Tipy a návody
Ilustrace

Jak efektivně a nenápadně odhalit tajnou lásku? 

Dokonalost do vztahů nepatří, ale partner, který by se k nám typově hodil, je určitě nezbytným předpokladem jejich dlouhodobého fungování. Možná je někdo takový jen malý kousek od vás, třeba se spolu i potkáváte v kanceláři.

Jen máte klapky na očích nebo si nechcete všímat náznaků, co se jimi každodenní život opravdu jen hemží – může to být kamarád, kolega z práce, někdo, koho už delší dobu berete jako blízkého člověka, ale nemyslíte si, že by zrovna od něj mohla vzejít nějaká invence. Nikdy by vás to totiž nenapadlo, ale opak může být pravdou – jak to jednoduše ověřit a zjistit?

Náznaky přinese už oční kontakt a pár úsměvů navíc

Ilustrace 1
Lásku a kašel neutajíš, jak praví staré úsloví, které je velmi aktuální i v dnešní době, kdy vše řešíme mobilem a počítačem. Přes to všechno se totiž musíme setkávat osobně a mnohdy napoví už jen samotná řeč těla. Nejen, že komunikace není jako u dvou strojů přenášejících megabity, ale spíš plynulá a hřejivě lidská. Jsou zde i další faktory, jíž byste si měli určitě všímat. 

  • Bude trochu nervózní. NE snad, že by se zakoktával, ale určitě poznáte, že se s ním něco děje.
  • Neotočí se zády a nebojí se očního kontaktu. Naopak ho spíš vyhledává, ale nijak zvlášť okatě.
  • Občas řekne nějaký promyšlenější kompliment a sleduje reakci, hodně často se také usmívá. 

Může také trochu žárlit na někoho dalšího ve vaší přítomnosti, ale nikdy by to byl nepřiznal, spíš to poznáte z pár náznaků, kterých je jeho chování opravdu plné. Takzvaně bude mít oči jen pro vás, chce vypadat co nejlépe a občas třeba přinese milý dárek. Co na tom, že jde o nejlepšího kamaráda? Možná se jen hlásí o své místo na slunci, protože už se delší dobu znáte a nesmělost z prvního rande jde stranou.

Jaké jsou populární seznamky?

Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Hledáte vážný vztah? Uživatelé od věku 25+ let.
Singles 50 logotype img-responsive
Singles 50
Seznamka pro starší uživatele od 40 let. Vážná seznámení.
Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Seznamka, kde najdete zejména flirt.

Pokud chcete stálého partnera, nezapomeňte sledovat signály

V první řadě je oční kontakt, upravený vzhled a spoustu úsměvů. Mezilidské vztahy, jejich prohlubování a utužování se rozhodně neobejdou bez pohledů do očí, které totiž někdy prozradí úplně vše (a občas možná i docela nechtěně). A naopak, když se po malém komplimentu na jeho adresu začervená, víte, že má pro vás slabost, tak se nebojte vyzkoušet podobný maličký test. 
Stejně tak, když je zrovna třeba, pomůže vám klidně i o půlnoci a bude s vámi trávit večer, na nějž měl původně jiné plány, jen být nablízku. Pamatuje si velmi přesně, co máte rádi a ví, kam se chcete vydat na vysněnou dovolenou. Je první v záplavě kliknutí na sociální síti, rád komentuje veškeré dění kolem vás. A i když třeba někoho má, za všech okolností vám pomůže nebo poradí, i kdyby riskoval hádku doma. Což už samozřejmě něco znamená, že? Celou situaci si lze přebrat jen jedním jediným způsobem. Navíc, pokud s vámi řeší problémy s partnerkou, může to být jen určitý náznak, že mu vztah moc nefunguje – a o nic dalšího už nejde.

A co kdyby chtěl jenom jednorázovou akci? 

Ilustrace 2
Sice má oči doslova jen pro vás, ale na druhou stranu, brzy byste jej přestala bavit. Možná už po jedné společně strávené noci, možná o něco později – každopádně nemá žádné dlouhodobější úmysly. Suverénní přístup, spojený se založením rukou v bok, nesvědčí zrovna o tom, že by s vámi chtěl být nějak zvlášť dlouho. Jistá gesta, ale také časté nenápadné doteky na obličeji nebo poměrně vyzývavé oblečení, což je spíš otázkou dívek a dam – ani tehdy určitě není v sázce nějaký vážný vztah. 
Doba je opravdu rychlá a o seznamování to platí také. Kdy byste se měli ozvat, pokud je vám ten druhý sympatický? Odborníci hovoří o době zhruba šestatřiceti hodin, takže pokud v této lhůtě dostanete zprávu – i kdyby to byla textovka – určitě se vše vyvíjí správným směrem. V případě, že nikoliv, nechte otázku, jak sbalit chlapa na jindy a zkuste hledat třeba na online seznamce

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 1

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz