Informace
Ilustrace

Placené seznamky a jejich výhody

Ne všechny seznamovací servery nabízí své služby zcela zdarma. Na druhou stranu však poskytnou mnohem vyšší uživatelský komfort. Dostanete se do vybrané společnosti lidí, kteří za své peníze chtějí to nejlepší – vyhnete se některým problémům, co na vás mohou na síti čekat.

Bezplatná seznamka není garancí, že zcela ochrání vaše soukromí

Nechcete, aby na váš profil dohlédl úplně každý? V tom případě asi nebude bezplatná verze seznamky tím nejlepším řešením. Nedostanete desítky vzkazů denně, nepůjde o nějaký nicneříkající flirt. Soukromí i zabezpečení profilu bude na nejvyšší možné úrovni. Na placených seznamkách si provozovatel může dovolit zaplatit IT specialistu, jenž vaše data bez problémů ochrání a v případě problémů také okamžitě zakročí. Všechny vložené údaje jsou pečlivě zašifrovány a tím ochráněny před případnými hackerskými údery. Stejně tak nemusíte hledat vhodný protějšek sami, protože vám systém obvykle nabídne několik možností, klidně i opakovaně – a pak už je jen na vás, pro co se vlastně rozhodnete.

Profily na placených seznamkách jsou ručně kontrolovány, platba musí být přiřazena z účtu vlastníka, takže nějaký podvod je zde vlastně vyloučen. Nikdo se nebude vydávat za někoho cizího, jen proto, aby se bavil nebo třeba získal citlivé osobní údaje. A ruku na srdce, když už za něco zaplatíte, nebudete to jistě brát na lehkou váhu. Placená seznamka má proto vyšší šanci na úspěch, seznámíte se zde s tím, kdo vyhovuje vašim představám o partnerovi a pak už je jen na osudu, jak to tedy celé dopadne, nechte všemu volný průběh!

Členství na placených seznamkách s sebou často přináší osobnostní test

Vyplnit test osobních předpokladů a zjistit, který potenciální partner by k vám nejlépe seděl. Jinými slovy, vědecká metoda, která skutečně funguje tak, jak má! Je také zapotřebí, abyste vyplnili kompletní profil. Rozhodně to nebude jen přezdívka a pár slov navíc jako v případě neplacených seznamek, tady je proces seznamování podstatně komplexnější a možná překoná i vaše původní představy.  Jistě, někdy vyplňováním testů strávíte třeba celé odpoledne – ale o to větší šanci budete mít, že najdete někoho skutečně zajímavého. Z pár vzkazů na neplacené seznamce pochytíte tak maximálně, jaké má dotyčný člověk záliby nebo kde pracuje, v kterém městě žije a tak podobně. Zkrátka jen a pouze povrchní informace…

Pojďme si tedy dopřát ještě krátké shrnutí. Jaké že jsou největší výhody placených seznamovacích portálů?

  • Bezpečnost. Vaše data nikdo neuvidí, kdo si nezaplatí VIP účet, nebude ani moci na váš profil.
  • Komfort pro uživatele. Doporučí vám vhodný protějšek, rozeberou pak i ty nejmenší detaily.
  • Nenajdete žádné podvodníky. Nelze se vydávat za jinou osobu, každý profil je kontrolován.
  • Osobnostní test. Psychologie rozhodne, s kým si pravděpodobně padnete hned do náruče.
  • Soukromí. Pokud se s někým opravdu nechcete bavit, stačí jedno kliknutí a problém je pryč.

Samozřejmě, ani placené seznamky nejsou zaručenou spásou a možná tu neuspějete hned napoprvé. Pozitiv je tu však podstatně víc než u neplacených seznamovacích portálů, z nichž některé jsou nechvalně známé kvůli problémům s určitou sortou uživatelů. Ti problémoví jsou na placených seznamkách zcela odfiltrováni a nemusíte se jich proto obávat.

 

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
1 0

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz