Informace
Ilustrace

Mezilidské vztahy ovlivňuje karma, nic se neděje bez příčiny

Nepsaný zákon vesmíru, jenž nejde obejít. Nastavuje zrcadlo všem našim skutkům, ať už jsou laděné v pozitivním duchu či jsme někomu v minulosti ublížili. Nejde ji smazat, není možné ji nějakým způsobem neodžít, vždycky tu s námi bude a týká se samozřejmě i různorodých partnerských vztahů. Karma nikomu nic neodpustí, je spravedlivým učitelem a opakuje nám lekce do té doby, než je plně vstřebáme a naučíme se něco nového.

Někdy může působit přísně, ale věřte, že měří všem podle okřídleného úsloví o tom, že jak se do lesa volá, tak se z něj také ozývá…

Prožíváte zrovna teď karmický vztah? Otestujte se!

Ilustrace 1

O tom, jestli je váš vztah opravdu karmický, se dá hodně debatovat. Obvykle jde o takový vztah, co nás vtáhne do víru děje a nepustí – co jej prožíváme zase a znovu a vracíme se k sobě i po ukončení kontaktu, jednoduše řečeno, dva lidé bez sebe nemohou a ani nechtějí být. Abyste zjistili, co přesně prožíváte, můžete si položit pár otázek, po kterých bude celá situace jasnější. Musíte pochopit, že jde o učební vztah, potom vám přijdou některé věci mnohem pochopitelnější než kdy dříve.

  • Je jeden z vás ochoten vzdát se všeho, co zrovna dělá, aby přišel tomu druhému na pomoc? Máte neustále mnoho dobrých důvodů, kvůli kterým se potkat – a někdy jsou dost bláznivé?
  • Máte společně velmi silný vztah, a to i přesto, že jste se dlouhou dobu neviděli takzvaně tváří v tvář? Nemáte problém s tokem řeči, i když se potkáte po delší pauze, kdy si jiní neví, co říct?
  • Je to prostě jako na horské dráze – extrémní vrcholy a konce, které pořádně zabolí a dlouho se z nich poté vzpamatováváte? Nejdřív uragán vášně a pak dny plné napětí, výčitek a hádek?

Přesně tohle je třeba zodpovědět – a pak budete jasně vidět, proč se vám ten či onen člověk zase vrací zpět do života. Důvodů může být opravdu mnoho, takže pozorujte, ptejte se a rozebírejte si i ty nejmenší detaily. Každá z myšlenek, co vám vytanou, může být prospěšná. Vážný vztah může být učitelem pro každého…

Práce s karmou nemusí být vůbec náročná

Jaké jsou populární seznamky?

Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Hledáte vážný vztah? Uživatelé od věku 25+ let.
Singles 50 logotype img-responsive
Singles 50
Seznamka pro starší uživatele od 40 let. Vážná seznámení.
Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Seznamka, kde najdete zejména flirt.

Určitě vás zajímá, jak byste si mohli zlepšit karmu – aneb lepších známek ve škole osudu přeci není nikdy dost, že? Potom máme dobrou zprávu, samozřejmě to jde, stačí na sobě jen trochu více pracovat a učit se laskavosti, dobrotě, vycházet druhým vstříc a být pro ně užitečný. Síla vyslaná v dobrém se určitě brzy vrátí. A samozřejmě to platí i naopak, čím víc jste zlostnější, tím spíš potkáte v příštích měsících a letech samé zvláštní osobnosti.

  • Laskaví sami k sobě a okolí. Nesnažte se úzkostlivě, spíš dodržujte zásady slušného chování.
  • Některé věci nemůžete změnit a víte to moc dobře. Tak se pak o podobný krok ani nesnažte.
  • Zkuste dělat dobré skutky, nejen ty, co nic nestojí. Udělá vám to radost a zlepšíte si karmu…

 Pokud budete dodržovat tyto tři body, je jasné, že se váš život trochu projasní a zlepší. Začnete se cítit lépe a dost možná i proto potkáte někoho osudového – kdo má posunout vaše já na vyšší úroveň, kdo ví, co prožíváte a může efektivně pomoci od nějakého trápení. Nebojte se osudu, je tu skutečně jen pro vás!

Karmický vztah může být těžký – ale poučný

Ilustrace 2

Možná to pro vás byla nepříjemná zkušenost, za kterou jste zaplatili časem, penězi, možná i něčím hodně cenným. V každém případě však platí, že i ve světě karmy zkrátka nic není zadarmo a některá poznání jsou bohužel i poměrně draze vykoupená. Karma může někdy i vztah přímo zničit, jindy zase posílit, záleží totiž na tom, jak jste v minulosti jednali a jaký byl váš postoj ke světu kolem. Jistě, i pocity rozhodují, neboť kdo smýšlí negativně a přeje všem jenom neštěstí, nedostane jistojistě tak snadno pomyslné plus do žákovské knížky osudu…

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 0

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz