Tipy a návody
Ilustrace

Jak zaujmout protějšek svých snů aneb pár dobrých tipů

Pokud se vám líbí, není zdánlivě nic snazšího než ji zkusit přitáhnout k sobě. Ovšem co se snadno řekne, už se potom hůř udělá, že? Nemusíte si ale vůbec zoufat, protože vám nyní dáme k dobru pár rad, díky kterým určitě uspějete.

Celou akci totiž je třeba promyslet a hlavně neuspěchat. Nezáleží snad ani tak na vzhledu, jako na celkovém charisma a zejména chování, protože tím dokážete odradit i přitáhnout snad kohokoliv.

Přitažlivým už na první pohled, o svobodu se nebojte

Nemusíte nutně chodit na online seznamky, vždyť navazovat kontakty se dá třeba i v práci nebo kavárně. Možná právě tam vaše vysněná dívka či žena chodí s vámi a jen po ní nesměle pokukujete. Není to přece jenom trochu škoda? Pojďme si připomenout nejčastější chyby, které se při seznamování dělají. Když je budete znát, víte pak, jak na ně reagovat a přizpůsobit se. Ono totiž svádění není tak snadné, a to neplatí jen pro méně zkušené.

atraktivní dívka

  • Ledová královna. Žena se zkrátka uzavře a jen čeká, až muž udělá první krok. Jistě, nemusí se jen tak dočkat, ale když k tomu dojde, roztaje už první den. Nebere to tak, že dělá chybu…
  • Obava o to, že ztratíte svobodu. Dá se říci, že sice ztratíte – ale vždy jde o akci „něco za něco“, rozhodně nebudete škodní. Vztah má zkrátka své závazky, ale pozor na stíhačky!
  • Nepřirozené chování. Na rande byste neměli nic předstírat, dělat určitou věc jen naoko. Velmi brzy by přišlo odhalení, že si vlastně jen na něco hrajete – a to není do začátku dobré!

Seznamka na úrovni nejen pro vysokoškoláky.

Academic Singles
  • Nejvyšší možná bezpečnost
  • Registrace zdarma
  • Možnost seznamovat se celosvětově
240 000+
svobodných
27+
ideální věk

Ženské myšlení je složité, mají své rituály

Pochopit zákoutí ženské duše je prvním úspěšným krokem k tomu, aby proběhlo seznámení přesně podle vašich původních představ. Například, zkušení muži jistě vědí, že o tom, jak bude celý rituál svádění probíhat, rozhodují hlavně a především ženy. Mužům je pouze dovoleno používat tu či onu strategii, která může a nemusí vést k cíli. A co ještě ženy chtějí? Jsou to především emoce, protože když se ve vztahu nudí, je zkrátka něco špatně.

atraktivní muž

Bez velkých hádek, ale také s přívalem energie. Porce vzrušení nesmí chybět každý den. Muži jsou odlišní, raději by klid a trochu volnosti, takže je jasné, že se obě pohlaví v tomto směru zase tolik neshodnou. Muži nemají rádi nějaká ultimáta, nedají se nutit do svatby a je téměř jisté, že podobný styl promluvy nebude fungovat tak, jak čekáte. Spíš se začne poohlížet po online seznamce a ze dne na den vám možná uteče, i takové případy jsou přeci v minulosti zdokumentované. V každém případě nebude za podobný nátlak vůbec rád. Potřebuje získat pocit, že veškerá ochota ve vztahu byla jeho nápadem, se kterým se pak může ztotožnit.

A co vzhled? Až tak klíčový zase není…

 

Atraktivita je sice plus, ale pro každého je speciální něco jiného – takže sázkou na cvičení a diety nemusíte získat automaticky vytoužený jackpot. Mnoho žen upřednostňuje muže, co je prostě dovede rozesmát, jindy je důležitým faktorem intelekt, vybrané chování, ale také odpovídající morální hodnoty. Úsměv na tváři ale v každém případě boří ledy, nenucené chování je cílem k úspěchu. I člověk, který neoplývá krásou, ale mimořádným intelektem, může opačné pohlaví hravě zaujmout – už jen z titulu toho, že má promyšlenější strategii flirtování.

Na lov ve skupině by se chodit nemělo

Pokud máte strategii nastavenou tak, že jdete ven v partě a snažíte se uspět podobným způsobem. Nemusí to vůbec fungovat, a pokud nejste extrovert a pomyslný vůdce týmu, zřejmě nebudete na konci celé akce vůbec spokojení. Nejlepší je přeci jednání na vlastní pěst, bez nucené cizí pomoci, která by se mohla minout účinkem. Zvláště srocení žen působí na muže spíš výhružně, takže by nemusel mít zrovna náladu na seznamování. Úsměvem a hezkým oslovením získáte rozhodně víc!

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 0

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz