Tipy pro muže
Ilustrace

Jak udělat nejlepší první dojem na ženu

Hodně z nás dá na první dojem. Jde o okamžik několika vteřin, během kterého si na někoho uděláme svůj názor, který se pak může jen těžko měnit. Ačkoliv se říká, nesuď knihu podle obalu, je to tak. Proto bychom měli vědět, jak udělat ten nejlepší dojem na ženu, která se nám líbí.

Pozor na své oblečení

První, čeho si na vás žena všimne je to, jak jste oblečení. Během těch několika málo vteřin, které k utvoření prvního dojmu stačí, si mimo jiné prohlédne i to, jak vypadáte jako celek. Všimne si vašeho oblečení, očí, nosu, postavy, vlasů - prostě všeho. Je prokázané, že upravení muži, kteří dbají o to, jak vypadá jejich oděv i boty, mají u žen větší úspěch než ti, kteří vypadají neupraveně až ošuntěle.

Buďte okouzlující

Ženám se líbí gentlemani, kteří se k nim umí náležitě chovat. Proto se snažte v ženě vzbudit dojem, že jste jako tento typ mužů. Nemusíte se chovat jako rytíř z pohádek, avšak když jí pomůžete sundat kabát, otevřete dveře, nebo jí nabídnete svoji ruku na pomoc; získáte u ní velké plus.

Chcete se seznamovat online? Nejlepší seznamky

Singles 50 logotype img-responsive
Singles 50
Seznamka pro starší uživatele od 40 let. Vážná seznámení.
Academic Singles logotype img-responsive
Academic Singles
Hledáte vzdělaného partnera? Uživatelé od věku 25+ let.
eDarling logotype img-responsive
eDarling
Seznamka s registrací až na 25 minut, kde projdete osobnostním testem. Velmi vážná seznámení pro ty, kteří to myslí opravdu vážně.

Naslouchejte jí

Ženy mají rády pozornost. I ta žena, která nechce být středem pozornosti a je spíše introvertem, bude potěšena. Každá žena si během rozhovoru všimne, jestli poslouchání předstíráte, nebo zda ji opravdu posloucháte. Pokud jste se chtěli dívat večer na fotbal, neměli jste ji brát na večeři, když stejně radši sledujete obrazovku.

Chovejte se slušně

Hodně žen odrazuje to, že mnoho mužů vypadá, jako by mysleli jen na jedno. Když k tomu připočteme leckdy až odpuzující lichotky, sprostá slova v každé věřte - no, o další schůzce nemůže být ani řeč. A pokud ano, budete mít obrovské štěstí. Téměř všechny ženy chtějí někoho, kdo se jim nebude dívat jen do výstřihu a pořád na ně sahat. Sexuální touhy má každý, ty si však nechte na později, až budete sami. Pokud se i vy ženě zalíbíte, jistě vás nechá a přidá se.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
10 1

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz