Tipy pro muže
Ilustrace

Čeho si všimne žena na první pohled

K tomu, aby mezi dvěma lidmi mohlo něco být, musí mezi nimi probíhat jistá přitažlivost.

Každé ženě se líbí jiný muž a každá má na svého vysněného muže jiné požadavky. Existuje však několik věcí, kterých si žena na muži všimne na první pohled.

Postava

Ne každá žena po svém boku vyžaduje svalovce, který by mohl z místa pracovat jako model. Co však také není zrovna ideální je muž, který má břicho jako těhotná žena. Nejideálnější je obyčejná postava s nějakým tím svalem, pevné hýždě také nic nezkazí. Velmi oblíbení jsou i vysocí muži, u kterých se žena cítí bezpečně.

Vlasy a oči

Hodně žen přitahují modroocí muži, kteří mohou být i trochu snědí. Tato kombinace v ženách evokuje pocit, že se o ně zajímá někdo velmi temperamentní. Ženy zaujmou spíše oholení muži s krátce zastřiženými vlasy.

Styl oblékání

Ženy nikdy neurazí muž, který se umí oblékat podle příležitosti. V soukromí jim více imponuje pohodově a i sportovněji oblečený muž než ten, co nosí oblek i doma. Velkým plusem je to, když muž ví, kdy se tepláky nehodí a nemá problém, obléct si sako.

To, jaký muž je

Ideální muž je finančně nezávislý, inteligentní, vtipný, tolerantní a spolehlivý. Ženy se chtějí cítit opatrované, ale ne vydržované nebo omezované. Na druhou stranu, pokud si muž už na prvním rande všímá více všeho kolem než partnerky, nikdy takovou ženu neohromí. Muž se nevytáhne ani ve chvíli, kdy bude hlavním tématem večera jeho matka a to, jak skvěle se o něj stará. Žena chce rovnocenného partnera, ne adoptovat dítě.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
11 3

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz