vše nastav tak, abyste cvičili rádi. A aby neměl pocit, že jej nutíš k jinému tělu. Měl by vědět, že se ti líbí i teď. A hlavně pro to, jaký je. Ne proto, jak vypadá, vypadal – nebo jak bude vypadat.  Určitě si nechceš kazit partnerský vztah tím, že jej urazíš.

cvičící pár

Kde spolu budete cvičit? A jak?

Na světě je spousta žen, které se svým kamarádkám chlubí tím, jak svalnatého kluka mají. Tito muži se však musí snažit o to, aby byli ve formě. Pokud patříš mezi ženy, které jsou štíhlé od přírody, neznamená to, že jsi ve formě. Pokud tedy chceš, aby se tvůj partner snažil o lepší postavu, měla by ses snažit i ty. Nehledě na to, zda jsi štíhlá nebo ne. Pokud jsi pevnější, alespoň zhubneš. Pokud jsi štíhlá, získáš nějaký ten pevný sval. Pokud se necítíte na pohyb mezi lidmi v posilovně, můžete cvičit i v soukromí doma. Můžete cvičit podle nejrůznějších videí na internetu. Pokud se nebude chtít cvičit jednomu z vás, ten druhý bude jako podpora k tomu, abyste se dokopali. Věřte nám, že pokud budete oba fit, bude i váš milenecký vztah stát za to.

Vytvořte si plán

cvičící pár

Každá aktivita vyžaduje svůj plán. Pokud chcete začít cvičit – oba a spolu, musíte začít tím, že si vytvoříte plán. Ten spočívá v tom, že o cvičení nebudete jen mluvit, ale také že opravdu začnete a vytrváte při tom. K tomu, abyste se do toho dokopali, bude to chtít pevný řád. Můžete cvičit podle různých cvičebních plánů, podle různých videí. Najděte si společný sport, začněte tančit – fantazii se meze nekladou. Na internetu najdete nespočet cvičebních inspirací a návodů. Pokud se vám některý den nechce, běžte i tak. Pokud začnete vynechávat, stane se z toho s velkou pravděpodobností pravidlo.

Cvičte spolu – opravdu spolu

Pokud vás nebaví to, že cvičíte vedle sebe každý to své, můžete si najít cvičební plány přímo pro páry. Společné cvičení vás jistě bude bavit víc. Navíc si užijete i spoustu zábavy.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 1

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz