Tipy pro muže
Ilustrace

Pánové, špetkou překvapení svůj vztah určitě okořeníte

Když se rozhodnete své slečně nebo paní udělat radost, rozhodně neděláte chybu, i kdyby šlo třeba jen o skutečnou drobnost. Ženy zkrátka milují pocit, že na ně někdo myslí a hýčká si je, takže nějaké překvápko rozhodně pomůže rozdmýchat oheň vášně a zapomenout na všední starosti, které oba partnery delší dobu už přímo ubíjejí.

Čím vším je možné ve vztahu překvapit? Existuje tisíc a jedna věc, se kterou můžete vyrukovat – ale pozor, je to jako s kořením, nic nepřehánějte, ať se zase nestane z milé pozornosti pouze všední záležitost!

Maličkosti určitě vládnou, začněte zlehka

Stejně jako když hledáte vážný vztah a pomalu se seznamujete, i tady není třeba tlačit na pilu a nesnažit se vyvolat nechtěný dojem, že se snad za něco omlouváte. Drahé šperky vynechte, svoje kouzlo má už třeba jen malé obejmutí, ale třeba také to, že se konečně začnete řídit doporučením, které vám už partnerka pár měsíců opakuje. Posbírejte po sobě špinavé prádlo, co jinak spíš leží ledabyle po koupelně, vyhoďte staré tričko, za které vás neustále kritizuje. Jsou to jen drobnosti, ale právě tady můžete začít. Partnerka si takové věci zaručeně všimne, spíš dřív než později a bude jistě velmi ráda…

 

 

Květina a víno také nejsou od věci, není to žádné zažité klišé a rudé růže nebo dobré Chardonnay jistě nepatří jen na první nebo druhé rande. Na to prostě žádný zákon či alespoň vyhláška nepamatují, tudíž máte zelenou i po právní stránce. Můžete k tomu i uvařit oblíbené jídlo a užít si pěkný večer nebo se vydat na procházku do přírody, pokud ještě nebudete moc unavení po jídle a společné lahvince vína. Kreativitě se meze nekladou a jen do restaurace zvát nemusíte, zvlášť pokud je kuchyně vaší silnou zbraní – ostatně, muži jsou často skvělí kuchaři právě proto, že se nebojí kombinovat nové a neotřelé. Nebude to už sice ten první seznamovací večer, což však neznamená, že se nemusíte snažit. Dobře vybraný film pro dva se také cení!

Snídaně do postele o víkendu aneb klasika

V sobotu se nikomu nechce vstávat, je to přece jen vzácný volný den, že? Ale pokud si přivstanete a uděláte partnerce radost snídaní, rozhodně zabodujete. Přitom nemusíte dávat dohromady žádné složité menu, nabízí se kupříkladu vafle, káva, míchaná vejce se šunkou a vůbec cokoliv, co zrovna lednička nabídne. Samozřejmě pozor na chuťové pohárky, protože některá jídla jistě vaše přítelkyně nesnáší, a pokud je například vegetariánkou, rozhodně jí neuděláte radost tím posledním z našich malých tipů. Vybírejte proto hodně obezřetně! A co takhle ještě pár dalších zajímavých nápadů?

  • Masáž. Ať už to bude poukaz na návštěvu profesionálního salonu nebo přeci jen poněkud originálněji – přímo od vás. Rozpusťte stres v dotycích, kupte tělové mléko a zapalte svícny.
  • Společný víkend v Paříži nebo Florencii. Možností je přeci spoustu, když promyslíte víkendový zájezd někam do ciziny a postavíte svou milou před hotovou věc, jistě bude pro.
  • Úklid. Který si vezmete na starost, ještě, než se ona vrátí z práce. Pak už totiž jen přijde k hotovému a bude příjemně překvapená, že se všechno v domácnosti až tolik leskne.

Udělat radost ženě není tolik těžké, když se nad tím chvíli zamyslíte, jistě vás napadne dalších nejméně deset různých možností, díky kterým se tak trochu blýsknout. Za dárky přitom nemusíte utratit zrovna hromadu peněz, potěšit totiž umí i pečlivě vybrané drobnosti. A jen máloco se pak vyrovná společně strávenému času. Nezůstávejte proto doma a nepodléhejte ponorkové nemoci, protože by to byla obrovská chyba. Když je ve vztahu jen špetka nudy, brzy může problém eskalovat a partnerku pak napadne hledat i někde jinde, což byste určitě neměli nikdy připustit.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 0

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz