Vztahy
Ilustrace

Láska jako ten vůbec nejkrásnější vánoční dárek

Vztahy dnes začínají všelijak, někdy se prostě muž a žena měli potkat, protože zákon o vzájemné přitažlivosti dvou těles prostě beze zbytku platí. A i když jsme měli z fyziky špatné známky, je nám jasné, že se podobné věci nejde ubránit, i kdybychom si to snad vroucně přáli.

Dvojice lidí, kteří se dříve nechali slyšet, že jim single život v podstatě vyhovuje, se dala dohromady během svátečního šílenství uprostřed obchodů a nákupů vánočních dárků. Je to vlastně velice romantické shledání, že?

Nejkrásnější svátky roku prostě mají něco do sebe

Samozřejmě, o Vánocích jako takových se jistě nic špatného říci nedá, ale předvánoční třeštění, shluk lidí na ulici a nekonečné palety svátečních ozdob nemusí každému vyhovovat. Někdy se díky tomu mumraji poměrně nečekaně seznámí dva lidé, stačí aby mladík šlápl dívce omylem na střevíc a může to skončit příjemným rande, které se bude už brzy opakovat. Tedy za předpokladu, že při podobné akci nedojde k nějakému úrazu, protože i tady fyzika bohužel funguje se vším všudy. A jak se vlastně seznámili Kateřina (29 let) a Jakub (33 let)? Věřte nebo ne, bylo to také díky vánočním svátkům…

Ilustrace 1

Většina lidí ještě neměla ani jednu věc pod vánoční jedličku a začala tak všeobecná panika. Nikdo nevěděl, jestli to stihne ještě dnes, ale snad právě proto se lidé rádi předbíhají a vrážejí do sebe. „Jediní dva lidé, co zůstávali v klidu, jsme byli nejspíš my,“ říká dnes s humorem Katka. „Takový shluk je snad jen na sportovních utkáních nebo rockových koncertech,“ dodává Jakub. 

Jaké jsou populární seznamky?

Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Hledáte vážný vztah? Uživatelé od věku 25+ let.
Singles 50 logotype img-responsive
Singles 50
Seznamka pro starší uživatele od 40 let. Vážná seznámení.
Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Seznamka, kde najdete zejména flirt.

Začalo to symbolicky – u vánočního stromku

Rozsvícený stromek a dva sympatičtí lidé kousek od sebe, mohlo tohle snad dopadnout nějak jinak? Jen tak postávali a mlčeli, občas po sobě pokukovali, a nakonec se dali do řeči. Tedy až poté, co Kuba po kontaktu s dalším kolemjdoucím zavrávoral a trochu do Katky vrazil. Možná to bylo šťastné chvění osudu, co rozhodlo – ale dali by se stoprocentně do řeči stejně, i bez toho malého popostrčení? Samozřejmě, nebylo to úplně v pořádku, protože přišlápnutí zabolelo a stálo Kateřinu týden kulhání. Ale pozvání na svařák vše spravilo a oba tvoří pár už pěkných pár let. Na začátku byla malá nehoda, na konci velká láska, tak už to v životě bývá. První rande rozhodně neroste na stromech, ale čeká vás někde tam venku. Kam všude můžete během zimních měsíců zajít? 

  • Bruslení. Samozřejmě to veřejné, nechcete přece skončit někde uprostřed ledových ker? 
  • Cukrárna. Možná trochu fádní, ale během mrazivých dnů to chce alespoň trochu sladkého. 
  • Diskotéka. Nevadí, že jsou mrazy, tady to žije i v noci. Trochu rozproudit krev jistě neuškodí.
  • Sklenka svařáku nebo medoviny. Podobně jako hrdinové našeho předchozího minipříběhu. 
  • Zábava – pochopitelně ta taneční. Vždyť plesy jsou v plném proudu hned zkraje roku, že? 

Ilustrace 2
A určitě bychom přišli ještě na mnohem více zajímavých možností, takže by byla jistě škoda sedět doma a čekat v koutě, až vás někdo najde. Otázka, kde se seznámit, má totiž tisíc a jednu odpověď, vlastně záleží v mnohém také na fantazii. Možná venku mrzne až praští, ale existuje řada akcí a podniků, které fungují nezávisle na ročním období. Jistě, v létě je třeba šancí více, ale nic se nesmí podcenit. 

A klidně zavítejte i do online světa…

Když opravdu nemáte rádi zimu, můžete se zahřát i doma – udělejte si kávu nebo svařené víno, zapněte počítač a podívejte se na nějakou online seznamku. Můžete si tak stylově připravit půdu pro jarní měsíce, oslovit pár zajímavých potenciálních protějšků a nezávazně si popovídat, ukrátit si dlouhou chvíli o samotě a trochu se odreagovat po práci. Je to vlastně snadné, ideální i pro ty, kteří jsou celkem nesmělé osobnostní typy. Důležité je se alespoň nenudit. A když si s někým opravdu dobře sednete, proč si nenaplánovat rande třeba na první jarní den, když už bude trošku tepleji? Do kavárny můžete zajít v každém případě, kdyby nebylo počasí zrovna na procházku…
 

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 0

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz