Zajímavosti
Ilustrace

Tři typy žen, co zůstanou navždy samy

Každá žena by si přála vztah, který bude trvat šťastně až do smrti. Některé toto štěstí mají hned, jiné po pár zklamáních; no a pak jsou tady ty, kterým osud nepřeje a myslí si, že nejspíš zůstanou samy. Nezoufejte, vždy se sebou jde něco dělat. Pokud však nepatříte mezi některou z těchto tří typických žen, o kterých si dnes řekneme. Samozřejmě – těch typů je víc, ale tyto jsou přímo ukázkové.

Jistě znáte ty filmy, kde ženy, kterým láska nepřeje, žijí o samotě ve svém bytě s hromadou koček. Pokud nemáte rády kočky, nebo takhle skončit nechcete, měly byste se vyhnout tomu, aby se z vás stali některé z těchto tří typů žen. U nich je totiž velká pravděpodobnost, že zůstanou navždy samy.

Přehnaně nadšená a věčně naivní

Optimistické ženy jsou ve společnosti, jak mužů, tak i žen, velmi oblíbené. Pokud však poznáte ženu, která vidí výhodu ve všem a je šíleně naivní, zjistíte velmi rychle, proč nikoho nemá. Tento typ ženy vidí pozitivum ve všem. A to, i kdyby se stalo něco velmi zlého, protože věří, že všechno špatné je pro něco dobré. I kdyby šlo o smrt, amputaci, nebo kdyby tato žena byla okradena. Ženy, které se věčně na vše a všechny smějí a jsou optimistické až přehnaně – afektovaně, polezou časem všem okolo na nervy. Tyto ženy jsou často i velmi naivní a všechny chyby svých protějšků přehlíží, nebo je dokonce ani nevidí. Tyto ženy každý problém přehlédnou. A to je velká chyba.

Žena, která je už od pohledu negativní

Tento typ ženy je přesným opakem ženy, o které jsme mluvili před chvílí. Každý z nás má v okolí jednu takovouto ženu, která umí zkazit den všem kolem sebe. Jde o takový ten typ ženy, který vám při vybírání věcí na svatbu řekne, že se stejně rozvedete. Řekne, že nemá cenu, abyste hubla, protože to beztak nezvládnete. Stačí opravdová maličkost k tomu, aby pronesla uštěpačnou poznámku. Tato žena vidí negativa ve všem. V každém muži, ženě a často i v sobě. A který muž by chtěl mít doma ženu, která mu vynadá za každou hloupost.

Žena, jež je posedlá osudem

Jde o typ ženy, která si myslí, že všechno se děje z nějakého důvodu. Že každá věc v jejím životě je zařízena osudem. Zlomili jste si nohu? Určitě to tak osud chtěl. Začalo pršet, když chtěla jít do kina? Osud chce, aby zůstala doma. Tyto ženy jsou doslova posedlé horoskopy i různými výklady karet, apod. Samozřejmě je vhodné si přečíst partnerský horoskop a zjistit jak se k sobě hodí různá znamení, ale všeho moc škodí. Každá z těchto žen určitě zažila návštěvu kartářek. Nikdo určitě nechce doma ženu, která si nechává život řídit pomyslným osudem. S těmito ženami nemůže být o mnohých zážitcích ani řeč.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 0

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz