Tipy pro ženy
Ilustrace

Být pro ženatého muže na prvním místě? Jde to!

Nevěra není nic, čím bychom se měli chlubit. Na druhou stranu jde o něco, čeho je svět plný. Pokud jsi i ty na místě jeho milenky, určitě chceš, aby si tě všímal. A hlavně – aby s tebou byl spokojený. Lásce přeci neporučíme. Jak být pro něj ta nejlepší?

Ze všeho nejdřív by sis měla odpovědět na otázku, zda se vůbec do vztahu se zadaným mužem chceš opravdu pouštět. Ano, v lásce vede většinou srdce, rozum ustupuje trochu do ústraní, ale opravdu chceš riskovat, že na vás jeho žena přijde? Má děti? Co budeš dělat, když tě opustí? Nebo když opustí ji, ale ty se budeš starat i o jeho děti?

Dostala ses do tohoto mileneckého vztahu náhodou, nebo jsi věděla, že je zadaný? Je velký rozdíl v tom, jestli ses zamilovala do úžasného muže, aniž bys věděla, že už zadaný je. Nebo zda jsi do toho šla s tím, že jsi věděla, že nějaké partnerský vztah už dávno má a vy dva si jen budete užívat. Pokud jsi v situaci, kdy běhá mezi tebou a svojí ženou, nejspíš chceš, abys pro něj byla tou neodolatelnou, Tou, s níž bude radši. Víš, jak na to?

Respektuj, že je pro něj hlavní jeho žena

žena bijící muže pánvičkou

Nezapomínej na to, že ty jsi ta druhá. Ta, ke které chodí hledat útěchu, pochopení nebo zábavu. Jeho žena tady byla dřív než ty. Proto se nediv, když mu zavolá, že něco potřebuje a on půjde za ní. I kdybyste měli domluvené něco spolu, můžeš čekat, že to zruší. Jistě si nechceš představit, co by nastalo, kdyby na váš přišla. I když ti bude říkat, jak moc tě miluje, jakmile si jej jeho žena zavolá, poběží s velkou pravděpodobností za ní. Za tohle se na něj opravdu zlobit nemůžeš.

Buď diskrétní

I kdyby ses ráda pochlubila svým milencem kamarádkám, přátelům, v případě zamilovanosti i rodině, nedělej to. Pokud už ses jednou rozhodla pro flirtování, rande a nezávazný vztah se zadaným mužem, měla by být diskrétnost a utajení tohoto vztahu za každou cenu tvojí denní rutinou.

Počkej, až se ozve on

čekání na hovor

Pokud si nejsi jistá, že je to stoprocentně bezpečné, nevolej mu, ani mu nepiš. Nikdy nevíš, zda nemá doma otevřený mail, který si může jeho žena přečíst. Nikdy nemůžeš vědět, zda není v blízkosti jeho mobilu, když se mu na displeji objeví tvoje jméno. Opravdu chceš riskovat, že bude mít problém? Místo toho počkej, až se ozve on sám. Pak to bude mnohem bezpečnější.

Nic mu nevyčítej

Možná ti začíná vadit, že dá vždy přednost svojí ženě. Ale nikdy nezapomínej na to, že ona je tou první, se kterou byl. Ty jsi ta, kterou si našel na to, aby se odreagoval, odpočinul si a zkrátka si užíval. Dělej to tak i ty. Užívej si každou chvíli s ním, užívej si vášeň, kterou mezi sebou máte. A hlavně, buď na něj milá, nic mu nevyčítej a nehádej se s ním.

Společné výlety? Moc s nimi nepočítej

dívka s mapou

Nemůžeš čekat, že s tebou bude chodit jen tak do kina nebo mezi své kamarády. Jsi tou, kterou tají. Počítej s tím, že na sebe máte jen vyhrazený prostor tam, kde vás nikdo neuvidí spolu. A pokud už jen přeci na nějaký výlet pojedete, bude to hodně daleko, kde vás nikdo nezná.

Nežárli na jeho oficiální ženu                               

Nikdy, ale opravdu nikdy nemysli na to, že je právě teď se svojí ženou. Nemysli na to, co s ní právě dělá, na to, že ji líbá stejně jako tebe. Když ses do vašeho mileneckého vztahu pouštěla, věděla jsi, že bude trávit čas i se svojí pravou ženou. A že bude mít i nějaké partnerské povinnosti, kterým se nevyhne. Vyhýbej se jakýmkoliv žárlivým scénám, těch má určitě doma hodně i bez tebe.

Nenadhazuj, kdy se rozvede

Možná tvůj milý mluví o tom, jak svoji ženu dávno nemiluje, že jim to neklape, že chce být s tebou apod. Nikdy ale nenadhazuj téma rozvodu. Kdyby se chtěl opravdu rozvést, určitě by to udělal. Víš, kolik žen se nechalo utahovat na představě toho, že svoji ženu opustí, rozvede se s ní a bude s nimi? Hodně! A kolik z nich se opravdu rozvedlo? Podstatně méně.

Snaž se nezamilovat

Tohle se snadno řekne, ale o hodně hůř provede. Mnoho mileneckých vztahů vzniká primárně za účelem společně trávených nocí, kdy si oba užijete a vrátíte se domů. A tak stále dokola. Jsi si ale jistá, že když s ním budeš trávit spoustu času, tak se do něj nezamiluješ? Pokud s ním nejsi jen kvůli tomu, jak je dobrý v posteli, ale i kvůli tomu, jaký je, je to jen kousek od toho, aby ses do něj zamilovala až po uši.

Dobrý sex? Bezpečný sex

kondom

Můžeš ho milovat, jak chceš, ale ještě pořád spí minimálně s jednou další ženou. A jsi si opravdu jistá, že jsi jeho jedinou milenkou? Nebo že jsi jeho první bokovkou? Nikdy nemáš jistotu, že podvádí poprvé. Mimochodem, opravdu se chceš s tímto mužem pustit do případného vážného vztahu? Teď podvádí svoji ženu s tebou. Kde máš jistotu, že nepodvede časem i tebe? Co se týče zmíněného sexu, nezapomínej na ochranu. Určitě nechceš mít dítě s někým, koho nemáš jistého. Nemluvě o možných pohlavně přenosných nemocech.

Nejlepší rada? Zadaným mužům se vyhni obloukem

Úplně nejlepším řešením je do žádného mileneckého vztahu se zadaným mužem se nepouštět. Jen málo takových vztahů dopadne nakonec dobře. Pokud se do tohoto vztahu přeci jen pouštíš, měj na mysli, že jde jen o něco nezávazného.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
9 4

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz