Tipy pro muže
Ilustrace

Po čem ženy touží? Které části mužského těla jsou pro ně nejpřitažlivější?

Nebudeme si nic nalhávat. Tak jako si muži všimnou jistých částí ženského těla dřív než ostatních, i ženy mají své oblíbené partie, co se mužského těla týče. Čeho si ženy u muže všimnou na první pohled, co je zaujme?

Rty a úsměv

usmívajcíí se muž

Není žena, které by se při pohledu na svého muže snů nepodlamovala kolena. Někdy až doslova. Pokud má muž krásný úsměv, je jisté, že při flirtování získá větší šance na potencionální rande než ten, který je zamračený. Mračouni nikoho nezajímají. Pokud má muž krásný úsměv, hebké rty a pečuje o své zuby, má napůl vystaráno.  

Zadek

Zde nemá smysl zatloukat. Téměř každá žena vám potvrdí, že tak jako muži koukají na ženský zadek, není ani jedna žena, která by se se zájmem nepodívala na ten mužský. Samozřejmě pokud je hezky pevný.

Oči

Nezáleží na tom, jakou barvu vaše oči mají – i když neobvyklé zelené uhranou snad vždy. Tak jako je tomu u žen, je tomu i u mužů. Pokud žena narazí na muže s uhrančivým pohledem, můžete si být jistý, že jste zaujal.  

Ruce a ramena

urostlý muž

Pokud jste majitelem svalnatých pevných rukou a ramen, ženy vás budou obdivovat. A to i v případě, kdy nebudete mít uměle nabušené svaly s posilovny, ale pevné z pořádné manuální práce. Tím získáte ještě další body k dobru.

Záda

Pohled na mužská záda je prostě sexy. Obzvlášť u mužů, kteří pracují manuálně, jsou záda pěkně pevná a přitažlivá. Každá žena bude mít radost, když vás bude moct namasírovat.

Svaly

Hodně žen dá přednost svalnatému muži před tím oplácaným. Tím však myslíme hezkou svalnatou postavu, která musí vypadat zdravě. Nemyslíme tím žádné nabušené kulturisty, ti se líbí menšímu množství žen.

Když má muž oblek

muž v obleku

Dobře oblečený muž umí ženu vzrušit během chvíle. Pokud tedy běžně nosíte tepláky a jinak váš vaše partnerka za celý váš partnerský vztah ani neviděla, zkuste ji pozvat někam ven na rande a oblečte si oblek. Uvidíte, jak se na vás bude dívat.

Vousy

Ne každému mužovi vousy sluší, ale pokud patříte k těm, co si je mohou dovolit, neváhejte. I kdybyste si měl nechat narůst jen strniště. Budete vypadat sexy a vaše partnerka nebude myslet na nic jiného než na to, jak ji vaše vousy příjemně škrabaly na stehnech, zatímco jste se jí věnoval.

Moderní účes

muž u holiče

Divil byste se, ale i účes hraje velkou roli v tom, jestli se budete ženě líbit. Bohužel, ještě pořád se najdou i ti, kteří o tom neví a dál spokojeně chodí s účesem připomínajícím květák. A to nikdo nechce, opravdu.

Smysl pro humor

Smysl pro humor ocení každá žena. Nemyslíme tím muže, kteří hází do placu jeden nepovedený vtip za druhým, ale muže, který je vtipný přirozeně. Proto občas něco vymyslete a uvidíte, jak velký úsměv vaše milá bude mít.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
3 0

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz