Tipy pro ženy
Ilustrace

10 věcí, které považujeme za sexy, ale muže jenom štvou

Je hodně věcí, které ženy považují za sexy a přitažlivé, velmi často se však snaha mine s účinkem, a na muže pak působíme naprosto opačným dojmem. Pokud se nechcete snažit naprosto zbytečně a muže jen odradit, přečtěte si, čemu byste se měly vyhnout.

„Duck face“, aneb jednu kachnu prosím!

Hodně žen má ten pocit, že našpulené rty jako kachna zaujmou každého muže. Myslí si, že budou naprosto neodolatelné. Opak je ale pravdou. Takzvaný duck face, aneb kačeří obličej vypadá víc směšně než sexy.

Někdy to chce trochu citu

Někteří muži to možná mají rádi v posteli pořádně a natvrdo, pokud se mu však rozhodnete věnovat za pomoci svých rukou, myslete na to, abyste byly něžnější. Pokud se budete snažit tak zuřivě, až to bude vypadat, jako byste leštily podlahu, váš muž vám nepoděkuje. Spíš jej zděsíte a bude si myslet, že jste možná na BDSM hrátky.

Nedělejte ze sebe malé dítě

Hodně žen si myslí, že když budou vypadat roztomile, mužům se to bude líbit. A velmi často je to pravda. Ale u žen, které vypadají roztomile od přírody a v mužích to vzbudí ochranitelský pud. S tím, že na něj ale budete šišlat a mluvit jako mimino, si ničemu nepomůžete. Právě naopak – váš muž chce být přítelem, ne dalším otcem. Jednoho už přeci máte.

Pozor na prsa – na ty jeho

Na hodně místech se můžete dočíst, jak muže dráždění prsou a bradavek může vzrušovat, většinou jde však o něco, co vzrušuje primárně jen ženy. Pokud chcete zjistit, jak je na tom váš muž, zeptejte se ho. Nebo ho můžete zkusit mírně dráždit, ale zde opravdu platí – s mírou.

Hloupost je všechno, jen ne sexy

Muži mají rádi pocit, kdy můžou pomáhat bezmocným ženám. Je zde ale jedno velké ale! Tito muži chtějí pomáhat jen ve chvílích, kdy si jste opravdu bezradná. A ne, že budete předstírat, jako byste měly mozek o velikosti vlašského oříšku.

Nehrajte na něj, jak moc si to užíváte

Muže určitě vzruší, když slyší ženu sténat – když vidí, že si sex opravdu užívá. Pokud však vřískáte, sténáte a kvílíte tak, že byste mohli konkurovat světovým pornoherečkám, je to chyba.  Mužům se vzdychy opravdu líbí, ale všeho s mírou, abyste nezněli trapně a falešně. To samé platí u předstíraného orgasmu.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
1 2

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz