Vztahy
Ilustrace

Zajímavosti a statistiky ze světa sexu

Sex – věčně probírané, ale často i tabuizované téma. Tak či onak, téma sexu je vždy zajímavé, leckdy až fascinující. Většina živočichů má sex jen za účelem rozmnožování se, mezi lidmi je však určen i k potěšení. Proto vám přinášíme několik zajímavostí a statistik z této oblasti, které jste možná ještě nevěděli.

Průměrný člověk má pohlavní styl zhruba 103 krát.

U žen je větší šance, že při sexu dosáhnou vyvrcholení v období jejich menstruace. Je to skrz to, že jsou jejich intimní partie více prokrvené. Takže šup do sprchy a můžete to vyzkoušet na vlastní kůži.

Jedna žena porodila celých 69 potomků. Jen není zcela jasné, jak po tolika porodech v jistých místech mohla vypadat.

Nadává vám někdo do prasat? Nedejte se! Taková prasata mají naprosto rekordní orgasmus. Trvá až celých 30 minut. A to je pořádná dávka blaha.

Nemáte partnera a tudíž ani sex? Přesto si však chcete užít podobné pocity, jako byste obojí měli? Vyrazte na nákup pro pořádnou dávku čokolády. Pokud sníte větší množství, bude dosáhnuto podobné biochemické úrovně, jako byste byli v posteli s partnerem.

Načapali jste partnera s milenkou? V tom případě víte, jaké věci a myšlenky vám proběhly hlavou. A teď si představte, že v takovém Hong Kongu žena může zabít svého manžela, pokud ji podvedl. Vzhledem k tomu, že pouze holýma rukama, moc šancí nemají; ale mužovu milenku prý mohou zabít jakkoliv.

Sexem můžete za hodinu spálit až 360 kalorií, což je hodně. Jen musíte mít odvahu a ve svém snažení vydržet.

Během svého života strávíte líbáním zhruba dva týdny života.

Za nejvíce utajované románky patří ty na pracovišti. A když už jej někdo reálně neprožívá, je jisté, že nejméně polovina myslí na sex se svým kolegou či nadřízeným.

Nejvíce vzrušivým orgánem u mužů je špička penisu, na které je kolem 4 tisíc nervových zakončení. U žen je to klitoris, na kterém je těchto nervových zakončení dokonce až 8 000.

Jste ve stresu? V tom případě vám doporučujeme pořádnou dávku sexu! Sex totiž patří k nejvíce uklidňujícím prostředkům světa. Je prokázané, že je dokonce až desetkrát účinnější než vallium.

Trápí vás, že žena nechce sex kvůli bolesti hlavy? Je dokázáno, že sex může tuto bolest tlumit.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 0

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz