Zajímavosti
Ilustrace

Kdo je pozitivní a často se usmívá, seznámí se mnohem snáze

Jak vlastně působíte na svět kolem sebe? Berou vás jako nekonečného morouse nebo někoho, kdo umí rozesmát ostatní? Mnoho lidí v okolí určitě dobře znáte, vědí, co od vás očekávat, ale co si myslí další, s nimiž se nevídáte tak často – nebo osoby úplně cizí, se kterými chcete navázat kontakt a možná se i seznámit?

Nezapomínejte na to, že s úsměvem jde všechno líp, i navazování nových známostí. Pozitivně naladěný člověk má víc možností než ten, který má znuděný a neutrální výraz či se snad dokonce přímo mračí!

Nejde jen o humor, krásný úsměv je přece také zbraní

Ilustrace 1

Pokud umíte bavit okolí, jen dobře. Ale stále máte v ruce jen jeden jediný trumf a bylo by lepší jej doplnit úsměvem od ucha k uchu. Už jen proto, že dobrá nálada a veselí zaručeně přitahuje další lidi. A že smích je zdravý? O tom snad ani nemusíme pochybovat, mračení si vyžádá desítky mimických svalů a úsměv jen 12, sníží se vám krevní tlak, posílí imunita, prostě všechno půjde lépe a plusem budou i jisté zdravotní benefity. Úsměvem také komunikujeme, není-liž pravda? Zodpoví totiž snadněji otázku, jak sbalit chlapa a podobně.
Neverbální komunikace je přece zcela běžná, zvláště pokud potkáváte každý den pestrou skupinu lidí. Pokud umíte tento styl mezilidského jednání dobře ovládat, máte výhodu oproti ostatním, kteří tak trochu tápou. Pravda, úsměv a dobrá nálada se poznají i po telefonu, ale v osobním jednání jde přeci jen o něco jiného. Ale pozor, není úsměv jako úsměv…

Upřímně a s nadhledem, nikoliv snad nějak vynuceně

Nucený úsměv je ale bohužel ještě horší než žádný – působí křečovitě a dobří znalci lidských povah jej odhalí na první pohled. Když se ale usmějete upřímně, klidně jen do zrcadla, vybaví se každému v okolí jen nějaké pozitivní asociace. A pozor, i kdybyste to tak nemysleli, úsměv, který je v podstatě vynucený, působí už zdálky docela falešně, připomínáte spíš marketéra, co chce za každou cenu prodat svůj produkt, jemuž snad ani sám nevěří. Být sociálně pozitivní, to je první krok na cestě k velkému úspěchu. Tak si to nepokazte! Mimochodem, jak o úsměv vlastně pečovat, aby byl vždy krásný a okouzlující?

  • Čištění zubů dvakrát denně, a to zhruba dvě až tři minuty. A pozor, raději nic neodbývejte, protože je zcela nasnadě, že časová investice se vám vrátí v podobě jedinečného úsměvu!
  • Mezizubní prostory si žádají také určitou péči, malé zbytky jídla dovedou přece zkazit dojem. 
  • Zubní kartáček a jeho výběr – to je někdy opravdu věda. S měkkými a zakulacenými štětinami rozhodně neuděláte chybu. Cílem je také masírovat dásně, všechno do sebe musí zapadat. 

Ilustrace 2

Pánové mají určitě jasno, pokud se na ně žena usměje, jde pak zaručeně o projev zájmu. Nemusí to platit vždy a všude, ale předpoklad rozhodně míří v nemalé části případů na úrodnou půdu. Úsměv je tím, co začíná flirtování, stačí, aby byl doplněn alespoň trochu svůdným pohledem a celá napínavá hra už startuje. Vždyť právě tohle je zábava, jen nesmíte podobné činnosti brát smrtelně vážně.

Jak se pozná flirtování aneb pár rad pro začátek

Jaké jsou populární seznamky?

Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Hledáte vážný vztah? Uživatelé od věku 25+ let.
Singles 50 logotype img-responsive
Singles 50
Seznamka pro starší uživatele od 40 let. Vážná seznámení.
Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Seznamka, kde najdete zejména flirt.

Nenuceně si hraje s vlasy, držení těla je najednou trochu jiné a občas se dotkne také obličeje. To jsou známky flirtu, který můžete a nemusíte přijmout – ale proč si vlastně nezlepšit sebevědomí, že? Cílem je postupně stále více intenzivní oční kontakt. A v tomto případě jsou to ženy, dívky a dámy, kdo s akcí běžně začíná a také může v podstatě kdykoliv couvnout. Je to hra, při které budete mít lepší sebevědomí a potěšení může být na obou stranách. 
Bělostné zuby a úsměv, kterým odzbrojíte, jsou ideálními doplňky i pro obchodní jednání, nejde tedy jen a pouze o seznamování jako takové. Můžete proto tyto zbraně použít na řadě míst a samozřejmě i opakovaně. Záleží jen na vás, kdy s nimi přijdete a kdo bude cílem je tu totiž tisíc a jedna příležitost, snad každý den

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
1 0

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz