Tipy pro ženy
Ilustrace

To, jaký bude v posteli, ti může říct už to, jak se chová

Chceš si užít noc s tím nejlepším milencem pod sluncem bez toho, aby jich tvojí postelí muselo projít velké množství? V tom případě pozorně čti a podívej se, jak zjistit, jaký bude v posteli podle jeho povahy a zlozvyků.

Podle odborníků je smích nejlepším prostředkem v boji proti stresu, jde o účinnou náhradu prášku proti bolesti, posiluje imunitu a v neposlední řadě přináší pocit štěstí. Nehledě na to, že mužský smích působí na ženy jako silné afrodiziakum. Je potvrzeno, že vtipní muži jsou v posteli úspěšní než jejich nepříjemní kolegové.

Morous, který nemá smysl pro humor?

mrzutý muž

Zajímá vás, jak odborníci vlastně přišli na to, že jsou vtipní muži v posteli úspěšnější? Stačil jim k tomu velmi originální výzkum, který byl proveden na jedné z amerických univerzit a následně uveřejněn v magazínu Psychology Today. Výzkumu se zúčastnilo několik desítek dobrovolnic, které vyplnily poměrně detailní a intimní dotazník a nevyhýbaly se ani zodpovězení nepříjemných otázek. A výsledek? Podle výzkumu jsou v posteli lepší vtipní muži, kteří se nemají strach zasmát sami sobě. Naopak morousové, kterým humor nic neříká, jsou na tom podstatně hůř. Nutno dodat, že s nepříjemným mužem nikdy nebude vztah tak příjemný jako s tím vtipným.

Vtipálek je na tom líp                                

Samotného výzkumu se zúčastnilo 60 studentek tamní univerzity. Dotazníky, které vyplnily, se ptali na míru spokojenosti v posteli, frekvenci sexuálního styku s partnerem, na charakter partnera, na počet orgasmů i na milostnou motivaci. Co dodat – dotazník byl určen zejména pro ženy, kterým nedělalo problém své milenecké vztahy filtrovat na papíru. Po vyhodnocení dotazníku vyplynul fakt, že vtipní muži se umí v posteli otáčet mnohonásobně lépe a jejich partnerkám nic nechybí.

vtipálek

Právě ženy, které byly se svým sexuálním partnerem spokojené, uváděly, že mají milenecký vztah s vtipným mužem. Takoví muži jsou inteligentní, sebevědomí a kreativní; což na ženy působí jako silné afrodiziakum. Ale abychom nemluvili jen o tom, jak úspěšní jsou vtipní muži, řekneme si i něco o dalších znacích, podle kterých lze určit, jaký s velkou pravděpodobností bude v posteli dobrý a zda má cenu mít víc než jen první rande na seznámení se.

Kouše si své nehty

Kousání nehtů není nic, za co bychom se mohli chlubit. Obzvláště ve chvílích, kdy si vzpomeneme na to, jak nám rodiče vždy vynadali za to, že to pořád děláme. Lidé, kteří si koušou nehty, se to snaží před okolím skrývat, ale nutkání je tak silné, že si toho dřív či později někdo všimne. Pokud ti kousání nehtů přijde nechutné, měla bys vědět, že to má alespoň jednu pozitivní dohru. Podle odborníků jsou muži, kteří si koušou nehty, schopni posouvat vlastní hranice – a to i co se sexu týče. 

Gestikuluje a má ohebné prsty

gestikulace

Muži, kteří chvilku neposedí a při vyprávění stále živě gestikulují a mávají rukama, jsou dle expertů stejně nápadití a aktivní i v posteli. Navíc už ve starověké Číně lidé věřili na to, že čím má muž ohebnější a šikovnější prsty, tím bude lepší milenec. U mužů s velkým palcem jde pak u osoby, které mají v sobě velké množství speciální energie a značí dominantního partnera.

Stojí vzpřímeně

Ženy více vzrušují muži, kteří chodí vzpřímeně a nehrbí se. Takovýto muži jsou snaživí a sebevědomí – a to se týče i jejich snahy a aktivity v posteli.

Má specifický rukopis

muž píše

Ukaž mi svůj rukopis a já ti řeknu, jaký jsi. Na světě existují odborníci na styl a úpravu písma, kterým se stačí podívat na něčí rukopis a hned ví, jaký daný člověk je. A to se týče i v sexu. Je prokázané, že osoby, které při psaní tvoří různé kličky u písmen a hrají si s obloučky u písmen, jsou kreativní a mají vysoké libido.

Umí mluvit více jazyky

Muži, kteří plynně hovoří více jazyky, prokazují schopnost jít si za svými cíli. A to se týče i mileneckých vztahů s ženou. Jde o velmi spolehlivé jedince. 

Umí si ze sebe udělat srandu

Jak tvůj muž reaguje, když se mu stane něco trapného v posteli? Naštve se na sebe i na tebe a odejde? Nebo si ze sebe udělá srandu? Pokud máš štěstí a narazila jsi na chlapa, kterému nedělá problém otevřeně mluvit o sexu a nerozhodí ho kdejaká hloupost a ještě si z ní udělá srandu, můžeš se radovat. Našla jsi totiž někoho, kdo bude v posteli dobrý.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 0

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz