Tipy pro ženy
Ilustrace

10 pravidel, jak sbalit kluka

Myslíte si, že je takřka nemožné sbalit kluka svých snů? V tom případě vám můžeme říct, že to nemusí být pravda. Ano, velkou roli hrají i vzájemné sympatie a přitažlivost, ale k tomu, abyste své šance zvýšili, vám přinášíme 10 pravidel, jak sbalit kluka.

1) Buďte svá

Nehrajte si na něco, čím nejste. Kdyby vám to s vaším objevem přeci jen vyšlo, nechcete, aby se s vámi rozešel poté, co by zjistil, že nejste taková, za jakou vás měl. Nejčastější chyby při seznamování? Přehnané líčení, speciálně vybrané oblečení, které jindy nenosíte, změny slovní zásoby a „zatajování“ zájmů. Přehnané líčení a vyzývavé šaty jsou vůbec špatné, vzbudíte spíše dojem štětky, než že byste muže kdovíjak okouzlila. Líčení by mělo být spíše přírodní (většinu mužů přehnané líčení dokonce i vyloženě odrazuje) a oblečení (jak se má holka obléct na rande?) čisté, hezké ale přiměřené situaci. Dlouhé šaty se do parku asi nehodí. Pozor i na zatajování zájmů – samozřejmě že není dobrý nápad „vybalit“ všechno najednou, ale muž by měl vědět, do čeho jde. Věnujete se nějakému neobvyklému sportu, jste velký fanoušek knihy nebo filmu? Postupně by se o tom dozvědět měl, aby pak nebyl zklamaný, že jste mu něco zatajila.

 

Kde sbalit kluka online?

Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Seznamka spíš na flirt. Jestli si chceš jen užívat, tak zde najdeš hodně protějšků se stejným zájmem.
eDarling logotype img-responsive
eDarling
Seznamka s registrací až na 25 minut, kde projdeš osobnostním testem. Velmi vážná seznámení pro ty, kteří to myslí opravdu vážně.
Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Hledáte vzdělaného partnera? Uživatelé od věku 25+ let.

 

2) Buďte přidrzlá

Muži mají rádi, když je jejich žena drzá a zároveň jako anděl. Nebojte se udělat si z něj někdy legraci. Víte, co se říká? Co se škádlívá, to se rádo mívá. Všechno ale čistě přirozeně. Introvertky by se neměly zoufale nutit do rádoby koketního vtipkování, bude vidět, že to dělají nepřirozeně a nerady. Pokud jste spíše uzavřená, nenuťte se do toho. Ale ano, ženy, které umí muže „usadit“ jim často imponují a tím se stávají přitažlivějšími.

3) Buďte vtipná

Veselé holky jsou oblíbenější než ty, které se neusmějí, jak je den dlouhý. Velkým plusem je, když máte smysl pro humor a nemáte strach z toho, že byste se měli zasmát sami sobě. Také platí, že každá, úplně každá žena je krásná, když se usmívá. Dobré je tedy na schůzku přijít s úsměvem. Právě ten je totiž většinou i tím prvním, co muže na ženě zaujme a co se mu na ní nejvíce líbí.

 

 

4) Dbejte o svůj vzhled

Nemusíte hned na plastiku, ale je fajn, když o sebe budete pečovat. Noste to, v čem se cítíte dobře - díky tomu z vás bude vyzařovat pozitivní energie. Umyté vlasy jsou samozřejmostí, stejně tak by na první rande měla být alespoň řasenka. Ale rozhodně se nijak zuřivě nemalujte, pokud se obvykle nelíčíte vůbec, raději to nechte tak. Muže ale přitahují ženy, které se o svůj vzhled starají. Vypadat, že jste právě vylezla z lesa také není úplně to nejlepší řešení…

5) Buďte roztomilá

Roztomilé holky si kluka kolem prstu obtočí velmi rychle. V mužích to vytváří ochranitelské nutkání, kdy vám rádi pomohou. Roztomilost se nedá naučit, některé dívky ji mají, jiné ne (ale většinou ji má prakticky každá). Hodně dívek si ji plete s tím, že se snaží vypadat naivně a hloupoučky. To je chyba, protože ano, kluka to může přitahovat, ale také to bude něco vypovídat o něm samém. Opravdu chcete kluka, kterého okouzlují dívky, co neumí do pěti počítat? Snižováním vlastní inteligence se zkrátka moc daleko nedojde.

6) Nechte ho, aby vás dobýval

Sice o něm možná máte velký zájem, zkuste ho ale nerušit třicetkrát za den. Muži jsou rádi za dobyvatele, chtějí mít pocit, že jsou to oni, kdo vás ulovil. Občas je těžké čekat, ale vyplatí se to. Dělejte trochu průtahy, dejte mu pocit, že se musí ještě snažit. Když mu ihned skočíte do náruče, spíše ztratí zájem.

7) Buďte sebevědomá

Nepodceňujte se a mějte se rády takové, jaké jste. Zaujmete více, než kdybyste pořád mluvili o svých komplexech. Kluky více zaujmou dívky, které působí vyrovnaně a sebevědomě – stisk ruky, nebojí se očního kontaktu apod. Mají pak pocit, že jim bude vyrovnanou partnerkou.

8) Nebojte se doteků

Dobře bude vypadat, pokud se jej občas letmo dotknete - na ruce, paži. Tato gesta působí sexy. Samozřejmě lze použít i klasické „sváděcí“ techniky – dlouhé pohledy, hraní si s vlasy apod. Doteky by měly působit prakticky neúmyslně, tak, aby si kluk nemohl být jistý, šlo-li o záměr nebo jsi to udělala omylem.

9) Mějte se rády

Neshazujte se za své nedostatky, naopak vyzdvihněte své klady. To nejhorší, co můžete udělat, je sházet všechny komplimenty, které vám udělá. - „Sluší ti to.“ - „Nesmysl, to říkáš jen tak, v těch šatech vypadám hrozně tlustá“.

Snažte se ne své nedostatky zamlčet, ale mluvit o nich s humorem, zasmát se jim. Každá chyba vypadá jako menší, když se jí sami dokážete zasmát a přijmout ji s grácií.  A samozřejmě jako vždy i tady platí všeho s mírou. Přehnané sebevědomí a sklon k přehánění svých kladů a mluvení o své vlastní dokonalosti také kluky zrovna dvakrát nepřitahuje.

10) Nehrajte si na stíhačku

Můžete být ráda s mužem svých snů, nikdy jej však nekontrolujte tak, aby si myslel, že po něm jde stíhačka. Mohl by se vyděsit. Nevolá? Čekejte, nepanikařte, radši si jděte na chvíli zaběhat. Kde byl a s kým? Není nutné přece vědět všechno, tohle je jeho věc. Nevnucujte se mu, i když byste ho opravdu chtěla. Nechte, ať se snaží on.

Bonus - Nechte ho žárlit

Mužští nesnášejí konkurenci a pokud mu dáte najevo, že o vás má záme více mužů, ihned se pro ně stanete atraktivnější. Dobrým krokem je se zaregistrovat na seznamce a neopatrně se o tom zmínit svému vyvolenému. Ihned se začne víc zajímat. Doporučujeme nějakou žhavou flirt seznamku nebo naopak seznamku pro vážný vztah, záleží na vás jakou zprávu chcete vyslat.

Všechny rady jsou poměrně jednoduché a intuitivní. Chovejte se přirozeně, nechtě druhému volnost a svobodu. A teď se jen hezky usmát a vzhůru na věc!

S jakými kluky se můžeš seznámit online?
Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
295 44

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz