Tipy a návody
Ilustrace

5 znaků spolehlivé online seznamky

Svět je dnes i díky moderním technologiím velký a naděje, že každý narazí na spřízněnou duši je velká. Díky online seznamkám se náš svět otevřel a každý má teď příležitost poznat úplně nové lidi, zatímco bude sedět v klidu doma.

Ano, možnosti jsou velké, jak ale poznat, která seznamka je dobrá? Na kterou se vyplatí jít? Co není jen ztráta času ale opravdová možnost najít si partnera?

Ověření uživatelé

Velkým zhoubcem seznamek jsou falešné profily. Ať už ty založené vyloženě nebezpečnými existencemi tak i od lidí, kteří si z ostatních chtějí vystřelit. Kvalitní seznamku poznáte mimo jiné i podle obtížného a komplexního vstupního dotazníku, který detailně prověří, že se jedná o reálnou osobu.

Velký okruh uživatelů

Samozřejmě platí že čím víc uživatelů, tím větší možnost seznámit se a také tím roste seznamce na popularitě. Zároveň je také dobré, pokud je vyvážený poměr mezi muži a ženami a nebylo jednoho pohlaví výrazně více než druhého.

Bezplatné

Samozřejmostí velkých seznamek je i to, že jsou bezplatné a zpoplatněny jsou jen některé nadstavbové funkce. Pokud je seznamka zpoplatněna, je to podezřelé. A pozor také na vyděračské seznamky, které podmínky užití skryjí a po vypršení určité doby začnou na uživatelích vymáhat velké peníze za užívání.

Ochrana dat

hacker

Seznamky by v žádném případě neměly citlivá data uživatelů poskytovat třetím stranám či s nimi jakkoliv komerčně nakládat. Seznamky by také měly být chráněné před hackerskými útoky a dávat si pozor na to, aby se zejména fotografie zobrazovaly jen těm uživatelům, kterým skutečně mají.

Otevřené každému

Dobré a velké seznamky se také poznají podle toho, že se v nich může seznámit opravdu každý. Nezáleží na věku, penězích, zájmech ani čímkoliv jiném. Samozřejmě existují i specializované seznamky, ale ty jsou vyhrazeny pro úzký okruh uživatelů.

Seznamek je v současnosti velké množství, vybrat tu správnou dá práci. Ale jak by potvrdilo desetitisíce šťastně zadaných, stojí to za to úsilí.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
1 1

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz