Zajímavosti
Ilustrace

Jaké by to asi bylo chodit s někým opravdu slavným? 

Ať se přihlásí, kdo o podobných věcech nikdy nepřemýšlel. Rozhodně nečekáme nějaký les rukou, spíš naopak. Takže všichni už někdy uvažovali nad tím, že by chodili s celebritou – ať už jde třeba o herce, sportovce, umělce nebo nějakou jinou proslulou osobnost.

Vidíte ale jen odlesk slávy a skutečná situace by možná nebyla natolik růžová, aby vám stálo za to vše obětovat a jít za fotbalistou nebo zpěvačkou. Otravování od paparazzi je samozřejmost, nemohli byste si možná zajít ani v klidu nakoupit, aby vás někdo nepoznal. Skutečně tohle opravdu chcete?

Nebuďte za stalkery, sny berte raději s rezervou

Musí to být hezká představa, to ano – ale pozor, všeho s mírou! Nechcete se přeci dopouštět zbytečně trestné činnosti a přílišné otravování celebrit znamená, že riskujete obvinění ze stalkingu (tedy stručně řečeno, neustálého pronásledování). Dost možná ani mail nebo post na sociální síti nedoputuje až k očím vašeho idolu, nýbrž jen k agentovi, jenž má správu profilu na starosti. Slavný sportovec jednoduše nemá čas věnovat se každému fanouškovi, pro umělce všeho druhu to pak platí úplně stejně. Přitom celebrita se dá kontaktovat mnoha různými způsoby. Jaké to třeba jsou?

  • Dopis zaslaný klasickou poštou. Možná jich chodí desítky, ale v papírově formě dostanete odpověď spíš než elektronicky. Už jen proto, že jste si dali tu práci a odpovědět je slušnost.
  • Email nebo kontaktní formulář na oficiálním webu. Odpověď pravděpodobně přijde, ale nečekejte nic obsáhlého. A jak jsme si už naznačili, obvykle vám neodpoví celebrita osobně.
  • Zkuste také sociální sítě. I když je pravda, že v té záplavě zpráv se jeden těžko orientuje, je to jedna z mnoha různých forem. A nahodit více udic znamená mít větší jistotu chycení ryby, že?

Ilustrace 1
Telefonáty nejsou žádoucí, a to i kdybyste měli snad náhodou soukromé číslo. Jedná se o zásah do soukromí a o stalkingu jsme si už něco málo řekli. Riskovat policejní vyšetřování nebo ostudu na veřejnosti? Nikoliv! A sny o partnerském vztahu s někým slavným, koho ani neznáte jinak než z TV a fotografií, raději pusťte z hlavy. Na co se připravit, když byste snad chodili s někým úspěšným? 

Jaké jsou populární seznamky?

Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Hledáte vážný vztah? Uživatelé od věku 25+ let.
Singles 50 logotype img-responsive
Singles 50
Seznamka pro starší uživatele od 40 let. Vážná seznámení.
Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Seznamka, kde najdete zejména flirt.

Ztratíte spoustu kontaktů a nikdy si nebudete moci být jistí

Bohužel, je to tak. Tím, že získáte lásku celebrity, o mnoho lidí v životě přijdete. A svoboda, jakou jste dosud měli? Ta skončí, a to dřív, než byste možná čekali. Podívejte se na osudy přítelkyň nebo manželek slavných hokejistů. Ať už pocházejí odkudkoliv, rázem se o ně zvedne zájem médií minimálně o tisíc procent. Internet je všude, blesky fotoaparátů také. Cokoliv, co někam napíšete nebo někomu řeknete, může být proti vám použito – ať už je to novinář nebo není. A dost možná budete čelit neustálému přívalu otázek, bulvárních nadpisů v tisku a dalším nepříjemnostem. Žádná procházka růžovým sadem, jak jste si snad představovali na začátku.

Ale samozřejmě je pravda, že co má své nevýhody, bude mít i pozitiva! Můžete si do budoucna vybudovat i vlastní popularitu, zvláště pokud vám dělá dobře přízeň davů. Třeba půjde o hodně úspěšnou kariéru, otevřou se vám přece různé dveře. Dokonce i kdybyste si dělali reklamu tím, co mnoho dalších lidí považuje za ostudu, budete mít spoustu fanoušků. Sláva přináší jistý druh naplněnosti a samozřejmě, přijdete si na slušné peníze – to není docela k zahození. Lidé se s vámi budou chtít fotit, napíšou někdy i hezký dopis, co skutečně zahřeje u srdce. 

Ilustrace 2

Nevýhody celebrit nejsou na veřejnosti až tolik vidět…

Slavní lidé mají už z principu hodně nepřátel. Buď jde o posedlost jejich slávou nebo prostě závist. Každopádně jde o hodně nepříjemný způsob lidské přízně. Soukromí bude na nule, leda byste si nechali narůst strniště. Kapuce bundy nepomůže, šátek také ne, přes sluneční brýle vás kdekdo odhalí také. Máte prostě známou tvář – což je v něčem nepochybně plus a v jistém slova smyslu i prokletí. A v neposlední řadě, falešní přátelé budou na každém kroku, budete jich mít už z principu mnohem víc, než má kdokoliv jiný z té „běžné“ populace. Ještě pořád chcete být celebrita nebo s nějakou slavnou tváří chodit? 

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
1 0

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz