Tipy pro muže
Ilustrace

Jak přilákat ženy na internetu

Přihlášení k online seznamce je snadné, ale přimět ženy k odpovědi na vaše zprávy může být mnohem náročnější. Zvyšte své šance tím, že si vytvoříte profil, který zdůrazní vaše nejlepší kvality. Nezapomeňte, že vaším cílem je, abyste se setkali s jistotou, aniž byste se zdáli agresivně nebo zoufale. Snažte se představit sebe jako bezstarostného chlapíka, který chce poznat zajímavé ženy.

Krok 1​ - Vyberte si vhodný obrázek profilový obrázek pro seznamování

Vyberte si vhodný profilový obrázek pro seznamování. Vyhýbejte se fotografiím, které se vám zdají arogantní nebo neinteligentní. Nepoužívejte obrázek, na kterém nosíte sluneční brýle. Nechte ženy, aby viděli vaše oči a tvář. Poproste ženskou přítelkyni, která by vám pomohla vybrat si atraktivní snímek, na němž působíte sympaticky.

Krok 2​ - Začněte vytvářet svůj profil

Začněte vytvářet svůj profil. Vyvarujte se velkému seznamu svých dobrých vlastností, nebo se budete zdát arogantní. Chystáte-li se vychloubat svým bohatstvím, vaším autem nebo vaším tělem, malé procento žen by se chytlo, ale pro většinu z nich se zapínají poplachové zvonky. Profil udržujte v jednoduchosti a promluvte o dobrých kvalitách své osobnosti spíše než o svém majetku. Udělejte to tak, že řeknete, co hledáte u žen. Zaměřte se na vlastnosti jako citlivost, věrnost, smysl pro humor nebo uznání za jednoduché věci v životě.

Krok 3​ - Udržujte tón svého profilu svědomitě a vtipně

Udržujte tón svého profilu svědomitě a vtipně. Většina žen je opatrná u mužů, kteří vypadají při seznamování zoufale nebo příliš vážně. Pokud je to možné, zdůrazněte skutečnost, že jste tady nový, a že neočekáváte, že byste zde našli stoprocentní shodu. Vtipkujte o vašich nedostatcích, aniž byste se sami odmítali. Když budete schopni mluvit o svých slabostech, skutečně se budete zdát více sebejistý než někdo, kdo se musí pochlubit svými ctnostmi.

Krok 4​ - Buďte upřímný

Buďte upřímný. Vyhněte se tomu, aby se vaše zájmy přizpůsobovaly tomu, co si myslíte, že ženy hledají. Místo toho mluvte o tom, co vás v životě dělá šťastným, jaké aktivity máte rádi a co vás nejvíce zajímá. Pokud jste pravý, vaše poctivost se setká se zájmem žen s podobnými koníčky. Pokud nehledáte vážný vztah, řekněte to ve svém profilu. Ženy ocení váši poctivost.

Krok 5​ - Nebuďte příliš osobní

Nebuďte příliš osobní. Nezapomeňte, že ženy hledají dravce. Ve své původní zprávě nebo chatu nepokládejte příliš mnoho osobních otázek. Začněte s obecnou otázkou, jako je "Jaké věci ráda děláš o víkendech?" Použijte její odpověď jako způsob, jak začít skutečný rozhovor. Například, pokud odpoví, že ráda chodí do restaurací, ukažte, co máte společné, když se zmíníte o restauraci, kterou jste nedávno navštívili a která se vám líbila.

 

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 1

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz