Zajímavosti
Ilustrace

Online seznamování nemusí být „trapná hra“, registrujte se na Fourplay!

Svět online seznamování není ani trochu nudný. Někdo chce ale zažít pořádné dobrodružství a vyjít si na rande ve čtyřech, třeba se svým kamarádem a dalšími dvěma sympatickými protějšky.

Tenhle nápad nadchl dvě zdravotnice, Julii Griggs a Daniellu Dietzek, které vytvořily sociální seznamovací aplikaci Fourplay. Díky ní si můžete sjednat rande a vyrazit na něj ve skupině s ostatními přáteli.

Zdravotnice z New Yorku

Julie Griggs a Danielle Dietzek

Julie Griggs a Danielle Dietzek jsou dvě zdravotnice z New Yorku, které jsou unaveny ze současných online seznamek. Chtěly nastolit nějakou změnu a najít způsob, jak zvýšit bezpečnost žen při seznamování a na schůzkách. Daly hlavy dohromady a zanedlouho se zrodila společnost Fourplay Social. Tato seznamovací aplikace sdružuje uživatelé do týmu a nastoluje prostor pro společné schůzky ve větších skupinách lidí.

Zakladatelky Fourplay se setkaly před devíti lety jako zdravotní sestry na Penn State University. Mladé a svobodné ženy nechtěly chodit na rande s cizími lidmi, o kterých nic nevěděly. Toužily po tom, aby byl zážitek z online seznamování pro všechny příjemnější, zábavnější a bezpečnější. Rande ve více lidech má tu výhodu, že vám nikdo nemůže nic nasypat do pití, když potřebujete na toaletu, a nikdo vás nebude zastavovat, přemlouvat a pronásledovat, když budete chtít ukončit schůzku.

Obě ženy již nechtěly být na seznamce Tinder s typickým „přejetím doprava“. V jejich hlavách se zrodila myšlenka seznamovací aplikace, která by okořenila schůzku a pomohla k vytvoření společného seznamovacího profilu a ke sjednání dvojitého rande s ostatními single lidmi. Uživatelé si na ní mohou domlouvat schůzky a prožít nevšední rande bez trapných a matoucích situací.

Seznamovací aplikace Fourplay je zdarma

Fourplay je bezplatná seznamovací aplikace, kterou si můžete stáhnout ve virtuálních obchodech Apple a Google Play. Tato aplikace doslova otřásla online seznamovací scénou. Se svými přáteli můžete vytvářet seznamovací týmy a užít si zábavnější a bezpečnější seznamování. Všichni členové z týmu musejí odsouhlasit, že mají zájem o připojení, a pak již nic nebrání v seznámení. Otevře se jim skupinový chat, prostřednictvím kterého se mohou týmy navzájem poznat a naplánovat si schůzky.

Rozhovor se spoluzakladatelkami Fourplay     

fourplay mobil         

Noviny Grit Daily oslovily obě spoluzakladatelky a udělaly s nimi rozhovor o jejich aplikaci, která postupně mění svět online seznamek.

Grit Daily: Povězte nám něco o svém životě. Co jste dělaly před tím, než vás napadla myšlenka Fourplay?

Julie Griggs: Před Fourplay jsem nepřetržitě studovala na Penn State University. Teprve poté začalo to pravé dobrodružství „ve skutečném světě“. Pracovala jsem jako pohotovostní lékařský technik na lince tísňového volání a také pro dárcovské středisko kostní dřeně na Manhattanu, což bylo úžasné! Mé sny se vyplnily v říjnu 2015, kdy mi zavolali z Rutgers University. Vybrali mě do programu „Lékařský asistent“ a já cítila, že vše, na čem jsem pracovala, se konečně uskutečnilo.

Danielle Dietzek: Věřte tomu nebo ne, ale v minulých letech byl pro mě obchod, technologie a vývoj aplikací naprostou neznámou. Pracuji ve zdravotnictví ve velké nemocnici na Manhattanu a v minulosti jsem trávila čas chozením na masáže Qi Gong, procházením se se psem a cestováním po světě. Nejvíce se mi líbilo na Bali, na Belize v Portugalku a v Praze. Po ukončení studia na Penn State v roce 2016 jsem začala žít v NYC.

GD: Pro nezasvěcené, porovnejte Fourplay se současnými seznamovacími aplikacemi.

JG: Popravdě řečeno, Fourplay je naprosto revoluční aplikací.

Dvojité randění

Technologie online randění, posouvání a párování sice není v ničem jiná než u ostatních aplikací, ale je revolučním v tom, že si na ní můžete sjednat dvojité rande se svými přáteli.

Aplikace nic nestojí

A co je naprosto úžasné, Fourplay je zcela zdarma.

Stanete se součástí týmů

Na rozdíl od ostatních aplikací, které se zaměřují na seznámení dvou uživatelů, se můžete na Fourplay spojit se svými přáteli a vytvořit týmový profil. Uživatelé hodnotí ostatní týmy na svých chytrých zařízeních a dávají „palec nahoru“ nebo „palec dolů“. Pokud si všichni čtyři single uživatelé dají „palec nahoru“, otevře se jim skupinový chat, kde mohou být všichni v kontaktu. Uživatelé se tak mohu stát součástí neomezeného počtu týmů.

Každý si je na Fourplay roven

Fourplay umožňuje vytvářet stejnopohlavní týmy – každý člověk je vítán! Aplikace Fourplay je navíc bezpečnější než ostatní seznamovací akce, nenastávají na ní trapné situace, je zábavnější a můžete s ní prožít jedinečný způsob randění. V současné době se single lidé setkávají s úplně cizími lidmi, často v neznámých čtvrtích. A to může být nebezpečné a přivést vás to do nepříjemných situací.

Fourplay je bezpečnější seznamovací aplikací

Fourplay dovoluje single uživatelům trávit čas se svými přáteli a současně se seznamovat s dalšími týmy. Fourplay je rovněž jiná v tom, že jsou její spoluzakladatelky ženy, jejichž hlavním posláním je umožnit uživatelům rozhodovat se svobodnou vůlí a zažít pocit bezpečí při seznamování.

Právě dokončujeme spolupráci s jednou zdravotnickou organizací, která nám pomůže dosáhnout společensky odpovědného online seznamování. Víme, že online seznamování není žádnou novinkou, ale jsme si jisty, že Fourplay otřese světem, v kterém je single život skličující a nudný.

GD: Proč jste se pustily do online seznamky, kterých je na trhu bezpočet?

fourplay web

JG: Jsme si plně vědomy toho, že je na internetu ke stáhnutí spousta seznamovacích aplikací a webových stránek. Důvod, proč jsme se rozhodly přidat k tomuto odvětví je ten, že jsme si na vlastní kůži vyzkoušely dvojité rande. Tehdy jsme věděly, že by taková aplikace byla velkým přínosem pro ostatní lidi. Nepovažujeme se za další seznamovací aplikaci s „potažením doprava“. Fourplay vnímáme jako bezpečnější a zábavnější způsob, jak se seznámit a setkat s jinými lidmi. Tím, že dáváme našim uživatelům šanci spojit se do týmů, poskytuje Fourplay lidem prostor zajít na skupinové rande a zjistit, zda si s někým nepadnete do oka.

Budeme upřímné: víme, že single lidé nepoužívají pouze jednu seznamovací aplikaci a skáčou z jedné seznamky na druhou. Fourplay je alternativou, nikoliv náhradou. Ze zpětné vazby víme, že single lidé jsou z naší aplikace nadšeni a jsou rádi, že mohou prožít dvojité rande. Fourplay nabízí řešení lidem, kteří dlouho neměli dlouhodobý vztah nebo jsou rozvedení či ovdovělí a obávají se online seznamování. Tímto lidem dáváme možnost zbavit se svých obav.

GD: Co se traduje o seznamovacích aplikacích, ale přitom to není pravda?

DD: Slyšíte, jak lidé neustále říkají: „V této době nebylo seznamování a randění snazší.“ Ale ve skutečnosti je tohle seznamování špatné. V minulých dobách bylo randění mnohem lepší. Věděli jste, že máte s danou osobou něco společného, protože vás dali dohromady třeba vaši přátelé, kteří vás oba dobře znají. Případně jste se s někým setkali na nějakém zajímavém místě či v práci, takže jste se již znali a věděli jste, že máte rádi stejné kavárny, sdílíte podobné zájmy a možná máte i stejné zaměstnání. Měli jste toho tedy pro začátek dost společného. V dnešní době je seznamování leckdy trapnou záležitostí. Osoba naproti vám je naprostý cizinec, kterého znáte pouze z fotografií a dozvěděli jste se o něm jen tolik, kolik uvedl v profilu.

V dnešní době může být takové setkání s neznámým člověkem nebezpečné až děsivé. Mnoho lidí proto sdílí svou polohu s kamarádem nebo předstírá, že už musí jít domů. V neposlední řadě je v seznamovacích aplikacích spousta uživatelů a někteří single lidé se mohou cítit jen jako kus masa.

GD: Jaké je vaše ideální dvojité rande?

JG: Bar s aktivitami – ping pong, šipky atd. Na takovém místě se můžete uvolnit a můžete neomezeně flirtovat. Uvidíte, kdo má jaký smysl pro humor a jak je šikovný v různých barových aktivitách.

DD: Komediální show! Objednat spoustu dobrého jídla a smát se celou noc.

https://thestoryexchange.org/julie-griggs-danielle-dietzek-fourplay-social/
Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
1 0

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz