Zajímavosti
Ilustrace

Naked Attraction aneb seznamka trochu jinak

Reality show, která je pro některé laděna možná až příliš vyzývavě, jiné zase potěší netradičním vyzněním. Naked Attraction je původně britský model, který byl vysílán na Channel 4. Zábavný pořad, který moderuje Anne Richardsonová, už prošel sedmi sériemi a až do závěru roku 2020 odvysílal na čtyři desítky epizod trvajících zhruba hodinu. Model je vlastně jednoduchý a určen pochopitelně jen pro kategorii 18+.

Princip je zábavný a velmi originální

Oblečený protagonista a šest dalších osob, které stojí před kamerami tak, jak je příroda stvořila. V každém kole je jeden ze šesti soutěžících vyřazen a ve finále se pak potkají dva, kteří soutěží o možnost jít na rande s tím jediným, kdo je oblečený.

První díl se vysílal v červenci 2016 a ještě na podzim se natáčela druhá série, která šla do vysílání na začátku léta 2017. Pořad v režii Ollieho Bartletta je založen na tom, že soutěžící – muž, žena nebo i dvojice, si vybírá ze šesti lidí v boxech, s kým vyrazí na večeři. Postupně se přitom odhalují jejich svlečená těla, soutěžící si postupně vyselektují dvojici, z nichž vyberou vítěze.

Jaké jsou populární seznamky?

Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Hledáte vážný vztah? Uživatelé od věku 25+ let.
Singles 50 logotype img-responsive
Singles 50
Seznamka pro starší uživatele od 40 let. Vážná seznámení.
Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Seznamka, kde najdete zejména flirt.

Tělesná přitažlivost je na prvním místě

Samozřejmě jde o fyzickou atraktivitu, což mají protagonisté reality show Naked Attraction značně ulehčené, vidí totiž naprosto vše. V závěru pořadu pak uvidí diváci u televizních obrazovek, jak vlastně dopadlo ono rande. Byl to úspěch nebo ne? Na to si vždycky musíte počkat, jako třeba u klasického pořadu Věřte nevěřte z devadesátých let, i když zde jsme zabrousili do úplně jiných vod, konkrétně americké stanice Fox. V českém prostředí se můžete podívat na tuto reality show na stanici Óčko, samozřejmě je vysílaná až po dvaadvacáté hodině, a to pravidelně od pondělí do čtvrtka. Stanice se rozhodla touto show oslavit vpravdě symbolicky své osmnáctiny.

Diváci se mohou zapojovat přímo přes Facebook, k dispozici je totiž aplikace #VidimSeNaOcku, díky níž se může jejich komentář objevit i přímo ve vysílání. V prvním dílu odvysílaném v říjnu mohla jistá Anya vybírat ze šesti nahých pánů, v archivu Óčka je možné si pustit vysílání až dva dny zpětně, dále je také možné nahrávání, pokud máte prakticky libovolnou internetovou televizi. Český dabing je samozřejmostí.

Například na serialzone.cz dostal pořad Naked Attraction třináct hlasů a tento malý vzorek diváků nesvědčí o nějak vysoké oblibě – hodnocení je v průměru těsně pod hranicí 70 procent.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
1 0

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz