Tipy a návody
Ilustrace

Láska přes internet aneb jak se seznámit přes internet

Někdo má to štěstí, že na svoji polovičku narazí ve svém okolí. Co ale dělat v případě, kdy na nějaké seznamování nemáme čas? Nemluvě o tom, když jsou už všichni potencionální partneři zadaní. V tuto chvíli nastává čas pro seznamování se přes internet.

Ne vždy jde hledat v reálu

Většina z nás to má tak, že brzo ráno vstaneme, celý den pracujeme a večer jsme rádi, když si můžeme chvíli odpočinout a jít spát. A tak stále dokola. A hledání vztahu v případě, kdy jsme v této situaci nezadaní? Nepřipadá v úvahu. Kdy bychom měli mezi vším tím, co musíme dělat, stíhat chodit na jedno první rande za druhým. Málokdy totiž narazíme na vhodného partnera hned na první schůzce. Naštěstí pro nás – dnešní doba přeje internetu a s ním současně i internetovým online seznamkám, kde je velmi snadné najít ideálního partnera. Jak na flirtování, milenecký vztah, tak i na dlouhodobý partnerský vztah.

Chcete se seznamovat online? Nejlepší seznamky

Singles 50 logotype img-responsive
Singles 50
Seznamka pro starší uživatele od 40 let. Vážná seznámení.
Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Hledáte vzdělaného partnera? Uživatelé od věku 25+ let.
eDarling logotype img-responsive
eDarling
Seznamka s registrací až na 25 minut, kde projdete osobnostním testem. Velmi vážná seznámení pro ty, kteří to myslí opravdu vážně.

Od novin až po internet

dívka u PC

Pokud se chtěl v dřívější době někdo seznamovat trochu netradičně, tak vyzkoušel inzeráty v novinách. Nemluvě o tom, jak těžce se v takových novinách hledalo něco perspektivního. Později, když se začali rozvíjet první online seznamky, byli ti, co na nich našli partnera, za podivíny. Naštěstí se tato doba již poměrně dost změnila a není nic divného na tom, když jste svoji polovičku našli na seznamce. Ačkoliv se vám může zdát téměř nemožné, najít na seznamce někoho seriozního, nemusíte se bát. Ano, seznamky jsou opravdu plné těch, kteří by u nás neměli šanci, na druhou stranu je však využívá i spousta těch, kteří mají zájem o normální seznámení se. Schválně se podívejte po svém okolí. Kolik lidí z těch, co znáte, našlo lásku přes internet?

Seznamky jsou i pro seriozní osoby

Velmi často se můžeme v souvislosti se seznamkami setkat s názory, že je špatné tam hledat partnera, protože většina seznamek je hotovým semeništěm úchylů. Na druhou stranu, i v reálu po světě pobíhá spousta úchylů. A stejně tak jako jsou na světě normální muži, jsou takoví i na seznamkách.

muž s notebokem

Při seznamování se přes internet se mějte vždy trochu na pozoru. Ať jste na jakékoliv seznamce, pořádně si prohlížejte profily a důvěryhodnost ostatních. Jistě na vás vyskočí hromada nezadaných a úžasných potencionálních partnerů – a mezi nimi jsou jak opravdu takto skvělí muži, tak i podvodníci. Anonymita internetu má své výhody, ale i nevýhody. Nikdy si nemůžete být stoprocentně jisti tím, kdo sedí na druhé straně počítače.

Jaké jsou populární seznamky?

Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Hledáte vážný vztah? Uživatelé od věku 25+ let.
Singles 50 logotype img-responsive
Singles 50
Seznamka pro starší uživatele od 40 let. Vážná seznámení.
Divoké rande logotype img-responsive
Divoké rande
Seznamka, kde najdete zejména flirt.

Výhody seznamek

Za velkou výhodu online seznamování lze jednoznačně považovat fakt, že ještě před tím, než s danou osobou vyrazíte na rande, můžete se zeptat na spoustu věcí a člověka si trochu vyzpovídat. Díky tomu budete vědět, zda o nějaké setkání máte vůbec zájem. Na své si zde přijdou i stydliví jedinci, kterým internet umožní uvolnit se. Při konverzaci si ale dávejte pozor na to, co o sobě prozradíte. Například bydliště by mělo být opravdové tabu. Dokonce i první schůzka by se měla odehrávat na veřejnosti, mezi lidmi. O své schůzce klidně informujte i někoho z přátel.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 0

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz