Tipy a návody
Ilustrace

Nejlepší seznamovací weby pro hráče videoher

Online seznamování rozšířilo možnosti, jak se poznávat s ostatními lidmi, domlouvat si s nimi schůzky a nalézt vhodný protějšek. Je to jedna z nejpopulárnějších činností na internetu a na těchto seznamkách se vyskytují lidé s různými zájmy – i hráči her.

Je paradoxem, že se tito lidé neshromažďují na seznamkách zaměřených na společné zájmy.

Přitom existují seznamovací weby, které jsou zaměřeny na hráče her, milovníky fantasy a anime. Tyto online seznamky plné hráčů umožňují lidem objevovat stejně smýšlející protějšky ve světě her. Seznamovací weby podporují herní vášeň a umožňují navštívit profily, do kterých je přístup po zodpovězení herní otázky. Díky tomu můžete objevit člověka s podobnou hráčskou vášní. Některé weby jsou natolik propracované, že vám ukážou, jaké hry by se vám mohli líbit a kde byste si je mohli zahrát. Takže se můžete setkat s dalšími lidmi, s nimiž se můžete spojit během hraní her.

Zajímá vás, jaké jsou nejlepší seznamovací weby pro hráče? Kdo bude s vaší hráčskou vášní souhlasit a sdílet ji? Pak čtěte dál.

Doporučené české seznamky pro pravé gamery

Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Pro nezávazný flirt
Flirt.com logotype img-responsive
Flirt.com
Ideální pro introverty
Freerande logotype img-responsive
Freerande
Seznamka zdarma

1. Soulgeek

soulgeek

 Na seznamovacím webu Soulgeek vyhledáte uživatele podle koníčků nebo speciálních zájmů. Tato stránka vítá lidi s různou sexuální orientací a funguje již od roku 2000. Naleznete tu uživatele se zájmem o sci-fi, horor, fantasy, anime a komiksy. Oceníte rozšířené vyhledávání s více specializovanými kritérii. Tento web nabízí různé způsoby, jak se vyjádřit, včetně blogů a videí. Poznáte na něm potenciální partnery a navážete nová přátelství.

2. Girl Gamer Dating

Posílejte neomezené množství zpráv a komunikujte s ostatními, aniž byste museli rozdávat své osobní údaje – to všechno můžete na seznamce Girl Gamer Dating. Registrace trvá jen pár minut a funkce jsou zdarma. Díky pokročilým funkcím, jako jsou hudební knihovny a fotoalba, vás bude seznamka bavit. Tato stránka přitahuje všechny hráče a dává jim možnost seznámit se s lidmi se stejnými zájmy. Můžete komunikovat přes zprávy nebo se vyjádřit ve fórech.

3. LFGdating

lfgdating

Seznamka LFGdating nabízí online seznámení, které je stoprocentně zdarma. Web prohlašuje, že je seznamkou číslo jedna pro lidi se zájmem o Twitch, World of Warcraft, Destiny, Pokemon Go nebo League of Legendsa cosplay. Seznamka je nejdůvěryhodnější seznamovací stránkou pro hráče, kteří chtějí najít úžasný protějšek – hráče. Funguje zároveň jako sociální síť a pomůže vám navázat nové kontakty a přátelství. Na webu jsou vítáni každodenní hráči i příležitostní víkendoví hráči.

4. GamerDating

Vstupte do komunity dospělých, kteří hledají lásku na GamerDating. Tato online seznamka vám pomůže najít váš vysněný hráčský protějšek. Můžete na ní vyjádřit svou hráčskou vášeň a přidat své oblíbené hry do knihovny. Zároveň můžete vyhledávat a sledovat další uživatele a zjistit, co s nimi máte společného. Registrace je rychlá a snadná a musíte na svůj profil nahrát reálnou fotografii. Svůj profil můžete povýšit na úroveň stříbrného či zlatého hráče, což vám přináší neomezené možnosti komunikace a odměny ve formě her zdarma.

5. Gaming Passions

gaming passions

Gaming Passions je stoprocentně bezplatnou seznamkou, která pomáhá hráčům najít vhodné protějšky a komunikovat s nimi. Web se zaměřuje na herní komunitu, kde uživatelé mohou najít stejně smýšlející uživatele se společnými zájmy. Seznamka je moderní a můžete si na ni nahrát fotku, navštívit diskusní skupiny, chatovat a vtipkovat. Na tomto webu naleznete romantiku, lásku, přátelství, herní informace i emoční podporu. Registrace se provádí prostřednictvím emailu nebo Facebooku. Po registraci si můžete prohlédnout uživatele a filtrovat si ty, kteří jsou online.

6. Zoosk

Pokud jste hardcore hráč, můžete se cítit pohodlněji při komunikaci s ostatními hráči na webu zaměřeném na hraní her. Nemusíte se držet pouze seznamovacích webů a aplikací určených pro hráče. Stálo by za to dát šanci mainstreamovému webu a na něm se pokusit najít další hráče. Proč třeba nezkusit Zoosk? Jedná se o jeden z největších a nejlepších seznamovacích serverů a natrefíte na něm i na hráče, neboť seznamka má miliony uživatelů.

7. Match

Seznamovací web Match se na internetu objevil již v 90. letech – a stále je to jeden z největších a nejoblíbenějších seznamovacích webů. Vzhledem k popularitě seznamky je vysoce pravděpodobné, že na ní najdete hráče různých her – a pravděpodobně zde najdete i ženské hráčky, které holdují hrám stejně jako vy. Klíčem k úspěchu je informace ve vašem profilu, že chcete sdílet s protějškem svou vášeň pro hraní.

8. Dating4Gamers

dating4gamers

Přátelství, seznámení, rande, navázaní vztahu – hráči a geekové toto přesně najdou na seznamce Dating4Gamers a za seznámení neutratí ani korunu. Vyplníte své pohlaví, věk, zájmy, křestní jméno a email a poté můžete procházet jednotlivé profily, flirtovat a chatovat podle své libosti. Užitečnou funkcí je to, že Dating4Gamers zveřejňuje fotografie nových členů na své domovské stránce, takže vám žádný nový uživatel neunikne.

9. MaiGamer

MaiGamer je novější seznamovací server pro hráče. Kromě prémiové funkce, která vám přinese více pozornosti ostatních uživatelů, jsou další funkce zdarma. Vytvořte si standardní profil, přidejte fotografie sebe i své oblíbené postavy ze hry, zanechte komentáře k profilům jiných lidí a v případě zájmu si mezi sebou posílejte soukromé zprávy. Na MaiGameru je fantastické to, že vám pomůže setkat se s podobně smýšlejícími muži a ženami ve vašem okolí. V seznamu uživatelů neuvidíte nikoho, kdo bydlí stovky nebo tisíce kilometrů daleko.

10. VideoGamerDating

video gamer dating

Pro využívání seznamky VideoGamerDating jsou zapotřebí pouze čtyři kroky: Vyberte si své pohlaví a jaké pohlaví hledáte. Napište své datum narození. Nastavte svou aktuální polohu a zadejte svůj email. Kromě bezplatné registrace mohou uživatelé této zábavné seznamky prohlížet profily a fotografie ostatních uživatelů, přidávat si hráče do svého seznamu oblíbených lidí a hledat a komunikovat s hráči, proti nimž hrajou. VideoGamerDating je jistotou toho, že se nemusíte vzdát joysticku nebo klávesnice, abyste našli lásku.

11. DateAGamer

Seznamovací web DateAGamer je ve Velké Británii seznamkou číslo jedna pro hráče a nadšence do her. V současné době je na ní registrováno více než 150 tisíc uživatelů. Vyzkoušejte bezplatnou zkušební verzi, kterou získáte po registraci a vytvoření profilu. Následně můžete vyhledávat hráče a přečíst si o nich základní informace. DateAGamer uvádí: „Hráči jsou úžasnými partnery. A pokud souhlasíte a hledáte skvělého partnera, zkuste náš web ještě dnes!“

12. GamerMatchmaker

GamerMatchmaker je další seznamovací stránkou pro hráče a sociální sítí pro milovníky her. Tato seznamka je skvělou volbou, jestliže hledáte někoho na příležitostné schůzky nebo se chcete seriózně seznámit. Jakmile zadáte své pohlaví, preferované pohlaví, město, datum narození, uživatelské jméno, popis profilu a emailovou adresu, jste na dobré cestě se s někým seznámit! A nemusíte za to utratit ani korunu.

Seznamky pro hráče jsou ve světě nesmírně populární. Vyzkoušejte je i vy – třeba narazíte na zajímavý protějšek, který sdílí stejnou vášeň pro hry jako vy!

 

https://www.askmen.com/dating/dating_advice/the-best-dating-sites-for-gamers.html
https://www.datingadvice.com/online-dating/gamer-dating-site
Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
3 1

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz