Tipy pro ženy
Ilustrace

Womanizer - Poznejte profesionálního svůdníka

Takových mužů je mnoho. Na první pohled vypadají jako TEN Pan Dokonalý. Přesně ví, co chcete a potřebujete slyšet, přesně ví, kdy zatlačit a kdy je naopak lepší ustoupit, jsou přirození, je vám s nimi skvěle, nemůžete je pustit z hlavy a, a o to jim jde, ani z postele. Ale vy přitom pro ně nejste nic víc než zpestření nudy. Jak poznat profesionálního svůdníka?

Chová se přirozeně a suverénně

Osloví Vás, jak by se nechumelilo, přesně ví, jak zahájit konverzaci, není ani trochu nervozní, rovnou vás pozve na drink, na všechno se ptá přímo a nemá problém velmi názorně ukázat, jak ho přitahujete. Většina mužů je při setkání se ženou, o kterou opravdu stojí, velmi nervozní. Chovají se trochu jako slon v porcelánu, neví, co říct a evidentně nejsou úplně ve své kůži. Jistě, první případ působí daleko lépe, ale právě o to jde. Sukničkář je naučen chovat se tak, jak ženy chtějí a nedělá mu problém hrát jakékoliv role.

 

 

Naslouchá a tváří se, jak moc vám rozumí

Protože každý hochštapler ví, že nejspolehlivější způsob, jak sbalit ženu je dát jí pocit, že v mužovi našla spřízněnou duši. Někoho, kdo ji chápe, rozumí a nechce ji „jen“ na sex. Někdo, komu se může svěřit. A tak svůdníci naslouchají, tváří se, jak je to zajímá. Vyptávají se. Že to pouští jedním uchem tam a druhým ven? Ale jistě. Jde jim přece jen o to vzbudit zdání.

Přesně ví, na co zapůsobit

Pozve vás na romantický film? Vyjede si s vámi na vyjížďku na koních? Pošle vám báseň (pravděpodobně staženou z internetu)? Evidentně vás přesně odhadl. Samozřejmě, ne každý muž, který má rád romantické filmy nebo je ochotný na ně s ženou jít je profesionální svůdník. Nejlepší „grif“ jak TO poznat, je asi sledovat rychlost vývoje vztahu. Jeden večer sklenička v baru, druhý romantický film a ten třetí už vás zve k sobě? Evidentně na to jde hodně rychle… Hochštapler se nikdy nebude s jednou ženou „zahazovat“ dlouho, jde mu o rychlost. Jak tedy svůdníka odradit? Oddalovat, zdržovat. Zkusit, jestli dokáže počkat. A nenechat se pohltit pocitem viny, který se na ženy muži snaží často uvalit.

Málo mluví o sobě

Svůdníci obecně o sobě samém moc nemluví. Vždycky je totiž nebezpečí, že se omylem prořeknou a žena se dozví o „těch dalších“. Informace, které o sobě sděluje jsou velmi kusé a neúplné, raději se tomu snaží vyhnout.

 

Jak poznat sukničkáře, svůdníka? Womanizer je sukničkář.

 

Po sexu už nic není

Nejde dál. Sex je jistě úžasný a spalující, ale to je asi tak všechno. Každá schůzka skončí v posteli, neudělá nic, o čem by nevěděl, že bude po zásluze odměněno a zkrátka se ani nesnaží vztah dále rozvíjet. Žena pro něj slouží jen k jedinému účelu. Nejde o vyrovnaný vztah, ani omylem. Jen prakticky o účelové využívání.

Na stížnosti není prostor

Nemá rád, když si žena stěžuje. Nebere na to ohled, odmítá vést diskuze. Vždycky je unavený, hraje ublíženého nebo se zkrátka přestane bavit. Nestojí mu to za to, řešit nějaké problémy. Když to přeroste určitou míru, prostě si zase najde nějakou jinou. Nemá proč dlouho zůstávat s jednou ženou, vlastně to pro něj není výhodné ani bezpečné. Takže ve chvíli, kdy se vyskytne jakýkoliv problém, jakkoliv je nespokojen, zkrátka vztah ukončí.

To ale samozřejmě neznamená, že každý muž, který ženu sebevědomě osloví a příliš nemluví sám o sobě, ale zajímá se o ni je svůdník, hochštapler a sukničkář. Proto je důležité mít se sice na pozoru ale neodsuzovat ihned. Zkuste zdržovat, snažit se budovat vztah dřív, než s ním skončíte v posteli. Pokud dokáže počkat, pravděpodobně je zamilovaný a má o vás doopravdový zájem. A základní věc – nikdy nedělejte nic, co byste sama na základě vlastního přesvědčení neudělala. Tedy nenechte se „přesvědčit“ či „unést“.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
2 2

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz