Tipy a návody
Ilustrace

Jak najít milence na seznamce

Je váš vztah v poslední době naprosto nefunkční a jako jediné řešení vidíte možnost najít si milence? Například přes seznamku? Hledání milenců přes seznamku není vůbec jednoduché, protože když už na ní někdo hledá partnera, chce, aby byl bez závazků a nebyl ženatý v případě muže či vdaná v případě ženy. Naštěstí existují seznamky, které těmto chvilkovým povyražením přejí.

Hledání milenců skrze online seznamku není zas tak lehkou záležitostí, jak by se na první pohled mohlo zdát. Pokud hledáte na klasických seznamkách, je malá šance, že najdete někoho, kdo si chce začínat s ženatým mužem či vdanou ženou. Většina osob zde hledá partnera bez závazků, s nímž by mohlo dojít časem třeba i na společný život, to se však v případě osob se závazky zdá nereálné. Lidé zde hledají vážné seznámení, ne starosti v podobě manželky, která odhalí nevěru svého muže. Naštěstí pro takovéto osoby v současnosti vznikají i seznamky, které slouží právě pro tyto případy.

Top erotické seznamky pro milecne

ŽhavéNoci.cz logotype img-responsive
ŽhavéNoci.cz
Zde můžete najít dlouhodobý milenecký vztah
Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Sex seznamka a flirt'
Instasex.cz logotype img-responsive
Instasex.cz
Sex seznamka zaměřená na jednu noc

Jde o kvalitní seznamku?

Pokud jste narazili na nějakou seznamku a nejste si jisti, zda je opravdu kvalitní, měl by pro vás být prvním rozhodujícím faktorem počet aktivních uživatelů. Logicky, čím bude počet uživatelé větší, tím víc je seznamka oblíbená. A také je větší šance, že narazíte na někoho podle svých představ. Nemá smysl se registrovat do malých seznamek a doufat, že se stane zázrak.

Platit či neplatit?

platební karta

Druhou věcí, nad kterou byste se měli zamyslet, je to, zda chcete za seznamku platit nebo ne. Přeci jen, u placených seznamek máte větší možnost výběru, více voleb a také větší anonymitu a soukromí. Díky tomu se na váš profil nedostane kdokoliv a to, že na vás narazí vaši známí je takřka nemožné. Pokud se rozhodnete pro placenou seznamku, měli byste zabezpečit i svoji platbu. To jde například platbou přes externí služby typu Paypal. Některé seznamky pro zadané nabízí i tlačítko, po jehož stisknutí budete přesunuti na bezpečnou stránku.

I zde jsou jistá rizika

Tak jako u klasických seznamek, tak i u těch mileneckých jsou skryta určitá rizika. Některé seznamky se mohou stát například terčem útoku hackerů, i když to je spíše záležitost světových seznamek. Zároveň musíte dbát na vlastní bezpečí, přeci jen, ne všichni uživatelé seznamky jsou normální. Proto jděte na první rande někam, kde nebudete sami a osobu si důkladně prověřte.

Seznamky pro milence

Tajný flirt kontakt

tajný flirt

Tajný flirt kontakt je anonymní seznamka pro milence, kde můžete ostatním členům seznamky posílat zprávy bez nutnosti mít profilovou fotku. Jde o ideální seznamku pro ty, co mají strach o své bezpečí. Stačí se rychle zaregistrovat a spojit se s ostatními osobami, které si chtějí zaflirtovat.

Sensual flirt

sensual flirt                               

Sensual flirt je intenzivní flirtující seznamka pro milence, na které je zaregistrování kolem 270 tisíc Čechů i Slováků, takže je opravdu velká šance, že zde najdete někoho, kdo se vám zalíbí.  Pokud se nespokojíte s obyčejným psaním zpráv, můžete využít možnost live chatu s webkamerou, která udělá váš rozhovor ještě zajímavějším.

Victoria Milan

victoria milan

Tato seznamka je prémiovou seznamkou pro každého, co hledá trochu zábavy mimo svůj dlouhodobý vztah. V současnosti se na ní vyskytuje přes deset tisíc profilů z České republiky a počet stále narůstá. Seznamka Victoria milán je celosvětovou seznamkou, můžeme tvrdit, že patří k největším seznamkám tohoto typu na světě. Kladně můžeme hodnotit i příjemné uživatelské prostředí.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
5 1

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz