Zajímavosti
Ilustrace

Lze ještě dnes najít přítelkyni na online seznamce?

Mám vůbec šanci, když na seznamkách je dle statistik 75% mužů a jen 25% žen, které jsou okamžitě zahlceny vzkazy? Proč by se taková dívka měla sejít zrovna se mnou, když jí bude psát stovka podobných? Nemám to raději vzdát?

Snad každý muž si při zakládání účtu na seznamce něco takového pomyslel, snad každému se to honilo hlavou. A jak to tedy vlastně je, lze ještě v této době najít přítelkyni na seznamce?

Odpověď je jednoduchá. ANO. A není to ani nic vzácného, stačí se jen podívat kolem sebe, průměrně každý třetí pár se dal dohromady přes seznamku. Takže jistě, i dnes lze přítelkyni najít. Protože ženy sice bývají zahlceny kvantem zpráv, ale nesmíte zapomínat, že většina z nich se nese ve stylu „Ahoj, hezký profil, nechceš se sejít?“. A upřímně, takovéto zprávy ženy opravdu nezaujmou.

Takže co udělat pro zvýšení šancí? Především si pořádně pročítat profily, psát konstruktivní zprávy, zajímat se, prozradit i něco o sobě a zejména vyzdvihnout, co máte společného, o čem se s ní můžete bavit.

Také ale není možné počítat s tím, že za týden o registrace na seznamce budete mít domluvená tři rande. Nemá smysl psát bezhlavě všem a zoufale se snažit nějakou, jakoukoliv, hlavně aby to byla žena, ulovit. Pročítejte, co o sobě dívky píšou a zvažujte, zda si s ní opravdu sednete. Na tu pravou se vyplatí si počkat.

Zkoušel jste už několik seznamek a stále nic? Pak uvažujte, v čem je chyba, jestli o sobě nepíšete něco, co každou odradí. A rozhodně nevěště hlavu. Protože muž bez sebevědomí je snad nejméně atraktivní, jak to jenom jde.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 1

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz