Zajímavosti
Ilustrace

Hra PUBG Mobile má ambice stát se druhým Tinderem

Určitě všichni víme, jak nesmírně populární je hra PUBG Mobile. Kdo tuto hru nezná, jedná se o mobilní verzi hry PlayerUnknown’s Battleground. Hra PUBG Mobile je velkolepá a nikdy se s ní nebudete nudit.

Aplikace PUBG Mobile má ale mnohem vyšší cíle a nestačí jí titul „Nejlepší současné hry“. Marketingový tým PUGB Mobile nyní propaguje hru jako seznamovací aplikaci.

V jednom videu jsme mohli zhlédnout dva páry, které se svěřily s tím, že našly lásku svého života prostřednictvím PUBG Mobile. Všichni čtyři lidé hrají hru na profesionální úrovni; je tedy možné, že i vy můžete během hry potkat novou lásku.

PUBG Mobile: místo, kde najdete lásku?

Ilustrace 1

Není žádným tajemstvím, že téměř každý hráč PUBG našel nové přátele mezi náhodnými cizími lidmi, s nimiž jsou i nadále ve spojení. Takže je možné, že spousta hráčů se díky hře nakonec dala dohromady. A hlasový chat, který je součástí hry, tomu jistě napomáhá.

Aplikace PUBG Mobile se tak prezentuje jako seznamovací aplikace a zaměřuje na to i svou propagaci. Netuším, kolik lidí navázalo vztah s někým, koho potkali v místní kavárně nebo v restauraci. Každopádně žádná restaurace neuvádí, že je nejlepším místem k seznámení.

Nicméně v propagačním videu PUBG uslyšíte hráče, který říká, že našel lásku prostřednictvím PUBG Mobile. Máte při tom pocit, že sledujete reklamu na seznamovací aplikaci.

PUBG Mobile je jednou z nejslavnějších bitevních her na světě. Podle mého názoru je propagace hry směšná a je to z její strany nová strategie, jak získat více uživatelů.

Nejen já vnímám tuto reklamu jako špatnou. Podle komentářů si to myslí i další lidé. Herní zážitek už pro mnohé z nás nebude takový jako v minulosti. Budeme se obávat toho, že ostatní hráči, kteří s námi komunikují, hledají ve skutečnosti lásku svého života prostřednictvím místního chatu. Ne, že by před tím toto nebylo, ale ne v takové míře.

Několik mých kolegů a přátel se se mnou podělilo o své zkušenosti s obtěžováním během hlasového chatu. Někteří z nich proto přestali hru hrát. Takže poslední věcí, kterou potřebujeme je, aby se PUBG Mobile prezentoval jako Tinder.

PUBG Mobile je hra – zůstaňme u toho

Stůjme si za tím, že PUBG Mobile je jen hra a ne aplikace, kde si můžete s někým domluvit schůzku. Neexistuje žádný rozumný důvod propagovat hru jako seznamovací aplikaci. Místo toho by hra měla disponovat možností nahlásit neodbytné lidi. Teprve potom bychom mohli do hry nalákat seriózní hráče.

Jaké jsou vaše názory na tuto hru? Dejte nám vědět!

 

https://fossbytes.com/pubg-mobile-tinder-for-gamers/
Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 1

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz