Tipy a návody
Ilustrace

Tipy na seznámení se v letadle

Lásku i přátelství můžeme potkat kdekoliv na světě. Ano, ani letadlo není výjimkou. Je to místo, kde strávíte několik hodin, s velkou pravděpodobností na sedadle vedle někoho, koho vůbec neznáte. Alespoň pokud cestujete sami. Občas se může stát, že si k vám sedne i někdo, kdo se vám zalíbí. Je šance ke spřátelení se? Nebo rovnou k něčemu víc?

Myslete na to, jak působíte na ostatní

Pokud si po nástupu do letadla sednete do sedadla a na všechny se budete mračit, nebo budete nepříjemní, moc na žádnou ženu nezapůsobíte. A už vůbec ne na tu, která bude sedět vedle vás. Šance, že vedle vás bude sedět žena, která vás zaujme, je malá, ale ne nemožná. Zkuste se na okolí usmívat, buďte příjemný, případně jí nabídněte, aby si vybrala, jestli chce sedět u okna nebo do uličky. Budete vypadat jako někdo, kdo si všímá ostatních, nehledě na to, že vám to ulehčí další komunikaci.

Vysílejte neverbální signály

Poté, co se usadíte, začněte vysílat neverbální signály. Usmívejte se, občas se na ženu podívejte a až váš pohled zachytí, usmějte se na ni. Neseďte s překříženýma rukama, jde o gesto odporu. Seďte nenuceně, pohodlně, buďte sám sebou. Rozhodně ze sebe nedělejte něco, čím nejste. Pokud by vám to s ženou vyšlo, bude jisté, že se jí líbilo to, jakého vás poznala – i kdyby to byl váš přesný opak. Pokud vás již v začátcích pozná takového, jakým opravdu jste, nebude nemile překvapena.

seznámení v letadle nebo na letišti

Zkuste ji oslovit

Možná jste spolu promluvili ohledně výběru sedadla, ale dost možná jste ženu jen pozdravil. Pokud vám žena začne oplácet vaše úsměvy a bude vypadat, že by jí následná komunikace nepřekážela, zkuste ji oslovit. Přeci jen, nejspíš vedle sebe nějaký ten čas strávíte a vždy je lepší mluvit s někým milým, než se nervózně ošívat a těšit se, až nebudete muset být v těsné blízkosti naprostého cizince. Můžete se zeptat, kam cestuje, na jak dlouho. Na to, zda na místě už byla. Jde o jednoduchá témata, u nichž nebudete vypadat přehnaně vtíravě. Pokud si s ženou sednete, můžete se začít bavit o tom, co vás napadne. Například o hudbě, filmech, počasí, koníčcích apod.

Seznamka na úrovni nejen pro vysokoškoláky.

Academic Singles
  • Nejvyšší možná bezpečnost
  • Registrace zdarma
  • Možnost seznamovat se celosvětově
240 000+
svobodných
27+
ideální věk

Požádejte o kontakt

Pokud se vám konverzace s ženou v letadle líbila a doufáte v přátelství či něco víc, zkuste ji požádat o kontakt. Pokud jste ji zaujal i vy, ráda vám dá své číslo. Pokud ne, nezoufejte, prostě vám to s ní nebylo souzeno. Jestliže číslo dostanete, dejte jí čas na vstřebání dojmů a poté se jí ozvěte. Jestli jste na stejném místě, můžete ji pozvat na kávu. Jestliže se na místě, kde jste, vyzná, můžete ji poprosit o nějaké typy na to, kam nepodívat s nabídkou, že vám bude moct dělat sympatický doprovod a průvodkyni v jednom. Případně se můžete sejít po vašem návratu domů.

Snažte se dál

Pokud žena přistoupí na další schůzku, bude jen na vás dvou, jakým směrem se to mezi vámi bude vyvíjet dál. Pokud mezi vámi nepřeskočí žádná jiskra, ale budete si dobře rozumět, mohou se z vás stát dobří přátelé. Pokud mezi vámi přeci jen něco je, třeba se dočkáte i něčeho víc. Na světě je mnoho párů, které se poznaly právě v letadle.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 0

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz