Vztahy
Ilustrace

Má váš vztah už to nejlepší za sebou? To se právě dozvíte

S láskou se můžeme setkat na každém kroku. Bohužel, láska se jen nerodí, ale i umírá. Každý vztah si projde několika fázemi, kdy ta poslední možná ukazuje, kdy už má váš vztah to nejlepší za sebou.

Čeká vás ráno místo milého pozdravu s polibkem jen prázdná postel nebo rychlé nazdar?

Dřív jste měli problém jít na záchod, když byl ten druhý blízko? To teď neplatí. Právě naopak. Není nic divného na tom, když si jeden z vás čistí zuby a druhý mezi tím sedí na toaletě. Protože když musíš, tak musíš. Stydlivost a vztahy nejdou dohromady.

snídaně do postele

Že by za vámi přišel partner se snídaní do postele? Ale kdepak! Pokud se chcete najíst v posteli, musíte jídlo připravit vy a váš partner vám nejmíň půlku sní. Sex po telefonu a flirtování už neznáte. Když už si s partnerem přeci jen něco napíšete, bude to s velkou pravděpodobností nákupní seznam. Společnou dovolenou máte jednou za rok v Chorvatsku, za běžné výlety můžete považovat obědy u vašich rodičů.

zvadlá květina

Při pohledu na zvadlou kytku si občas vzpomenete na vašeho partnera. Kdoví proč? Muži jsou muži – jen málokterý nosí ženě kytku pravidelně. Pokud tedy přijde domů s kyticí a čokoládou, přemýšlíte nad tím, co provedl. Do postele jdete zásadně nazí. Usnadní vám to vysvlékání a ušetří čas při sexu. Dlouhodobé milenecké vztahy je třeba trochu oživovat. Dřív jste si s partnerem dělali radost, teď se snažíte nevytočit, nebo se naopak popichujete neustále.

žena v sexy prádle

V dřívějších dobách byste si pod větou: „Budeme koukat na film?“, představili vášnivou noc plnou sexu. Nyní jde však opravdu o filmový zážitek, kdy můžete případně usnout. Nepředstíráte, že vás baví všechny zájmy vašeho partnera. Naopak jste rádi, že si od sebe občas odpočinete. Místo romantiky jste rádi, když si zajdete aspoň na pivo. Jistě se shodneme na tom, že i vztah, který se časem změní, je lepší, než si hledat milenku či milence. Je třeba jen trochu snahy.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
2 0

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz