Vztahy
Ilustrace

Horoskopy a osobní kouzlo: Co je vlastně důležitější?

Možná si je čtete pokaždé, když dojdete do příslušné rubriky v periodiku, které vám dělá společnost u ranního šálku kávy a snídaně. Možná na takové věci ani trošku nevěříte, protože si myslíte, že tohle jsou už učiněné bláboly. Kde je ale pravda? Bohužel, horoskopy v denním tisku nebudou právě z těch nejpřesnějších a snad i kvůli nim tolik lidí nevěří na znamení zvěrokruhu a pohyby planet, které dozajista ovlivňují naše osudy. Rozhodně neplatí, že byste těmto myšlenkám měli propadnout a naprosto se vyhýbat setkání s kozorohem, protože spolu prostě nemůžete ladit.

Až tak jednoduché totiž horoskopy nejsou. Ale proč jim nevěnovat trochu pozornosti a nezjistit víc o tom, jak fungují?

Měli byste znát přesný čas vašeho zrození…

Ilustrace 1

Správně si horoskop spočítáte pouze tehdy, když budete znát přesnou hodinu a minutu, kdy jste přišli na svět. Neplatí to jen pro numerologické seznamky, to jistě ne – ale jde o podmínku, která přesně propočítá postavení hvězd při vašem prvním nadechnutí, které je z hlediska horoskopu vlastně velmi důležité. Ale pozor! Nezapomeňte, že horoskopy nejsou všechno a o mnohém rozhoduje třeba i profilová fotka na seznamce. Automaticky totiž neplatí, že se beran se lvem přitáhnou silou magnetu, zatímco vodnáři a raci spolu nebudou chtít nic mít – a podobných potenciálních variant seznámení bychom jistě vymysleli ještě mnohem víc.

Horoskopy jsou spíše taková pomůcka, vodítko a rádce, se kterými si můžete trochu popovídat a zjistit, jestli je ten, který člověk vhodnější nad jiné – a měli bychom mu proto dát šanci, kterou za vhodné konstelace hvězd využije. Když znáte u toho druhého hodinu i minutu narození, stejně tak i u sebe, dá se jistě najít spoustu zajímavých věcí. O čem třeba horoskopy napoví?

  • Finanční možnosti a práce, která by pro nás byla vhodná. Ano, i tohle je psáno ve hvězdách.
  • Skrytý talent odhalíte možná i tak, že bude uveden ve vašem osobním horoskopu. Proč ne?
  • Předpoklady k určitým onemocněním aneb dávejte si pozor na ledviny, játra, štítnou žlázu…

Pravdou však zůstává, že moderní online seznamky obvykle neakcentují znamení horoskopu a není se co divit, neboť taková věc má jistý nádech tajemna – se kterým nemusí každý tak docela souhlasit. Ba naopak, v některých případech může být astrologie spíše na překážku, zvláště u těch lidí, kteří dávají vlastně až absolutní přednost vědě.

Horoskop napoví, sám ale nic nevyřeší…

Ilustrace 2

A jak to bude ve vašem partnerském svazku nebo dokonce rovnou manželství? Na tuhle otázku odpoví až osud a společně strávené roky, nic více a nic méně! Horoskop není automatická odpověď ve stylu ano-ne, spíše naznačení budoucích možností a věcí, na které si můžete dávat větší pozor a předcházet jim. Tak například, budete mít tu čest s někým hádavým? Nebo budou partnerovy nároky na vás příliš vysoké, až tak, že by bylo obtížné jim dostát? Nebojte se výzev, nic přece není dáno zcela automaticky a v životě existuje mnoho různých zajímavých cest, po nichž se lze dříve nebo později vydat.

Velmi složitý astrologický posudek byste si mohli číst i několik dní, obecně horoskopy napoví něco zajímavého a zbytek už je na vás a na tom, jak se vztah s partnerem či partnerkou vlastně bude vyvíjet. Jste tolerantní a chcete, aby fungoval dobře? Potom je pravděpodobná varianta, že spolu zůstanete déle. Vyzrálejší osobnosti hledají vztahy, které jim budou oporou a nikoliv kontakty, co budou spíše povrchní.

Jaké jsou populární seznamky?

Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Hledáte vážný vztah? Uživatelé od věku 25+ let.
Singles 50 logotype img-responsive
Singles 50
Seznamka pro starší uživatele od 40 let. Vážná seznámení.
Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Seznamka, kde najdete zejména flirt.

Charisma je přeci také hodně důležité, že?

Nezapomeňte ani na kouzlo osobnosti, které je neméně klíčové jako horoskopy – snad by se dalo říci, že je možná ještě o něco důležitější. Mít osobité charisma znamená, že jednoduše umíte působit na lidi a přinutíte opačné pohlaví se ohlédnout. Vlastně, proč ne? Je to zábava se takto prezentovat, image si budujete jen a jen vy – žádná astrologie!

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
1 1

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz