Tipy a návody
Ilustrace

První rande a bazén? Aneb přirozená krása bez makeupu

Setkání, které rozhodne obvykle o všem. Dva lidé si porozumí a naplánují si další rande nebo si nemají co říci a víckrát se už nepotkají, jak jednoduché to zdánlivě je, že? Seznamování ale představuje prakticky vědní obor, neustále je nad čím přemýšlet nebo co vylepšovat, abychom byli ještě příště ještě úspěšnější. O tom, jestli vše ve finále dopadne, jak má nebo nikoliv, ale nerozhoduje jen správné načasování, ale také místo, kde se má rande odehrát. Co byste řekli třeba na plavecký bazén či rovnou nějaký aquapark?

Bez líčidel a rtěnek aneb osvědčený mužský fígl

Většina mužů nemá ráda umělou krásu, to je prostě fakt. Na rande by nejraději viděli přirozenost bez nějakých velkých příkras, ale když zajdete do kavárny, žena se může nalíčit, využít zajímavý účes nebo zvolit skvělou kombinaci oblečení a budete z ní paf dřív, než byste chtěli.

Srovnání makeup a bez

Vlastně ani neuvidíte, jak taková dívka vypadá, kdybyste ji potkali jen tak na ulici nebo při večerní procházce parkem. Budete vést rozhovor jen s tou nejlepší fotkou z fotoalba, chcete ale vidět, jak vypadá bez všech líčidel, která mohou někdy hodně klamat. Pak to rozhodně není žádný problém, domluvte si prostě rande u vody. V bazénu bude legrace a nebudete si připadat jako někde v divadle. V čem napoví taková pomyslná vodní zkouška?

  • Bazén nic neschová. Hned víte, do čeho jdete, žádné maskování a skrývání skutečností, které jsou jinak očividné. A nemusíte se bát ani vy – voda totiž ukáže celé tělo bez přikrášlování.
  • Odmítnutí o mnohém vypovídá. S takovou slečnou bude asi jen pramálo legrace. Možná se jí bazén zdá moc dětinský, možná by si rozmazala řasenku. V každém případě velká nápověda!
  • Mokrá hlava nevadí. Pak jí nebude vadit ani zmoknout při jarní procházce. Je to prostě jasná holka do nepohody, kterou možná už roky hledáte. Tak tomu dejte ještě další šanci za týden!

Své o tom ví o Max, jenž je milovníkem všeho, co nějak souvisí s vodou. „Plavání jsem si oblíbil už jako malé dítě, taktika brát holky na první rande právě do bazénu se mi hodně osvědčila. Nic se neschová, hodně se dozvím i o skrytých částech povahy. Takhle jsem poznal i svou nynější manželku a určitě bych dnes neměnil. Půvabná pro mě byla i bez líčidel s mokrou hlavou,“ říká.

Jaké jsou populární seznamky?

Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Hledáte vážný vztah? Uživatelé od věku 25+ let.
Singles 50 logotype img-responsive
Singles 50
Seznamka pro starší uživatele od 40 let. Vážná seznámení.
Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Seznamka, kde najdete zejména flirt.

Vidíte, že to jde! A rozhodně není Max sám, protože právě u vody – v bazénu, na koupališti, v aquaparku, na pláži u moře a podobně – se seznámilo už tolik tisíc párů, že bychom je ani nestihli za rok vyjmenovat. Tak dejte vodě alespoň jednu šanci, ono to přece půjde…

Kosmetické salóny pomohou jen do jisté míry

Samozřejmě, která žena by si občas ráda nezašla do kosmetického salónu a nenechala se trochu hýčkat a zkrášlit? Nesmí to však být kontraproduktivní, protože jak jsme si již naznačili, většina pánů nebude na podobné věci reagovat zrovna nadšeně. V krajním případě to dokonce můžete vést k neúspěchu. Otázka, jak sbalit chlapa sice nemusí být zrovna složitá, ale vězte, že s horou líčidel navíc není výsledek automaticky zaručen. Spíše naopak, pokud se na první rande dostavíte podobná spíše mrkací panence z porcelánu, můžete si hledat známost rovnou někde jinde.

Pokud už ale umělé nehty nebo nalepené řasy nosíte, musíte si počínat na rande trochu obezřetněji než jindy. Své o tom ví i slečna Kateřina, jejíž schůzka se právě kvůli tomu moc nevyvedla. Ne snad, že by ji mladík rovnou odmítl, ale došlo k menší nehodě. Chtěla se seznámit a šla na první rande, ale v šestnácti si nedopatřením uloupla umělý nehet a zkáza byla dokonána. Protože jí byla situace trapná, raději ze schůzky beze slova utekla. I to se stává, samozřejmě. Možná by však Katka dopadla lépe, kdyby byla šla do bazénu. Je pravda, že šestnáctiletá láska by asi zase tak dlouho nevydržela, ale byla by o zkušenost bohatší a nemusela utíkat s brekem z první schůzky, která pro ni v tomto věku byla celkem důležitá. Minimálně pro sebevědomí, kterého se v náctiletém věku obvykle nedostává.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
3 0

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz