Tipy pro ženy
Ilustrace

Jak si muži testují ženy?

Každý z nás si během života projde nejrůznějšími testy. Od těch školních až po ty životní. Ano, dokonce i ve vztahu či pokusu o něj. Představte si, že za sebou máte několik schůzek s naprosto úžasným klukem či mužem. A ten si vás začne v tuto chvíli testovat.

Na testování potencionálního partnera není nic nebezpečného. Projde si tím každý. Ať už vědomě či nevědomě. I my ženy to často děláme. K tomu, abyste se lépe zorientovaly v tom, jak sbalit kluka, jsme vám připravili několik tipů na to, z čeho by vás mohla vaše potencionální polovička testovat.

 

 

Partnerské vztahy, to je občas jedna velká hra. Opatrné našlapování, házení návnad, falešné tahy na zamaskování skutečného útoku a neustále vyvažování. Samotná chemie prostě nestačí, vztahy jsou i o porozumění, ti dva by si měli intelektuálně vyhovovat – zkrátka a dobře, měli by se mít o čem bavit. Dokonalé zážitky v posteli nestačí. I když je pravda, že přirozenými hráčkami od přírody jsou ženy  - jak snadné je pro ženu, jejíž myšlení se podobá složité propojené síti, začít tahat za nitky a svého vyvoleného si testovat, vystavovat ho nejrůznějším situacím, zkoumat, jak se bude chovat a zkrátka hrát vlastní, zákulisní hru o lásku. Ale i muži hrají. Ačkoliv většinou myslí a jednají mnohem příměji (a proto je i pro ženu mnohem snazší jejich hry odhalit), nenechají se ve hrách a nenápadném testování partnerky. Potřebují si ověřit, než udělají nějaký zásadnější krok, že jim to za to stojí. Že se neženou do vztahu s kráskou, se kterou si ale nebudou později rozumět a zkrátka s ní nevydrží.

Jaké jsou populární seznamky?

Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Hledáte vážný vztah? Uživatelé od věku 25+ let.
Singles 50 logotype img-responsive
Singles 50
Seznamka pro starší uživatele od 40 let. Vážná seznámení.
Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Seznamka, kde najdete zejména flirt.

Jak jste na tom s jeho kamarády?

Každého kluka zajímá, jak si jeho přítelkyně bude rozumět s kamarády, s nimiž tráví svůj volný čas. Je velká šance, že se s nimi budete vídat i vy. I kdyby ne často a jen na chvilku. Pokud ho nevezmete i s jeho přáteli, bude to těžké.

Jak si sednete s jeho kamarády? Špatně nebo až příliš dobře? Ani jedno z toho není ideální. Nadávat na přátele druhého, to se prostě nedělá. I kdyby vám nesedly, zkuste to vyjádřit jinak, normálně racionálně zhodnoťte, proč je nemáte ráda. Ale i druhý extrém je špatně. Extrémně se k nim mít… to už je na pováženou. Aby muž nezačal zbytečně žárlit. Flirtování je to nejhorší vůbec, co můžete provést. A co tedy dělat? Normálně se s nimi bavte, ale přitom dávejte najevo, že patříte jenom k tomu jednomu.

Hry s láskou jsou obtížné a ve výsledku je nejlepší, když si je každý zkusí zahrát sám, podle svého.

Co vy a smysl pro humor

Žádnému klukovi neujde to, jak reagujete na jeho leckdy až sarkastické vtípky. Pokud máte podobný smysl pro humor, bude si toho cenit. Pokud si umíte udělat srandu sama ze sebe, bude radši o to víc. Nikdo nechce ledovou královnu.

Začnou vyprávět vtipy. A házet hlášky, které vás mají vyvést z míry. Občas se může jednat i o dost nehezké věci („Vypadáš jak smrtka, to jsi špatně spala? Aha, to je make-up…“). Sledují, jak se žena zachová. Co řekne, jak bude reagovat. Naštve se, urazí nebo hystericky vybuchne? Pak asi nebude ta pravá. Nejlepší je snášet tyhle ťafky s grácií (či je začít lehce oplácet). A pokud se vás něco doopravdy dotkne, muž přestřelí a strefí vážně slabé místo, řekněte to. Ale normálně, bez hysterických emocí. Také pozor na přílišné oplácení. Vztah by se neměl změnit v sarkastický souboj plný hořké ironie, musíte si říkat i hezké věci. Jen si tu a tam rýpnout či dokázat rýpnutí snést s úsměvem, a ještě ho

Žárlivost

Muži chtějí vědět, že o ně partnerka opravdu stojí. Tak ukážou jinou ženu a pochvalně se o ní vyjádří. Jaké má krásné šaty, jak jí to sluší… Budou mluvit o tajné lásce nebo vám představí svou sestru – velmi důležitou bytost v životě. A sledují vaše reakce. Žárlivě ječíte? Špatně. To je jasná známka toho, že vztah by mířil do tenat. Ale ani absolutní netečnost není dobrá, muž potřebuje cítit, že vám na něm záleží, jak si ho ceníte a stojíte o něj. Nesnažte se proto skrýt rozčarování. Jen nezabíhejte zbytečně do extrémů. Tyhle narážky nutně neznamenají, že flirtuje s jinou. Prostě vás jen zkouší.

Samostatnost

Je žena schopná se mnou jít na trek, deset dní se nemýt a nelíčit a přejít hory, aniž by si za každým kopcem stěžovala? Dokážete se odvázat a zažít trochu dobrodružství? Nebo jste zhýčkaná slečinka města, která nedá bez rtěnky ani ránu a když se jí zlomí nehet, brečí? Chlap potřebuje parťáka. Holku do nepohody, která bude bezvadně nalíčená a krásně oblečená na ples, o den později dokáže vlézt do montérek a pomoct mu s prací v domě, pak jít na dýchánek s kamarády a další den už vyrazit na vodu. Holku, která je spolehlivá, nefňuká a dokáže ho podržet. Stejně tak se ale nechá podržet od něj. V něčem se podřídit, něco si udělat po svém. Mít své vlastní záliby a mít nějaké koníčky i společné. A také, muže zajímá, jak vypadá dívka bez make-upu. Mít na sobě vždy namalovaný úplně jiný obličej… proč? Přirozená krása je přirozená krása, žena by se měla líčit jemně nebo i vůbec. Pro mnoho mužů je to mnohem přitažlivější než nánosy pudru.

Jak se stavíte ke sportu?

Hodně kluků rádo sportuje. Pokud ne aktivně, tak alespoň nějakému sportu fandí. Proto se nemůžete divit, až začne vyzvídat, jak na tom jste vlastně se svojí fyzičkou a láskou k pohybu jako takovému. Nebaví vás sportovat? Nevadí, ale jak se stavíte proti jeho oblíbenému sportu? Nefandíte náhodou týmu, proti kterému je on zásadně proti?

Jak vypadáte bez make-upu?

Musíte uznat, že make-up umí dělat s tváří ženy hotové zázraky. Některé ženy s ním podtrhují svoji přirozenou krásu, jiní jej mají coby náhradu photoshopu. Pokud s vámi má váš přítel být delší dobu a nechcete být jen přáteli, nesmíte se divit, že ho bude zajímat to, jak vypadáte nenalíčená

Jak se stavíte k dobrodružství?              

V mnohých mužích se skrývá duše dobrodruha. Některým z nich stačí víkend na vodě, další zkouší vše, co vydrží. Proto je dost možné, že si bude chtít vyzkoušet, jak na tom jste vy a jako zátěžový test si pro vás připraví stanovačku.

Vy a kalhoty?

Kalhoty toho o člověku poví mnoho. Minimálně to, jaký styl žena preferuje a to, jakou má postavu – přesněji stehna a pozadí. Muži ani tak nehodnotí vzhled kalhot samotných, ale rozhodně to, jak vypadáte jako celek.

Váš vkus k hudbě?

Některé typy lidí se k sobě prostě nehodí. To samé platí o vyznavačích určitého druhu muziky. Pokud vy ujíždíte na amerických popových zpěvácích a váš muž na metalu, budete si muset najít kompromis, který sedne vám oběma.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
7 1

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz