Tipy a návody
Ilustrace

5 pravidel pro seznamování na seznamkách s profilovými fotkami

Ať už jste aktivními uživateli seznamovacích webů nebo ne, během této pandemické doby je přinejmenším vhodný čas zkontrolovat svůj profil a zaktualizovat si ho. Nikdy nevíte, kdy budete chtít seznamku znovu využít.

Realita je taková, že lidé posuzují druhé na základě vzhledu. Ruku na srdce – určitě to tak děláte i vy. Z toho důvodu je důležité znát pět pravidel, jak se seznamovat na seznamkách, na které si musíte nahrát profilovou fotografii.

1. Dostaňte se lidem do hlavy… a řekněte sýr!

úsměv

Tento bod je klíčový. Je to první – a často poslední – věc, na kterou se lidé dívají. Pokud na hlavním profilovém obrázku nejste dobře vidět nebo jste foceni z dálky, může váš profil signalizovat, že něco skrýváte nebo máte nekalé úmysly. Nahrajte takovou profilovou fotografii, aby lidé viděli váš vzhled. Tvařte se na fotce vřele a přihoďte sympatický úsměv.

2. Přemýšlejte nad výběrem fotek

Na každou seznamku si můžete nahrát určitý počet fotografií. Někde jen šest, jinde i mnohem více. I když nepochybujeme o tom, že vaše poslední dovolená v Alpách byla neskutečným zážitkem, na seznamovací profil takové fotografie nepatří a neslouží jako veřejné album. Nechte si takové fotky raději na Instagram… A nepřipojujte Instagram k vašemu uživatelskému profilu na seznamkách.

Řekněme, že máte na seznamce Tinder devět fotografií. Na čtyřech z nich vypadáte atraktivně. Na dvou vypadáte dobře. A na zbývajících třech, z jednoho či druhého důvodu, se lidem nelíbíte. Kdo se podívá na váš profil, toho mohou přitahovat vaše atraktivní fotky. Ale jakmile si prohlédne i ty méně atraktivní, je přesvědčen o tom, že tohle je vaše skutečná podoba. Ideální je, když si na profil nahrajete maximálně pět fotek, popřípadě můžete zveřejnit krátké video o sobě. Sdělte něco, co druhé zaujme a co vás činí zajímavými.

3. Buďte na fotce sami

Lidé si nahrávají na profil seznamky i fotografie s ostatními lidmi. Chtějí ukázat, že jsou přátelští a že tráví čas s atraktivními lidmi. Ale to je chyba. Ostatní uživatelé vás náhle porovnávají s ostatními lidmi, s nimiž jste na fotkách. Nedejte nikomu šanci, aby vás porovnával s jinými osobami ve vašem vlastním profilu. Nedávejte jim ani záminku k tomu, aby zjistili, kdo je s vámi na fotografiích. Pokud jste sociální a přátelští, uveďte to ve své charakteristice v profilu.

4. Pochlubte se svými dovednostmi

hra na kytaru

Možná hrajete na bendžo. Možná jste další Julia Child. Nebo možná máte na něco talent. Ať už je to cokoliv, nebojte se to ukázat na své fotografii. Dáváte tak lidem záminku vás oslovit a snadněji s vámi navážou konverzaci o vašich netradičních zálibách či dovednostech.

5. Neklamte fotkami

Nejlepší je setkat se osobně s někým, kdo si pomyslí: „Je mnohem atraktivnější než na fotkách.“ Naopak katastrofou je, když si řekne: „Páni, ty fotky byly pořízeny před 15 lety!“ Bohužel se často stává, že se setkáte s uživatelem ze seznamky a osoba vypadá jinak než na fotografiích. Pošlete soukromě protějšku fotku své postavy, aby si u vás udělal před schůzkou ucelenější představu.

Pokud půjdete s někým na rande, nemějte přehnaná očekávání. Lidé se na seznamkách dělají hezčími, než ve skutečnosti jsou.

 

https://www.bostonherald.com/2020/04/19/5-rules-to-follow-for-dating-profile-photos/
Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 1

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz