Tipy pro ženy
Ilustrace

Víš, kteří muži jsou náchylní k podvádění? My ano!

Zůstává váš partner až podezřele často déle v práci? Kupuje dárky vhodné pro ženu, ale nikdy vám je nepředá? Indicií k tomu, že vás váš muž podvádí, je spoustu. Bohužel ne vždy si všimneme prvních varovných signálů a do očí nám udeří až ve chvíli, kdy je velmi často pozdě. Přitom to, zda bude váš partner náchylný k podvádění, vám může prozradit už to, zda patří do seznamu mužů, který najdete níže.

Je váš muž vysoký a přitažlivý? Je jste to vy, kdo táhne většinu rodinného rozpočtu? Nejen tito partneři jsou velmi často schopni navázat milenecký vztah s jinou ženou.

Číslo 1: Vysoký muž

vysoký muž

Líbí se vám vysocí a štíhlí muži, kteří mohou svojí výškou konkurovat světovým modelům? V tom případě byste se měly mít na pozoru. Tvrdí se totiž, že muži, kteří jsou opravdu vysocí, mají větší sklony k polygamii, než je tomu u nižších jedinců, co jsou naopak monogamní. Tyto výsledky pochází z výzkumu seznamky pro zadané s názvem Illicit Encounter, která se rozhodla pro studii svých uživatelů. Z výzkumu vyplynulo, že muži, kteří měří od sto osmdesáti centimetrů výše, mají větší sklony k podvádění partnerky.

Číslo 2: Nadšenec do počítače

Tichá voda břehy mele. Jak jen je tato věta pravdivá. Muži, kteří mají co dočinění s IT světem, nebo jsou rovnou ajťáky, se zdají na první pohled velmi neškodní. Slušně oblečení, brýle a poznatky, se kterými mohou okouzlovat všechny ženy kolem sebe. Odborníci tvrdí, že znalci přes počítače a techniku rande vsází na svůj šarm a inteligenci, kdy nás mohou ohromovat spoustou poznatků - a my jim to věříme, protože se v počítačích samy nevyznáme.

Číslo 3: Je to závislák na sociálních sítích

Je váš partner závislý na sociálních sítích? Tráví nespočet hodin na všech svých online účtech a Messenger mu ohlašuje novou zprávu minimálně každou hodinu? V tom případě si můžete být jisty, že je u vás něco špatně.  Americký psychologický magazín publikoval svůj výzkum, v němž se zabíral tím, že muži, kteří tráví velký čas na sociálních sítích, mají větší tendence k podvádění. Hlavní problém spočívá v navazování online známostí a flirtování s cizími ženami online.Tito muži se do svých konverzací vžívají natolik, že zapomínají na to, co mají doma.

Číslo 4: Miluje rock

rocker

Jeden úsměvný výzkum udělala i online seznamka s názvem eHarmony, která se zaměřila na profily svých uživatelů a to, kteří z nich jsou k nevěře náchylnější než ostatní. Podle průzkumu byla téměř polovina nevěrných přikloněna k poslechu rockové hudby před jinými žánry.

Číslo 5: Stále má svůj profil na online seznamce

Je velká pravděpodobnost, že jste se se svým partnerem seznámily přes seznamku. Jenže zatímco vy jste svůj profil smazaly hned, jak jste se dali dohromady, on má svůj profil stále aktivní. A co hůř, stále svůj účet aktivně navštěvuje, flirtuje s tamními ženami a vůbec ho nezajímá, že vás to zraňuje.

Číslo 6: Je to ona, kdo živí rodinu

Pokud je to žena, kdo je finančně závislý na příjmu svého partnera, tak s velkou pravděpodobností zůstane monogamní a věrná svému partnerovi. Naopak muž, který je finančně závislý na své ženě, má dle různých průzkumů větší tendence k tomu, být své ženě nevěrný. Velmi často je to z toho důvodu, že se cítí ohrožen po stránce své mužnosti, a to, že je muž, si dokazuje ve vztahu s jinou ženou.

Číslo 7: Jeho věk končí devítkou

starší muž

Muži, jejichž věk končí devítkou - a tím pádem se přechyluje do nové dekády svého života, podle vědců podvádějí mnohem častěji než ostatní muži. Velmi často to pak souvisí s unáhlenými rozhodnutími, krizí středního věku nebo stresem z toho, že je starší. Tito muži si pak velmi často hledají mladé partnerky, se kterými si dokazují, že ještě nepatří do starého železa.

Číslo 8: Muž, který už podváděl

U každého muže, který už někdy svoji ženu podváděl, je zvýšené riziko, že to udělá znovu. Není na tom nic překvapujícího. Takový muž ví, co ho čeká a také ví, jaké chyby už znovu neudělat. Taková nevěra je pro něj pak jednoduchým řešením jakéhokoliv problém či nudy, které už zná. Utekl za vámi od své bývalé manželky v době, kdy ještě byli spolu? Dejte si pozor, aby se to samé nestalo i vám a nevyměnila vás nějaká nová.

Číslo 9: Inteligentní muž

Inteligentní muži mají zpravidla vyšší sociální postavení, větší příjem a je pro ně jednodušší najít si nějakou novou ženu na pobavení. To vyplývá z mnohých výzkumů, které tvrdí, že inteligentní a úspěšní muži mají větší tendence k navázání mimomanželského vztahu než ti, kterým příroda moc nenadělila.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 0

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz