Tipy pro ženy
Ilustrace

Těhotenství s ženatým: Jak se v tuto chvíli zachovat?

Těhotenství s ženatým: Jak se v tuto chvíli zachovat?

Možností je hodně a nedá se říci, že v tomto směru existuje nějaká univerzální rada. Právě naopak, toto je doba, kdy je vlastně „každá rada drahá“, jak se někdy říkává…

Na milenku čeká v každém případě zásadní rozhodnutí

Ilustrace 1

Jak se zachovat správně? A jak se zachovat, tak, abychom toho za pár let nelitovali? Přesně tohle se honí hlavou všem, kterým vyjde pozitivní těhotenský test a jsou přitom – ať už vědomě nebo nevědomě – v pozici „pouhé“ milenky někoho dlouhodobě zadaného či přímo ženatého, tedy jinak řečeno, zastávají pomyslnou druhou pozici. Jaké otázky si vlastně položit?

  • Chcete rozvrátit druhou rodinu a založit z jejích trosek novou? Je to vlastně v pořádku?
  • Dítě bude vašemu milenci hodně podobné a možná žijete ve stejném městě. Co potom?
  • Přestanete se scházet, protože budete v pokročilejším stupni těhotenství. A jak to bude dál?

Jaké jsou populární seznamky?

Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Hledáte vážný vztah? Uživatelé od věku 25+ let.
Singles 50 logotype img-responsive
Singles 50
Seznamka pro starší uživatele od 40 let. Vážná seznámení.
Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Seznamka, kde najdete zejména flirt.

Milenka se v této pozici rozhodně necítí nikterak komfortně – naopak, jde o tlak, který dosud nezažila a dost možná čekala, že ani nebude muset zažít. Kdo v roli milenky myslí na to, že půjde jednou opravdu do tuhého, konfrontace s manželkou či partnerkou, soudní stání kvůli alimentům nebo další podobné – nepříjemné, avšak bohužel nutné – věci. Vychovávat dítě v prostředí plném nejistoty, bez hmotného zajištění, je přeci hodně těžké.

Zvláště mladá milenka může zažít velké nesnáze

Život není peříčko – a i když na flirt seznamce poznala muže, jenž je starší (často výrazně) a působí také dojmem někoho, kdo je dobře zajištěný, je to vlastně jen půl pravdy. Doma na něj totiž velmi pravděpodobně čeká manželka. Možná pak i děti z prvního manželství, dá se to předpokládat. Myslí si potom mladá milenka, že dokáže být druhá nebo třetí v pořadí a jen tak jednoduše odloudit zámožného partnera? Věk není vždycky klíčový, ale takový muž už chce mít spíše klid, a ne začínat další koloběh s potomkem a společným životem s někým novým, ačkoliv případy některých celebrit nasvědčují pravému opaku – jde pořád jen o menší vzorek, který je hodně na očích veřejnosti.

Ilustrace 2

Milenka, která věří celá dlouhá léta…

Odejdu, určitě se s manželkou rozvedu a budu s tebou! Tohle dokáží poslouchat i několik let v kuse, ty nejkřiklavější případy klidně i celou generaci – aniž by snad byla taková slova vůbec kdy naplněna a jejich autor je vůbec myslel vážně. I kdyby šlo do tuhého a na svět se chystal společný potomek, tento krok zřejmě nepřijde a naivní přístup se nevyplácí, červená knihovna má od reálného života přeci jenom poněkud daleko a případy, sloužící jako její předloha, se dějí jen opravdu vzácně.

Nebude lepší, pokud plánujete rodinu a společný život, seznámit se s někým, kdo splňuje základní předpoklad – je tedy nezadaný a vztah bude jeho prioritou? Vědomá nevěra by naopak neměla být tou vaší prioritou, protože přináší víc problémů než radostí. Než si někoho pustíte k tělu, nebude lepší si zjistit něco víc? Třeba před vámi ukrývá snubní prstýnek, který si vždycky nechá doma v malé krabičce nebo v kanceláři. Podívejte se i na seznamky zdarma, jaké profily zde najdete. Neosloví vás některý z nich víc než jiné? Potom vám nezbývá, než jej oslovit – nebo vše narafičit tak, aby napsal tento nový objev sám. Jít na rande je pak otázka pár dnů nebo týdne, během nějž se zjistí, jak by to mohlo (nebo nemohlo) být dál…

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 0

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz