Zajímavosti
Ilustrace

Dinky One je nová seznamka pro muže s malými penisy. A pro lidi, kteří je milují

Říká se, že pokud něco existuje, existuje i jeho porno verze. Stále více se zdá, že nechvalně známé pravidlo 34 platí i pro seznamovací aplikace.

V současné době narazíte na širokou škálu seznamovacích aplikací: pro zemědělce, křesťany, celebrity i pravicové voliče.

Seznamovací aplikace Dinky One boří mýtus o malých penisech

rozkrok

V tomto roce se objevila nová seznamovací aplikace pro muže s malým penisem a pro ty, kteří je milují. Seznamka byla spuštěna nedávno a vyhledáte ji podle jejího názvu Dinky One. Tato aplikace bojuje proti stigmatu, kterým jsou postiženi muži s malým penisem. Pomáhá mužům s malým penisem spojit se s lidmi, kteří dávají přednost právě velikosti jejich přirození.

„Někteří muži mají velké přirození, jiní průměrné a někteří podprůměrné,“ uvedl zakladatel Dinky One David Minns v tiskové zprávě. „Dinky One umožňuje mužům s malým penisem seznamovat se a randit s lidmi, kteří jsou srozuměni s tím, jací muži se na seznamku registrují. Uživatelé aplikace se tak mohou soustředit na poznávání a sdílet své zájmy.“

O malých penisech kolují vtipy

Aplikace pro muže s malými penisy Dinky One je poměrně neobvyklá a směle konkuruje současným seznamovacím platformám. Navzdory společenskému trendu v posledních letech, že na velikosti nezáleží, zůstávají muži s malým penisem terčem „laciných“ vtipů v situačních komediích, memech i emodži. „Mnozí z nás předpokládají, že seznamka pro muže s malými penisy je hloupou reklamní senzací, která poukazuje na nešťastnou skutečnost, že jako společnost si myslíme, že jsou malé penisy svým způsobem vtipné.“

Naštěstí se lidé této nové seznamovací aplikace nezalekli a registrovali se na ni. Na Dinky One se zaregistrovali během dvou dnů více než 3 tisíce uživatelů, což dokazuje, že je na světě spousta mužů s malým penisem a spousta lidí, kterým to nevadí. Pokud jde o nás ostatní, přestaňme vtipkovat o malých penisech.

https://www.insidehook.com/daily_brief/sex-and-dating/dinky-one-new-dating-site-small-penises
Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
6 1

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz