Tipy a návody
Ilustrace

Zájezd pro singles nabízí velké možnosti pro seznámení

Takzvané cestovky bezesporu umí využít sebemenší skulinku na trhu. Kdyby tomu tak nebylo, za pár let jednoduše zkrachují a nemáme tu firmy, které nabízí tradici už z devadesátých let minulého století a pestrobarevnou nabídku zájezdů.

Rozhodující však není vždycky to, kam vlastně přesně pojedeme, jako spíš s kým. Pokud nemáte zrovna partnera, možná vám přijde vhod jet na dovolenou, na které bude vysoká šance, že se s někým seznámíte a navážete nový vztah. To vše pod hlavičkou klasické cestovní kanceláře…

Jaké jsou populární seznamky?

Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Hledáte vážný vztah? Uživatelé od věku 25+ let.
Singles 50 logotype img-responsive
Singles 50
Seznamka pro starší uživatele od 40 let. Vážná seznámení.
Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Seznamka, kde najdete zejména flirt.

Sedět doma by byla přece věčná škoda

Když se můžete seznámit touto zábavnou formou, při které budete současně relaxovat od každodenního pracovního shonu, nedá se podobné akci vlastně nic vytknout. Zájezdy pro singles, zahraniční dovolená, kde budete poznávat nové lidi už v autobuse nebo letadle, říkat se tomu dá opravdu různě. Výběr je hodně pestrý a většina cestovních kanceláří, která zná trendy a jde ruku v ruce s dobou, bude nabízet přinejmenším pár takových možností. Stačí tedy jen trochu pátrat v nabídkách a zjistíte, že už brzy budete mít velkou příležitost, jak se seznámit. Skloubit dohromady cestování a seznamku je přeci skvělé. A co patří mezi největší výhody podobných zájezdů?

  • Bez stálého partnera jsou vlastně všichni zúčastnění. Šance někoho potkat je velmi vysoká. Už jen proto, že tu nehrozí nebezpečí, že se někdo bude chtít kvůli své lásce utkat v souboji.
  • Každý je tu odjinud. Rozhodně se tu nesejdete s bývalými spolužáky ze stejného města. Pravděpodobnost, že se s někým z účastníků znáte z dřívějška, je tedy poměrně dost malá.
  • Podíváte se po světě. Možná byste jinak ani neplánovali dovolenou na to či ono místo. Ale takhle si Španělsko nebo Řecko užijete trochu víc a příště se podíváte třeba na sever Evropy.
  • Volný čas se dá trávit všelijak, ale především byste se neměli nudit. Zárukou, že tomu tak nebude, je dobrá společnost a nějaké netradiční místo, které přímo láká k poznávání.

Vlastně ani moc nevadí, jestli nebudete na podobném výletě třeba celý týden. Pokud nedostanete v práci dovolenou nebo se vám na tak dlouhou výpravu zrovna dvakrát nechce, nic zásadního se určitě neděje. Existují totiž i jednodenní nebo dvoudenní dovolené, postavené na tomtéž principu. Lidé si padnou do oka, trochu se poznají a později si mohou domluvit další rande, nic složitého! Každý se chce trochu pobavit a u toho se třeba i seznámit – odpadá stres ze schůzek, kde nevíte, co očekávat. Tady se všichni za den nebo dva trochu oťukají a vědí, co čekat. První ledy jsou skoro obratem prolomeny, a právě to je cesta k budoucímu úspěchu. Nikdo se v uvolněné atmosféře nebude bát dát se do řeči s tím druhým, na zastávce MHD nebo v restauraci je to trochu jiná situace.

Rozešli jste se po delším vztahu? Poznejte nové lidi

Potřebujete přijít na jiné myšlenky – to je hned první z mnoha argumentů v řadě. Flirtování, bezpečné seznámení nebo prostě jen přátelské popovídání s tím, že na něj brzy zase navážete. Podobné zájezdy přitom můžete zkusit i jako čerstvý absolvent VŠ nebo padesátníci, tomu se skutečně meze nekladou. Jsou tu také nabídky pro ty, kteří mají rádi horské túry nebo jiné sportovní aktivity, ale na své si jistě přijdou i lidé, jimž svědčí spíš prosluněné pláže. Zkrátka, pro každého něco, platí, že sto lidí rovná se sto chutí.

Nezapomeňte, že vaše ratolesti, pokud jsou už trochu odrostlejší, mohou jet určitě také. Na podobných zájezdech je pro pěti, osmi i dvanáctileté děti zajištěn odpovídající program. Dost možná se seznámíte se zajímavým protějškem a jeho potomci poznají ty vaše, stanou se kamarády a zase budete mít k sobě o krůček blíž. Seznamování se s dětmi je pro mnoho partnerů trochu problematické. Tam, kde se předtím vztah výborně rozvíjel, může dojít k menší krizi. Takhle si odbudete vše najednou, takže nehrozí, že by se vývoj trochu zasekl právě v tomto klíčovém bodu. Nebo snad chcete partnera, který nebude mít rád vaše děti? Podobnou otázku snad ani netřeba pokládat.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 1

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz