Tipy pro ženy
Ilustrace

Co muže zaujme na první pohled

Přemýšlela jste někdy nad tím, co muže při pohledu na vás zaujme na první pohled? Myslíte si, že jsou to prsa a zadek? V tom případě jste na omylu. Ano, tyto partie svým okem muž přeletí také, přednost však mají naprosto jiné části vašeho těla.

Oči, poprsí nebo zadek? Které části ženského těla přilákají jeho pozornost dříve? A které později? Pokud nechcete tápat a chcete mít jasno, čtěte dál.

Úsměv

usmívající se žena

Téměř většina mužů si na ženě ze všeho nejdříve všimne jejího úsměvu. Ptáte se proč? Velkou roli v tom hraje například fakt, že usměvavá žena působí na první pohled přátelštěji a dostupněji než ta, která se na počkání mračí. Pro muže je o mnoho snadnější oslovit usměvavou ženu. Flirtování s takovou ženou je pro muže velmi sympatické. Není muž, který by neocenil vztah s milou a usměvavou partnerku.

Oči

dámské oči

I ženské oči jsou něčím, čeho si muži všimnou na první pohled. Vždyť to znáte. Oko je oknem do duše. A je to pravda. Někdy není třeba žádných slov, protože spousty pocitů lze vyčíst už jen při pohledu do očí. U většiny mužů se zájem o ženu projeví po té, co si v jejích očích všimnou něčeho, co se jim zalíbí. Vždyť ženské oči jsou jednou z částí těla, které dostávají i nejvíce lichotek. Proto se při pochvale vašich očí usmějte a poděkujte. Případně lichotku vraťte. Své oči můžete navíc zvýraznit dobře provedeným make-upem.

Vlasy

Pokud jste se někdy zajímala o to, co muže přitahuje, mohla jste narazit na tvrzení, že každého muže vzrušuje, když si žena pohrává se svými vlasy. Proto dbejte na to, abyste se o svoje vlasy pečlivě starala. Nikdy nevíte, jaký muž se na vaše kadeře chytí.

Postava

žena v šatech

Myslíte si, že každý muž hodnotí zvlášť vaše bříško, stehna nebo paže? V tom případě jste na omylu. Muži si ze všeho nejdřív všimnou vaší postavy jako celku. Zatímco některé opravdu přitahují štíhlé ženy, najdou se i takový (a je jich většina), kterým imponuje ryze ženská postava. Pokud tedy nemáte o dvacet kilo navíc, jíte vyváženě, sportujete a cítíte se dobře, nebude vadit ani nějaká ta křivka na vaší postavě. Jistě se na světě najde někdo, koho bude přitahovat přesně vaše postava.

Nohy

Výrobky punčoch, ale i bot na podpatku ví svoje o tom, co muže opravdu přitahuje. Věřila byste tomu, že ženské nohy získávají velký kus z mužovy pozornosti? Takové jaro a léto, kdy jsou ulice plné žen s holýma nohama, představují pro muže přímo nebeskou podívanou. A není divu – po zimě, kdy muži vidí pouze to, jak se ženy snaží schovat, pod co nejvíce vrstev oblečení jen mohou.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
4 1

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz