Vztahy
Ilustrace

Důvody, proč je vztah na dálku ten nejlepší vztah

Jste zoufalí z toho, že právě teď prožíváte vztah na dálku? Nemusíte! Vztah na dálku sice neposkytuje úplně stejné věci jako ten klasický, kdy spolu se svojí polovičkou trávíte každý den osobně, ale i tak má co nabídnout. A my vám řekneme, co.

Vzhledem k tomu, že většina vaší komunikace ve vašem vztahu bude probíhat psanou formou, budete nuceni lepšit se ve své gramatice. Přeci nechcete, aby si vaše polovička myslela, že jste úplný negramot, no ne?

Jestliže vás až do teď trápila rychlost a kvalita internetu, který doma máte a stále jste se nemohli dokopat k opravě, teď budete chtít vše napravit co nejrychleji. Protože volání přes Skype vás nic nestojí. A takové rande přes Skype? Hned zjistíte, co to znamená.

žena v posteli s notebookem

Že je sex po telefonu či Skypu nudný a trapný? To tvrdí každý. Tedy do doby, kdy nemá vztah na dálku. Až pak zjistíte, jak moc je vzrušující. A když na to člověk nechce být sám, jde o způsob, jak aspoň nějak zapojit partnera.

U videa a fota ještě zůstaneme. Není snad žádný pár, který by ve svém dlouhodobém, tudíž vážném, vztahu neposlal své polovičce trošku peprnější fotografii. Vztah na dálku vás naučí, jak takové autoerotické fotky vyšperkovat k dokonalosti.

Pokud máte svoji polovičku na jiném kontinentu, stane se z vás expert na to, kolik je na daném místě vlastně hodin. Ale i to, na kolik peněz vás přijde cesta a kde sehnat nejlevnější letenky.

Mimo jiné důkladně poznáte i nějaké místo, které je na půl cesty od vás a na půl cesty od partnera. Protože takto je to fér a ušetříte. Jen zjistit, kde byste se mohli věnovat sami sobě.

letenka

Pokud budete mít peníze navíc, nebudete vymýšlet s nakupováním hloupostí. Právě benzín se stane tím, za co utratíte nejvíc. Nebo letenka, vlak či autobus.

Ženy budou mít čas na sledování svých oblíbených seriálů, u kterých by partner prskal kolem sebe, protože by se v běžném vztahu musel dívat s vámi. Mužům zase žena nebude kecat do jeho her.

Vyhnete se nepříjemným střetům se svojí menstruující partnerkou. Při psaní si můžete důkladně promyslet, co že jí to vlastně chcete říct. A pokud se přeci jen naštve, můžete se odhlásit.

Občas se stane, že se menstruace strefí přesně do doby, kdy se můžete konečně vidět. No, přinejmenším budete mít více času na procházky, ti odvážnější si vystačí s partnerkou ve sprše s heslem, že trocha krve člověka nikdy nezabije.

Když se setkáváte s ženou pravidelně a často, nikdy nevíte, zda sex bude nebo ne. V případě vztahu na dálku máte téměř jistotu, že něco bude.

líbání

Nebudete mít problém s rodiči své polovičky, protože se s nimi uvidíte jen jednou za čas. Pokud nejste student a společné víkendy netrávíte právě v bytě, kde bydlí vaše láska i se svými rodiči.

Když se pohádáte, snažíte se to co nejdřív uklidnit, protože se neuvidíte kdoví jak dlouho. A žít třeba měsíc v nejistotě není nic moc.

Jestli jezdíte se zájezdovými autobusy, budete znát nazpaměť jejich nabídku filmů na cesty.

I když bychom vás neměli nijak nabádat, při vztahu na dálku vám projdou návštěvy online seznamek i nevěra, protože jste daleko od sebe.

Naučíte se ovládat své tělo. Přeci jen, když už se vidíte jednou za čas, chcete být co nejvíc vzhůru a co nejmíň spát.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 1

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz