Tipy a návody
Ilustrace

Napište profil, který vám zajistí pozornost

Řekli jste si, že je čas na to, skoncovat se svým single životem a zkusit se seznámit prostřednictvím internetové seznamky? Pokud ano, bude váš čekat několik otázek, na které si budete muset odpovědět. „Kterou seznamku si vyberu? Chci za ni platit? Jak si vytvořit atraktivní profil?“ nejen tyhle věci budete muset řešit. Tento článek vám však pomůže právě s tím, jak vytvořit na seznamce atraktivní profil.

Jakou seznamku si mám vybrat?

Možná si řeknete, že na tom, jakou seznamku vyzkoušíte, nezáleží. Bohužel, záleží – a to hodně. Na internetu je možné najít velké množství online seznamek, kde najdete i seznamky s různým zaměřením. Například seznamka pro vážný vztah, seznamka na flirt, seznamka pro věřící, ale i seznamka pro seniory, kteří se rozhodli vyzkoušet své štěstí touto formou.

Při tvorbě profilu dbejte na pečlivost

To, zda bude váš profil na seznamce zajímavý, je opravdu důležité. Poté, co se na seznamce zaregistrujete, budete muset vyplnit svůj profil. Ano, můžete vyplnit všechna povinná pole, rychle, bez nápadu, hlavně aby bylo hotovo. Tím však na nikoho převelký dojem neuděláte.

Profil na seznamce je něčím, na jehož základě se lidé rozhodují, zda má smysl vás kontaktovat či nikoliv. Kromě základních informací napište o svých zájmech, práci. Díky tomu můžete narazit na někoho, kdo má zájem o to stejné. Nikdy na profil nedávejte jen svoji fotografii. Působí to nedůvěryhodně, pokud si vás navíc vybere někdo jen skrze fotografii, bude to působit povrchně, jako by vás ten druhý chtěl jen na jedno a trvalý vztah nehledal. Pokud někdo hledá vážný vztah, bude se zajímat i o váš věk, zájmy, ale třeba i to, co máte a nemáte rádi.

Dejte si pozor na výběr profilové fotky

Jako první myslete na to, že by vaše profilová fotka měla zobrazovat vaši současnou podobu. Ne to, jak jste vypadali třeba před deseti lety, kdy jste byli štíhlejší nebo s jinou barvou vlasů. Vaše fotografie by nejspíš zaujala, ale poté, co by vás někdo ze seznamky viděl i reálně, byl mohl být zklamaný za lež.  A jak by vaše fotka měla vypadat? Nezáleží na tom, zda se vyfotíte vsedě, vleže, celou postavu nebo jen hlavu. Hlavní je, abyste působili pozitivně a nejlépe se usmívali. Zamračený pohled by potencionální zájemce spíš odradil. U mnohých seznamek jde vytvořit i profil bez fotek, zde však musíte být o to zajímavější při vyplňování informací o vás. Nehledě na to, že budete působit neseriozně.

Co by na profilu ne/mělo být?

Váš profil by měl být v každém případě pravdivý, nikdy na něm nelžete, pokud se nechcete do konce života přetvařovat, že milujete něco, co nesnášíte, ale na profilu to vypadalo hezky. Na profil nikdy neuvádějte své osobní informace – telefon, adresu. To si nechejte na chvíli, kdy to bude mezi vámi a druhou osobou vážnější. Nikdy ze sebe nedělejte chudáka, který má profil plný toho, jak jej ženy celý život zrazují. Snažte se vyvarovat i chyb v textu, to umí taky spolehlivě odradit. Naopak se snažte pořádně popsat své vlastnosti, koníčky, jaké požadavky máte pro svého budoucího partnera. Někdy je fajn napsat i to, co u partnera nehledáte.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 0

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz