Zajímavosti
Ilustrace

Nenávidíte svého expartnera? Vymažte ho za 15 dolarů ze společných fotek

Jistě i vy jste zažili to, že se na vašich fotografiích objevily v pozadí nežádoucí osoby. A co teprve, když máte fotky, na kterých jste s vaším nenáviděným nebo s vaší nenáviděnou ex. Pokud je vám líto takové fotografie smazat, ale zároveň se nechcete smířit s tím, že je na ní i váš bývalý partner, využijte služeb jedné uživatelky Twitteru!

Čarodějka s fotografiemi na Twitteru

Na Twitteru si lidé oblíbili uživatelku @hexappeal, která dokáže doslova čarovat s fotografiemi. Umí z nich odstranit nežádoucí nebo nenáviděné osoby a navždy je „vymazat“. Uživatelka Twitteru nabízela zprvu své služby za 10 dolarů, ale kvůli vysokému zájmu, 160 tisícům lajků a více než 800 komentářům vzrostla cena na 15 dolarů. Za tuto cenu si můžete nechat upravit fotku, aby byla dokonalá a podle vašich představ.

Vymažte z fotek expartnera nebo jiné osoby

retuš

Někteří sice nabízejí úpravu fotografií vhodným ořezem za 5 dolarů, ale výsledek není tolik úchvatný jako od uživatelky @hexappeal. Lidé se na ni nejčastěji obracejí s tím, aby z fotek zmizel jejich expartner, kterého si přejí vymazat ze svého života a hmatatelných vzpomínek. Tato žena na svém profilu zveřejnila ilustrační fotografii před retuší a po ní. Vy se tak můžete přesvědčit na vlastní oči, že výsledek je ohromující a nikdo nepozná, že na snímku chybí nějaké osoby.

Levnější a kvalitnější konkurence?

Jak na to zareagovala široká veřejnost a konkurenti uživatelky @hexappeal? Jiní uživatele reagovali tím způsobem, že publikovali příspěvky, v kterých nabízejí své služby mnohem levněji a se stejným efektem. Každý má na to jiný trik. Někteří odstraní osobu z fotky tzv. ořezem, jiní použijí profesionální postupy. Všímaví lidé navíc upozornili na to, že ilustrační snímek má chyby a stále je na něm vidět bota expřítele.

Ohlasy jsou pozitivní

Jaké jsou zkušenosti ostatních uživatelů se službami uživatelky @hexappeal? Jenom pozitivní. Lidé, kteří si objednali její služby, sdíleli na Twitteru výsledky její práce a přidali k nim i pochvalné komentáře. Sama umělkyně přiznala, že retuše provádí na svém telefonu. Z toho vyplývá, že existuje nějaká aplikace, s kterou se dá dosáhnout takových výsledků. Jaká aplikace to ale je, to žena neprozradila.

Uživatelka @hexappeal nalezla díru na trhu. Pomáhá lidem vyrovnat se se svou minulostí a odstranit z jejich života lidi, kteří jim nějakým způsobem ublížili nebo kteří kazí jinak hezký snímek. Nikdo vám ale z hlavy nevymaže skutečnou vzpomínku na vašeho expartnera. Na to je každý člověk krátký.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 1

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz