Tipy a návody
Ilustrace

Co ze své minulosti bychom si měli nechat pro sebe a neříkat to partnerovi?

Každý z nás má nějakou minulost. Někdo klidnější, druhý zase pořádně divokou. Ať ale patříte do kterékoliv skupiny, jsou věci, které bychom si měli nechat pro sebe. Minimálně do doby, než si budeme jistí, že to partner zvládne. Jsou věci, které můžete říct na desátém rande, pak jsou věci, které na první rande nepatří vůbec a pak jsou ty, které bychom neměli říkat nikdy. Které to jsou?

Počet milenců           

Pokud přemýšlíte, jak sbalit chlapa na rande, měli byste se určitě vyhnout tomu, že na něj na prvním rande vyrukujete s počtem milenců, které jste měla. V dnešní době totiž bohužel stále platí dvojí metr. Muži, kteří se mohou pochlubit větším počtem sexuálních partnerek, jsou skvělí a úspěšní; zatímco ženy, které mají více předchozích zkušeností, jsou považovány za promiskuitní. Pokud máte za sebou dva až tři vztahy, nestane se nic špatného, pokud to partner bude vědět. Jestliže za sebou máte divoké mládí plné různých pokusů, bude lepší, pokud si to necháte pro sebe. Nikdo si nechce představovat, kolik mužů vás mělo před současným partnerem.

Co se stalo za opilosti

alkoholová párty

Zde záleží hlavně na tom, jakým historkám z opileckých zážitků se vyhnete a které naopak pro pobavení se na svém rande řeknete. Určitě existují vtipné historky z vašeho mládí, které vypravíte svým přátelům, když se chcete pobavit. Jde o menší trapasy apod. Naopak historky o tom, kde jste se válela, nebo kde jste naopak rovnou zvracela, si raději nechte pro sebe. Pokud vás bude chtít partner vidět zvracet nad mísou, tak opravdu, když spolu něco oslavíte, ale nemusí si to představovat skrze příběhy. Přeci chcete být sexy, no ne?

Noc, ze které máte okno

Hodně lidí zažilo ten pocit, kdy se opili natolik, že si ráno nic z předchozího večera nepamatovali. Pak se ale jistě najde nějaký přítel, který se nebude bát připomenout vám, co jste vyvedla. A pak je zde menší procento těch, co se ráno po bujaré noci probudili v cizím bytě, nahé a v náruči cizího muže. Pokud jste tuto situaci někdy zažila, rozhodně se s tím nechlubte svému partnerovi. Určitě mu nechcete kazit náladu – navíc, morální kocovina vás jistě potrestala dost už předtím.

Krádež nebo jiný trestný čin

zloděj

V mladých letech zkoušíme vše možné, někdy i nemožné. Patří sem například i krádeže v obchodech z hecu. Kamarádky vás přesvědčily, abyste šla do obchodu a něco z něj odnesla bez zaplacení? Tehdy vám to možná přišlo jako dobrý nápad, v současnosti se však s velkou pravděpodobností spíše stydíte, no ne? Pokud ano, jistě nechcete čelit opovržlivým pohledům svého partnera poté, co se mu s něčím takovým „pochlubíte“.

Aférka se ženatým

záletník

Bohužel až příliš často se stává, že se před ženou objeví sympatický a milý muž, do kterého se žena zamiluje a je schopná pro něj udělat první poslední. Pak je z toho první rande, druhé rande. Inu, srdci neporučíš. Naneštěstí občas až po nějakém čase vyplyne na povrch informace o tom, že je vaše láska vlastně už ženatá, v tom horším případě má i děti. Možná za nic nemůžete a opravdu jste o tom nevěděla, ale ostatní na vás budou s velkou pravděpodobností nahlížet jako na někoho, kdo rozvrací šťastné rodiny. A ty sliby, že ji kvůli vám opustí? Ty jsou často naprosto zbytečné.

Srovnávání a chvála na bývalého

Pokud je váš partner při sexu dobrý, ale nemá na bývalého, který byl hotová jednička, neříkejte mu to. Mužské sebevědomí v této oblasti je velmi křehké. Pokud chcete, aby se v něčem zlepšil, zkuste mu to naznačit způsobem, který jej neurazí. Řekněte mu, co chcete a jak to chcete. Ale vyhněte se porovnávání ve stylu: Petr byl lepší a dělal tohle i tohle.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
4 1

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz