Zajímavosti
Ilustrace

Jaké části ženského těla muže nejvíc přitahují?

Mnoho žen si myslí, že se jim každý chlap podívá jako první na jejich prsa a zadek. Možná budete překvapené, ale není tomu tak. Ano, jasně. Je jisté, že se podívá i na tyto partie, což ovšem neznamená, že jej nezaujme například váš úsměv, nohy nebo oči.

Máte jít na rande s novým mužem a říkáte si, že musíte vyzdvihnout své ženské přednosti, kterými jsou zadek a prsa? Nemusíte se bát, muži se opravdu dívají na tyto ženské partie. Určitě jste si všimla, kdykoliv jdete po ulici, že se pánové dívají na ženské křivky opravdu rádi a jsou ještě radši, když mohou důkladně. Podle mnohých výzkumů však nejde o primární části těla, jež upoutají mužovu pozornost. Alespoň ne hned.

Ještě před tím, než začne muž hodnotit vaše prsa a zadek, vás sjede pohledem doslova celou. A my vám dnes řekneme, jakým částem těla se jeho zrak rozhodně nevyhne. A díky tomu pro vás bude odpověď na otázku jak sbalit muže, snadná. Stačí vědět, na co poukázat.

 

ženské nohy jsou pro muže velmi sexy

 

Nohy jako nejvíc sexy partie ženského těla?

Podle výzkumu vědců z Lincolnovy univerzity v Nebrasce jsou nohy velmi přitažlivou částí ženského těla, která muže zaujme na první pohled. Nohy se v tomto výzkumu umístily dokonce na prvním místě. Co dodat, muže pohled na ženské nohy, ideálně na vysokých podpatcích opravdu vzrušuje. Pokud na sebe žena navleče kalhoty, které budou těsně obepínat její postavu, získá u mužů body navíc. To samé platí u sukně v kombinaci s podpatky. Zde však myslete na to, zda se daný typ a délka sukně hodí ke stavu vaší postavy.

Usměvavé rty vládnou světu

Obecně můžeme říct, že usměvavá žena rovná se svůdná žena. Ženská ústa jsou velmi vzrušující částí ženského těla. Taková smyslná ústa v mužích vzbuzují nejrůznější erotické představy. Počínaje polibky, konče představou orálního sexu. Pokud ráda nosíte rtěnky, vsaďte na tmavě červenou. Pokud ji však neumíte nosit, volte raději jemnější tóny, abyste nevypadala lacině. Pokud budete o své rty pečovat tak, aby vypadaly hezky šťavnatě, první rande se sexy mužem na sebe nenechá dlouho čekat.

 

muži milují ženské rty

 

Pohled do ženských očí prozradí vše

I když to většina mužů nepřízná, jedna z prvních věcí, co je na ženském těle zaujme, jsou oči. A nezáleží ani tak na jejich barvě, jako na tom, jak moc jsou uhrančivé a přívětivé. Z očí toho lze vyčíst opravdu hodně. Tak proč si trochu nepomoct? Použijte kvalitní řasenku, která váš pohled udělá ještě svůdnějším, než jakým je teď a seznámení se s novým mužem bude hračka, stačí na něj mrknout.

Venušiny jamky, aneb malý ďolíček

Že jste o tomto pojmu ještě nikdy neslyšela? Nezoufejte, jistě víte, o co jde. Venušiny jamky jsou dva „ďolíčky“, které se nachází v místě, kde se spojují dvě kosti v pánev. Tyto dvě jamky jsou podle mužů velmi přitažlivou částí ženského těla. Takže až budete v plavkách, mrkněte, zda je máte taky.

Všimnou si i účesu

Trendy v účesech a délkách vlasů mohou být jakékoliv, ale většina mužů vám řekne, že čím delší vlasy máte, tím je to lepší. Dlouhé vlasy jsou typicky ženskou záležitostí a muže přitahují. Většina mužů se se zájem otočí spíš za ženou s dlouhými vlasy než ta tou, která má chlapecký sestřih. Je zde ale malý problém – ne každá si může dlouhé vlasy dovolit. Pokud jsou ty vaše řídké, bez objemu a vypadají jako sláma, moc parády s nimi nenaděláte. To už je lepší pečovat o ty kratší. Pokud však máte tu možnost, své kadeře nechte růst.

 

muže přitahuje ženská postava

 

Co se týče barev vlasů, zde vám moc neporadíme. Jeden muž preferuje brunetky, jiný zrzky a další zase blondýnky. U účesů uděláte nejvíc parády obyčejně rozpuštěnými vlasy.

Postava jako taková

Většina mužů dá přednost štíhlejší ženě než té, která má o mnoho kil navíc. Určitě tím ale nemyslíme ultrahubené ženy s postavou modelky, které nemají zadek ani prsa a vypadají jako prkno. Muže zaujme štíhlá postava, která je lehce zakulacená a nechybí jí typicky ženské zbraně. Většina mužů nedává jen na to, jak vypadáte, ale hlavně na to, jak se s vámi cítí. Na to nikdy nezapomínejte.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 0

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz