Tipy pro muže
Ilustrace

Jak být pro ženy přitažlivý?

Jaký typ mužů ženy přitahuje nejvíce? Co každá žena na svém muži ocení? To a mnohem více jsme pro vás sepsali v několika tipech, které vám poradí, jak být pro ženy atraktivní.

Smysl pro humor

Víte, co ženy odpovídají na otázku, co se jim na mužích líbí nejvíce, nejčastěji? To, že jim imponují zejména muži se smyslem pro humor. Jde o jednu z nejpřitažlivějších vlastností na mužích vůbec. Pokud tedy chcete, aby se vaší potencionální partnerce při flirtování podlamovala kolena, vymyslete něco, díky čemu se jí objeví úsměv na tváři. Hlavně ale buďte sám sebou a přirozeně vtipný. Není nic lepšího než vztahy, kde mají oba stejný smysl pro humor.

smějící se pár

Nemusíte mít postavu sportovce, obezita ale taky není nejlepší

Je všeobecně známo, že ženy jsou schopné muži odpustit na jeho vzhledu víc než muži ženám. Pokud tedy nemáte postavu svalnatého modela, nezoufejte. Menší bříško není ničím, co by ženy ve vašem okolí odradilo. Nebo jste snad bez vlasů a máte obavy z toho, že si kvůli tomu žádnou partnerku nenajdete? Nezoufejte! Na světě je spousta žen, kterým přijdou muži s pleší sexy. Avšak to, že vám nějaký ten nedostatek odpustí, neznamená, že o sebe nemusíte dbát vůbec. Minimálně čisté oblečení, zdravé zuby a deodorant jsou něčím, co by mělo být samozřejmostí. Pokud přemýšlíte, jak sbalit holku, pečujte o sebe.  

Ženy většinou hledají vyšší muže

Ačkoliv se najdou ženy, které mají rády i nižší muže a výška pro ně nehraje žádnou roli, většinou se na rande setkáte s páry, kdy je žena nižší jak muž. Ptáte se proč? Většina žen hledá podvědomě pocit bezpečí. A ten mají právě u vyšších mužů. Pokud tedy máte třeba o deset centimetrů víc než ona, je to naprosto v pořádku.

Aby měl charisma, ale byl i gentleman

gentleman

Každé ženě imponuje, když má pocit, že gentlemani ještě nevymřeli. Nemusíte se nutně chovat jako rytíř ze středověku, každopádně otevření dveří, zaplacení za kávu nebo pomoc s kabátem je něco, co žena ocení. Pokud ke všemu přidáte přirozené charisma, chybu neuděláte.

Aby byl aktivní a veselý

Češi jsou známí pro svoji potřebu velmi často si stěžovat. Jde svým způsobem o něco jako sport. O to více ženu potěší muž, který si nebude pořád na vše stěžovat. Zkuste být veselejší a optimističtější. Zkuste vymyslet nějaké zajímavé první rande. Takové, jaké bude originální, ale současně se jí bude líbit.

Finančně stabilní neznamená nutně bohatý

muž s penězi

To, že žena chce muže, který bude finančně zajištěný, neznamená, že chce někoho bohatého a jde po penězích. Spíše jde o to, že muži, kteří vydělají více než ženy, jsou sebevědomější a více spokojení. Nemluvě o tom, že samostatný muž je lepší než ten, který je po krk v dluzích.

Musí mít přirozený rozum

Nemusíte být učitel na univerzitě, na druhou stranu trocha selského rozumu nikdy škodu nenadělá. Nemluvě o tom, že hodně chytrým lidem s vysokým IQ občas chybí emoční inteligence a empatie.

Měl by mít vyřešeny své bývalé vztahy

Každý rozchod bolí. Žádnou ženu ale nezaujme muž, který je v myšlenkách ještě stále ve svých bývalých vztazích a nemá dořešený rozchod. Pokud chcete začít vážný partnerský vztah, vyřešte si nejprve svoji minulost.

Musí to jiskřit

Chemie mezi ženou a mužem je něco, co nejde ovlivnit. Buď mezi vámi je, nebo není. Pokud chcete vaši vzájemnou chemii podpořit, zaměřte se na vůně. Ženy přitahují čichové vjemy.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
6 1

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz