Tipy pro muže
Ilustrace

Jak sbalit ženu

Nějaký ten vztah za sebou už pravděpodobně máte, teď byste ale toužili po tom se usadit, najít si ženu, se kterou byste mohli strávit zbytek svého života, která by vám věrně stála po boku v dobrém i zlém? Stačí se držet jen pár jednoduchých pravidel a ženu svých snů získáte snadno.

Zaujměte

Alfa a omega celé „balicí magie“. Musíte ukázat, že jste jiný než všichni ti ostatní muži, se kterými kdy něco měla nebo kteří se kolem ní motali. Chytřejší, milejší, hodnější, s lepší povahou, solidní muž, který se o ni dokáže postarat a chce ji na vztah, ne na sex (jistě, to vyplyne, ale pokud toužíte po normální žene a ne po štětce nebo zlatokopce, pak je právě vztah to, o co ženě jde). Musíte jí nabídnout něco, co s těmi jinými neměla.

Kde se seznámit se zralými ženami online?

Singles 50 logotype img-responsive
Singles 50
Hledáte vážný vztah?
Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Hledáte flirt nebo sex?

Ideální je zaujmout originální „balicí hláškou“, originálním způsobem seznámení. „Šla byste se mnou na kafe?“ jí řekne každý druhý. Musí jít o něco specifičtějšího, originálního, něco, co ještě neslyšela, co ji rozesměje a učiní z vás někoho jasně zapamatovatelného.

Netlačte na pilu

Sex na třetím rande? Jak dlouho čekat na sex? Netlačte na pilu. Obecně mívají větší úspěch muži, kteří trochu váhají. Do ničeho ji netlačí. Jsou si sami s sebou natolik jistí, že ví, že to nepotřebují. Ženám imponují dominantní, sebejistí muži. A auru někoho takového vám dodá i to, když ji necháte čekat. Ať se snaží i ona, neváhejte moc, ale rozhodně se do toho nevrhejte „po hlavě“.

 

 

Dobře vyprávějte, bavte ji

Je vědecky dokázáno, že daleko větší úspěchy u žen mají dobří vypravěči. Nezáleží na tom, co umíte, jak vypadáte nebo kolik měsíčně berete. Umění vyprávět a zaujmout davy bývalo v minulosti znakem vůdců a zůstalo důležitým aspektem dodnes. Pokud ji budete umět zaujmout, skvěle vyprávět svůj životní příběh a zážitky, zaujmete ji spolehlivěji a značně pak zvýšíte své šance u ní. Pobavte ji, vyprávějte tak, aby vám naslouchala s otevřenou pusou.

Zajímejte se o ni

Říká se, že každá žena touží především po dvou základních věcech – Popovídání a Duševním porozumění. A pokud ji toto dokážete poskytnout, značně své šance zvýšíte. Naslouchejte tomu, co říká, aktivně se o ní zajímejte, ptejte se jí. Žena by měla mít pocit, že je pro vás ta jediná bytost na celém světě. Dívejte se jí přitom do očí. Ale pozor, to neznamená, že máte provádět křížový výslech, netlačte. Co vám bude chtít říct, to řekne.

Buďte galantní

Zaplaťte za ni útratu, pomozte ji s kabátem, odsuňte jí židli. Zkrátka naučte se všechny základy etikety a řiďte se podle nich. Většina žen to ocení, galantnost je přitažlivá. Buďte jí příjemným společníkem. Etiketa je zkrátka stálice, která bude při balení fungovat vždy a všude.

 

jak sbalit ženu jako gentleman

 

Dejte jí pocit bezpečí

Ženy potřebují své ochránce, své prince na bílém koni. Každá po tom svém podvědomě touží a hledá ho. Nejlepší recept, jak zaujmout a získat partnerku je přesně toto jí poskytnout. Buďte jí silným sloupem, o který se může opřít, buďte tu pro ni, když jí bude špatně, utište jí, když bude smutná. Buďte samostatní, zodpovědní, silní a sebevědomí. To ženy ocení ze všeho nejvíc.

Takže hlavně nebýt křehký a slabý, snažit se působit silně. Silné osobnosti jsou obecně pro protějšky mnohem atraktivnější a spíše je ocení.

Sklenička na kuráž? Ani náhodou!

Nepijte před schůzkou. Nikdy. Žádná žena nechce opilce a přesně tak budete vypadat, když přijdete na schůzku „v náladě“. Naopak, dávejte si na toto pozor, radši buďte nervózní, většině žen to přijde spíše roztomilé a vtipné a potěší je to, než že by je to odradilo.

Také nechoďte pozdě. Pokud máte sraz venku, měl byste přijít o něco dřív, aby žena měla dojem, že na ní čekáte. Pokud máte jít „k ní“ přijďte přesně včas. Jak se chovat na prvním rande najdete zde.

Kde se seznámit se zralými ženami online?

Singles 50 logotype img-responsive
Singles 50
Hledáte vážný vztah?
Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Hledáte flirt nebo sex?

Dejte jí pocit, že je jedinečná

Motá se kolem vás spoustu žen, ale jen ona je ta jedna jedinečná. Je úžasná, úchvatná a vy jste jí naprosto okouzlen, nikdo jiný na tomto světě pro vás neexistuje. Když to dokážete dobře podat, ohromíte každou. Ženy potřebují být ty jediné, ty výjimečné. A jako v přírodě, i v naší společnosti funguje přirozený výběr i na základě atraktivnosti dotyčného pro ostatní. Muž, obletován ženami má větší šance než daleko hezčí/chytřejší jedinec, kterého si ostatní ženy nevšímají. Pokud ho totiž nechtějí ostatní, asi je na něm něco špatně, ne? Takhle žena podvědomě uvažuje. A naopak si bude cenit toho, kdo je oblíbený i u jiných žen. Ale pozor! Být oblíbený neznamená děvkař, ani náhodou.

A také pozor na zveličování, když to podáte špatně, bude to působit spíše úsměvně a trapně než úchvatně.

Opravdovost = Ženy mají sloní paměť

Nelžete o sobě, nepřehánějte. Ženy mají naprosto neuvěřitelnou schopnost pamatovat si o každém jakoukoliv podrobnost. Když jí tedy budete tvrdit, co všechno umíte či jste dělali, musíte počítat s tím, že to při nejbližší vhodné příležitosti vytáhne a bude chtít vidět. Se lží se zkrátka daleko nedojde. Navíc pak budete vypadat nevěrohodně, a právě důvěra je něco, co ženy ve vztahu naprosto nutně potřebují.

Nebojte se jí dotknout

Klidně ji vezměte za ruku, obejměte ji, dejte jí polibek na tvář. Obecně platí, že polibek by měl iniciovat muž, ale políbit žena. Takže ano, podívejte se jí do očí, na rty, znovu do očí, přibližte se k ní. Ale nechte ji, aby zbylou vzdálenost překonala sama. Nežeňte se do toho po hlavě, nechte ji trochu v nejistotě. Ale doteku se rozhodně nebraňte. Ale pozor! Nechoďte za určitou mez. Jakékoliv vášnivé doteky by na prvních schůzkách měly být tabu. Raději si ještě počkejte.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
9 5

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz