Tipy pro muže
Ilustrace

Jak se setkat s ženami v reálném životě

Mezinárodní seznamovací expert Hayley Quinnová poskytuje mužům rady, jak přistupovat k setkávání se s ženami v reálném životě. Snaží se jim předávat cenné rady vycházející z jejich zkušeností, které jsou potřebné k tomu, aby celé setkání se ženou proběhlo bez problémů.

Vím, že si teď možná myslíte, že je skutečný život mnohem více zastrašující, než poslat ženě, která se vám líbí zprávu na on-line seznamce, ale chci s vámi sdílet pět jednoduchých kroků, které vám ukážou, jak se k ženě přiblížit. Pokud se chcete setkávat s ženami offline, stejně jako online, čtěte dál.

Když narazíte na ženu v reálném životě (a on-line), může být těžké rozpoznat, kdy je vhodná chvíle ke skládání komplimentů.

Možná si myslíte, že jsou ženy zvyklé na pravidelné setkávání se s muži, ale skutečností pro mnohé ženy je to, že mají pocit, jako by se nikdy nesetkali s žádnými muži, kteří by je měli rádi a stáli za to. Proto vám chci pomoci, abyste se naučili, jak se vydat kupředu způsobem, který je ohleduplný vůči ženám, zatímco budete šťastni i vy.

Řízením se podle těchto pěti kroků, jak přistupovat k ženám v reálném životě, ukážete ženě, že ten typ člověka, se kterým se chce setkat, existuje. A že tím člověkem jste vy.

1. Zvyšte její pozornost

Jedním z důvodů, proč se žena baví raději s kamarádkou než s vámi, je ten, že jste neupoutal její pozornost. Pozornost znamená, že byste měli s ženou navázat oční kontakt. To znamená, že nebude překvapená, když na ni promluvíte a bude větší šance, že vás bude poslouchat. Pokud tě uvidí, než s ní začneš mluvit, bude mnohem uvolněnější. Zároveň k ní můžete vysílat i neverbální signály, které na váš zájem ještě víc poukážou (Usmívá se na vás? Oplaťte jí to.). Tak zjistí, jestli připadá v úvahu vzájemný rozhovor. Někdy budete možná muset použít nějaké vstřícné gesto nebo ji rovnou oslovit, aby si vás všimla. Pak musíte počkat, než si plně uvědomí, že chcete mluvit právě s ní.

Musíte se snažit být co nejpřátelštější a nikam nespěchat. Někdy se dostanete do chvíle, kdy budete společně poslouchat hudbu (restaurace, bar), což je velmi dobře. Usmíváte se (i když se cítíte nervózně). Pomůže vám, abyste se cítili uvolněně a pomohli jí, aby vás viděla jako někoho, komu může věřit.

2. Uveďte zřejmé

Chcete-li mluvit s nějakou ženou, která je uprostřed toho, jak si povídá s přítelkyní / čte knihu / pracuje na svém notebooku, tak místo toho, že neřeknete vůbec, chci, abyste jí dali najevo, že si uvědomujete, že je zaneprázdněna. Je lepší jí ukázat, že jste ohleduplní vůči tomu, co se s ní děje, než na čekání na dokonalý okamžik (který nikdy nepřichází), abyste jí něco řekl. Nemusíte být příliš omluvní, můžete jednoduše říct: "Ahoj. Vím, že jste uprostřed .... Ale chtěl jsem říct ... "

3. Složte jí poklonu

Snažte se vyhnout komplimentům, které jsou příliš zaměřeny na její vzhled nebo velmi obecné. Věty jako: "Bolelo tě to, když si spadla z nebe?" si zaslouží, aby byly zakázány. Také se vyvarujte klišé jako "máte krásné oči", protože to může způsobit, že si myslí, že jste další typický chlap, co to na ni zkouší. Pokud je to možné, vytvořte kompliment na něco, co dělá: „Líbí se mi, jak jste soustředěná'. Nebo: „Mám rád, když se takto usmíváte, vypadá to, že jste šťastná“ a pokud vše ostatní selže, vyzkoušejte bezpečný kompliment jako: "Musel jsem alespoň přijít a říct ahoj." Je to klasika, ale dobrá!

4. Představte se

Poté, co jste řekli kompliment, se často stává, že nevíte, jak pokračovat v rozhovoru. Jednoduchý způsob, jak ji oznámit, že chcete, aby konverzace pokračovala, je říct jí své jméno. To také vytvoří jistou důvěru, protože vás pozná osobněji. Řekněte: „Mimochodem se jmenuji Izmael". Nemůžete ale očekávat, že se podělí o své jméno vždy. Pokud nechce sdílet své jméno, není k rozhovoru otevřená a nemá smysl v něm pokračovat.

5. Udržujte rozhovor.

Nejlepší způsob, jak to provést (a existuje spousta způsobů, jak vás naučit vylepšit své rozhovory), je sdílet informace o sobě, a ne klást otázky. Vím, že se to zdá být protiintutivní, ale pokud jde o setkání se ženami v reálném životě, místo toho, abyste jí na místě položili otázku, vytvoříte si u ní větší důvěru, pokud jí sdělíte pár věcí o sobě a zároveň ji vyzvete k promluvě.

Např. Místo toho, abyste řekl: "Odkud jste?"

Řekněte: "Nevím, odkud jsi, ale já bydlím v centru."

Tím vytvoříte otevřenější konverzaci, v níž se bude cítit pohodlněji, protože vám nabízí informace, protože jste s ní byli otevřeni vy sami.

Kroky, jak se setkávat s ženami v reálném životě, nemusí být to, co jste očekávali; ale poté, co jsem pracovala s tisíci muži a ženami jako seznamovací odborník, vím, že spouštěcí konverzace, které fungují nejlépe, jsou ty, které jsou postaveny na důvěře a vzájemném respektu.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 1

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz